Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Ελπιζω απλως μια ατυχη στιγμη
Παλιά 10-10-08, 04:29
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ελπιζω απλως μια ατυχη στιγμη

Καλημερα παιδια. Σημερα η μερα μου (η νυχτα μου βασικα) ηταν πολυ ασχημη. Πηγα κατα τις 10 το αυτοκινητο για σκουπα και για πλυσιμο. Αφου τελειωνω απο την σκουπα, το παω στο πλυντηριο και το πλενω για κανενα 2,5ωρο. Αφου τελειωσα με το πλυσιμο παω να το βαλω μπρος και δεν επερνε!!!
Το βγαζω απο το πλυντηριο (με σπρωξιμο και χειροφρενο) και ευτυχως εκεινη την στιγμη εμφανιζεται ενας φιλος μου.Ραδιοφωνο-φωτα-παραθυρα δουλευαν κανονικα. Βγαζω τα καλωδια απο το πορτμπαγκαζ και συνδεουμε τις μπαταριες μας. Αφου το αμαξι του (mercedes a class) δουλευε για αρκετη ωρα στο ρελαντι και σε σημειο που πατουσε αυτος το γκαζι πηγα να το βαλω μπρος. Πηγαινε να "μιζαρει" λιγο αλλα παλι δεν γινοταν τιποτα. Εκεινη την στιγμη ερχεται ενας αλλος φιλος μου που τον ειχα παρει τηλεφωνο και του ειχα πει τι ειχε γινει. Συνδεουμε τις μπαταριες με αυτον αυτη τη φορα (golf v 1,6 fsi) και περιμενουμε να φορτισει η δικια μου. Τιποτε δεν εγινε και παλι. Τυχαια ερχεται εκει ενας να βαλει βενζινη (σε βενζιναδικο ημουν) και τον φωναζω. Αυτος ευτυχως λογικα ηξερε τι εκανε και αφου προσπαθησαμε παλι με τις μπαταριες(μπας και καποιος πολος δεν ακουμπουσε καλα στο καλωδιο) δεν εγινε τιποτα! Ωσπου καθεται στην θεση του οδηγου και εγω με τους φιλους μου σπρωχναμε και αυτος εβαλε 2α και αφησε συμπλεκτη και ετσι το αμαξι πηρε μπροστα. Αυτος οταν βγηκε με ρωτησε αν ειχα πλυνει μηχανη. Μηχανη δεν ειχα πλυνει..με ενα πετσι την σκουπισα λιγο.Επισης μου ειπε οτι τα καλωδια που ειχα ηταν μουφα. Μετα μου ειπε οτι μπορει να μπλοκαρε ο συναγερμος. Αυτο μου φανηκε αρκετα περιεργο..τον ευχαριστησα και γυρισα σπιτι. Βγαινω απο το αμαξι, το κλειδωνω, αλλα ειχα ξεχασει κατι μεσα. Παω να το ξεκλειδωσω και δεν "υπακουε"!! Το κανω 2η φορα, ξεκλειδωνει, αλλα μεσα σε δευτερολεπτα αρχιζει να βαραει ο συναγερμος!!! Μπαινω μεσα, το βαζω μπρος (ευτυχως πηρε) και φευγω μακρια απο εκει που μενω για να μην σηκωσω στο ποδι ολη τη γειτονια.Ο συναγερμος βαρεσε-σταματησε 3 φορες οσο ημουν μεσα στο αμαξι και το οδηγουσα!!! Μετα ηρθα παλι σπιτι, το παρκαρα,βγαινω εξω,το κλειδωνω και ξεχναω μεσα τα κλειδια του σπιτιου μου. Ασυναισθητα παω να το ξεκλειδωσω. Παταω το κουμπι..τιποτα παλι. Ε λεω δεν γ@#%ται θα χτυπησω θυροτηλεφωνο.Ανεβηκα σπιτι με ολα τα χαρτια του αυτοκινητου(γιατι εκει που ημουν εψαχνα για να βρω το τηλεφωνο της οδικης βοηθειας και δεν το εβρισκα) και βρισκω μια καρτα που ελεγε πως να απενεργοποιησεις τον συναγερμο. Δεν τον απενεργοποιησα αλλα τουλαχιστον θα ξερω τι να κανω την επομενη φορα...αν υπαρξει!! Υπηρχε και ενα θετικο παντως..ο συναγερμος δουλευει

Αυτη ηταν η σημερινη μου περιπετεια. Εχει συμβει κατι παρομοιο σε κανεναν?
Απλως ειχε μπλοκαρει ο συναγερμος ?
Μηπως μπλοκαρε ο συναγερμος επειδη ο τηλεχειρισμος δεν εχει πολυ μπαταρια ? (λεεεμε τωρα..)
Η μπαταρια θελει αλλαγμα η εστω φορτισμα ?
Να το παω στην αντιπροσωπεια να το δουν ?

