Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
 |
 |
προβλημα με την κρεμαγιερα |
 |

03-10-08, 16:40
|
 |
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
προβλημα με την κρεμαγιερα
Παιδες θα χρειαστω για ακομα μια φορα την γνωμη σας!
Αυτη τη φορα εχω προβλημα με την κρεμαγιερα, η οποια κανει περιεργο θορυβο,οταν στριβω το τιμονι και οταν ειμαι και στο δρομο.ακουω χαρακτηριστικα "κρακ-κρακ" και απ οτι μου παν μαλλον ειναι η κρεμαγιερα!επισης η δεξια φουσκα εχει "χαλασει" και χρηζει αλλαγη αλλα δεν μου σταξι λαδι!!!!τι να κανω???
|

03-10-08, 16:43
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Το κρακ κρακ το ακους μονο εν κινησει???
Ποια φούσκα?
Ημιαξονίου ή κρεμαριερας?
|

03-10-08, 17:19
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μαλλον θα εννοει φουσκα ημιαξονιου, που ειναι συνηθισμενη φθορα. Εγω τις αλλαξα πριν ενα χρονο, αλλα τις ειχα ξαναλλαξει νομιζω το 2003-4. Γιαννη η φουσκα οπως και να χει πρεπει να αλλαχτει το συντομοτερο γιατι αν αρχισει και παιρνει μεσα σκονες και χωματα θα εχεις αλλα μετα (οτι μου πανε και μενα περσι στον Πασπαλιαρη σου λεω)
|

04-10-08, 11:48
|
 |
Μέλος
|
|
|
|
το κρακ-κρακ το ακουω και στο δρομο...οσο για το ποια φουσκα ειναι πρεπει να ρωτησω ξανα το μηχανικο μου,διοτι δεν θυμαμαι ποια ειναι ακριβως!
παρατηρησα χθες πως οταν βαζω μπροστα το μοτερ σφυριζει το λουρι οταν στρυβω το τιμονι τερμα, και μου αναψε και 2λαμπακια στο καντραν.1της μπαταριας και 2 (!).τι να κανω???
σορρυ που σας κουραζω αλλα αρχιζει και ζηταει το ριμαδι...
|

04-10-08, 13:40
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Το λουρί του δυναμού θέλει ή τεντωμα ή άλλαγμα και συμπλήρωμα υγρά φρένων ή αλλαγη στα τακακια σου.
Για την κρεμαριερα τωρα...
Όταν στρίβεις το τιμόνι το ακούς???
ή όταν εχεις στριμμενο το τιμονι αρκετά και προχωρας το ακούς?
|

04-10-08, 18:10
|
 |
Μέλος
|
|
|
|
Το λουρι ειναι καινουριο.θα τσεκαρω και τα υπολοιπα που μου πες...
το τιμονι οταν ειναι σταμματημενο και το στριβω ακουγεται ο νορμαλ θορυβος του υδραβλικου τιμονιου πλιν αυτα που μου πες να ελενξω!
οταν προχωραω και στις ψιλο ανωμαλειες του δρομου τοτε το ακουω το κρακ κρακ!!
|

05-10-08, 21:43
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΒΕΡΟΙΑ
|
|
Αν εχει κενα η κρεμαργερα σου σε ανωμαλιες του δρομου ακους σαν να χτυπαει κατι απο κατω το ιδιο αρχισε να μου το κανει και μενα το Carina και η ΤΟΥΟΤΑ ζηταει 700ε για καινουρια... Θα ψαξω για μεταχειρισμενη και θα το ρισκαρω...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,21012998 seconds (79,55% PHP - 20,45% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|