Υ.Γ Sorry για το μεγαλο ποστ. Ελπιζω σε απαντησεις σας

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DaveMustaine13 : 10-10-08 στις 04:43.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-08, 04:48
Το avatar του χρήστη Janakas
Janakas Offline:
Administrator

Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Janakas έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ρε συ Λευτερη τι να πω..
Καταρχην βαλε ενα ματι στο αυτοκινητο καπου γιατι σε ματιασαν!

Πολυ κουφο ολο αυτο το σκηνικο, προφανως εφαγε κολλημα ο συναγερμος οποτε καλυτερα να το πας να σου κανουν ενα τσεκ στην αντιπροσωπεια.Φυσικα δεν θα τους πεις για το πλυσιμο, μονο και μονο για να μην σε χρεωσουν και την οποιαδηποτε ζημια..
Η μπαταρια ρε συ πρεπει να εχει "ματακι" που δειχνει αν θελει φορτισμα, αλλα για να δουλευουν ολα εκτος απο τη μιζα, παλι συναγερμος μυριζει, αλλα κανονικα δεν κοβουν την τρομπα βενζινης??

Καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι και να μην συνεχιστει το προβλημα..

..οταν μεγαλώσω θα γινω σαν το Ts του Corollapatra!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-08, 04:57
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιαννη αν ο συναγερμος ειναι στα ηλεκτρονικα μερη του αυτοκινητου (που μαλλον ειναι) δεν εχω εγγυηση! Εγγυηση πλεον εχω για μηχανικα μερη μονο..
Παλιά 10-10-08, 10:12
Το avatar του χρήστη Μαρία
Μαρία Offline:
Moderator

Μοντέλο: Auris 1,4 diesel 5d
Δύναμη Σεβασμού: 370
Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Δεν θα το πιστέψεις αλλά το ίδιο έπαθα και εγώ χτες βράδυ!!Κλείνω κατά τις 9 παρά το βράδυ και πάω στο αμάξι.Πάω να το ξεκλεισώσω τπτ.Ξανά τπτ.Ευτυχώς δίπλα υπήρχε ένα ψιλικατζίδικο.Είχε ενα κατσαβιδάκι μικρό ο ψιλικατζής και ανοίγουμε το κλειδί του αυτοκινήτου που είναι ενσωματωμένος ο συναγερμός.Το καθάρισα λίγο μέσα αλλά τπτ.Μου μπήκε η ιδέα να το ανοίξω αλλά θα σήκωνα στο πόδι την γειτονιά οπότε άρχισα πάλι να προσπαθώ την απενεργοποίση του συναγερμού.Παιδεύτηκα αλλά άνοιξε.Τωρα προσπαθω να βρω τα χαρτια του συναγερμου να ξερω να τον απενεργοποιω....
Παλιά 10-10-08, 10:25
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Το να μην ανοιγει απλα με συναγερμο το αμάξι εχει να κανει τις περισσοτερες φορες με παρεμβολες. Αν πχ εκει διπλα υπαρχει κατι που προκαλει παρεμβολες, τοτε δεν υπακουει καλα ο συναγερμος.
Την εχω πατησει γιατι ειχα παρκαρει μια φορα κατω απο κολωνα που εχει ασυρματη καμερα ασφαλείας (στη Μαρινα Ζεας) και προσπαθουσα μιση ωρα γυρω-γυρω απ'το αμαξι για να το ξεκλειδωσω...
Αντιθετα στο εξοχικό που ειμαστε τρεις και ο κουκος, μπορω και ξεκλειδωνω το αμαξι απο 10 στενα πιο μακριά...

Αυτο που λεει ομως ο φιλος Dave ειναι εντελώς διαφορετικο!
Dave τον μαμα συναγερμο εχεις?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-08, 11:17
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 300
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Είναι πολύ πιθανό να μη σου έχουν συνδέσει σωστά τον συναγερμό, είτε μαμά είτε όχι. Νομίζω και η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ Cobra συναγερμούς βάζει, στις 12άρες έστω έχω δει το ανταλλακτικό. Ωστόσο, δεν το συνέδεσαν μάλλον σωστά, γιατί υπάρχει ένα καλωδιάκι το οποίο αν συνδεθεί σωστά, δεν επιτρέπει στο συναγερμό να ενεργοποιείται όσο δουλεύει η μηχανή. Άρα, αυτό σίγουρα δε στο συνέδεσαν. Το έχω πάθει και για αυτό το ξέρω. Τώρα όσο για τα χτυπήματα του συναγερμού, μήπως ζόρισες με καμιά σκούπα ή με αέρα τα ρανταράκια και χάλασαν οι μεμβράνες και βαράνε στου καραγκιόζω το γάμο;

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-08, 11:26
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Εμενα παλι γιατι μου κανει για μιζα 100%?
Εφοσον το αμαξι πηρε μπρος με σπρωξιμο χωρις να εχεις κανει κατι με συναγιερμο και εφοσον ολα τα ηλεκτρικα δουλευαν μια χαρα σε βλεπω να την γκυτωνεις με 30 ευρω και αλλαγη καρβουνακια μιζας.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-08, 13:10
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμενα παλι γιατι μου κανει για μιζα 100%?
Εφοσον το αμαξι πηρε μπρος με σπρωξιμο χωρις να εχεις κανει κατι με συναγιερμο και εφοσον ολα τα ηλεκτρικα δουλευαν μια χαρα σε βλεπω να την γκυτωνεις με 30 ευρω και αλλαγη καρβουνακια μιζας.
Συμφωνω με το φιλο παραπανω!Εχω ξαναδει κατι παρομοιο σε ibiza.Για τσεκαρε μιζα πρωτα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-08, 12:19
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
το προβλημα ειναι καθαρα του συναγερμου εμενα μου το εχει κανει 2 φορες και την πρωτη τον αλλαξα με ενα αλλο που μου ειχε μεινει απο αλλαγη καποιου αλλου και τωρα τον εχω απενεργοποιησει γιατι κατι παθανε οι μπαταριες του και μου εβρασαν την μπαταρια του αυτοκινητου με αποτελεσμα να εχω πολυ χαμηλο ρελαντι και υγρα μπαταριας σκορπια στο μηχανοστασιο.
εχω καθαρισει ηδη τα παντα ,αλλαξα μπαταρια και σημερα ξεκινησα να βαλω συναγερμο με τηλειδοποιηση οπως εχω βαλει σε πολλα μελη μας.

παρεπιπτωντος οταν πηγα στον πασπαλιαρη μου ειπε οτι ο γιαννιτσας δεν εχει τοποθετησει τον μαμα τουοτα συναγερμο αλλα ενα παραπλησιο στην ιδια τιμη.

ειναι ευκαιρια να το ψαξω και θα σας ενημερωσω.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-08, 13:38
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλως ειχε μπλοκαρει ο συναγερμος ?
Μηπως μπλοκαρε ο συναγερμος επειδη ο τηλεχειρισμος δεν εχει πολυ μπαταρια ? (λεεεμε τωρα..)
Η μπαταρια θελει αλλαγμα η εστω φορτισμα ?
Να το παω στην αντιπροσωπεια να το δουν ?
Καθαρά θέμα συναγερμού.
Πιστεύω ο συναγερμός μπλόκαρε απ' το πολύ καθάρισμα Προφανώς κάπου πήρε υγρασία.
Άλλο τώρα. Δοκίμασε με το 2ο χειριστήριο τι κάνει.
Κάποια στιγμή θέλουν αλλαγή οι μπαταρίες των χειριστηρίων.
Είχα πλύνει στο παρελθόν μερικές φορές μηχανή με πεπιεσμένο νερό αλλά πάντα έβαζα κάλυμα στο κουτάκι. Ποτέ δεν παρουσίασε κάτι τέτοιο. Άναβε αμέσως!

Άσχετο: 2,5 ώρες καθάριζες αμάξι ή με όλο αυτό που πέρασες;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
εφτασε η μεγαλη στιγμη diafanh-psyxh ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 16-03-04 00:32

Page generated in 0,18818402 seconds (84,03% PHP - 15,97% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:33.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com