Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E15

TOYOTA COROLLA E15 Το ομορφοτερο sedan μετα την 101

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Να αγορασω το 1.4 ή το 1.6 ?
Παλιά 13-09-08, 14:58
luxer Offline:
Υπερβολικά Νέος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
luxer είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να αγορασω το 1.4 ή το 1.6 ?

Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του corolla και με την εκπτωση στην εκδοαη Luna η διαφορα στην τιμη ειναι 2500 φθηνοτερο το 1.4. Φοβάμαι ομως οτι δεν θα τραβαει το αμαξι φορτωμενο και θα απογοητευθω. Θα ηθελα την αποψη σας στο Θέμα ιδιαίτερα απο τους κατόχους του 1.4 Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-08, 15:02
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σιγουρα το 1.6 αν μπορεις δε θα το μετανιωσεις
το 1.4 ειναι αργο αρκετα αργο..πλεον σε αυτην την κατηγορια ξεχνα τα 1.4 σε ολες τις μαρκες...το 1.4 αστα για τα yaris colt fabia ibiza κτλ που εχουν 200 κιλα λιγοτερα κ μπορουν να τσουλισουν
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-08, 15:03
Το avatar του χρήστη Alex-poli
Alex-poli Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 511
Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός
Πρώτα απ'όλα καλώς ήρθες και καλή διαμονή. Φίλε μου για μένα άν οικονομικά μπορείς πάρε το 1.6. Εγώ έχω 1.4 και δεν έχω παράπονο. Κουβαλάει μόνο εμένα και καμιά φορά και την γυναίκα. Μελλοντικά όμως και ανάλογα τις υποχρεώσεις του καθενός (πόσο συχνά κάνεις ταξίδια, αν υπάρχει οικογένοια και άλλα) το 1.6 θα αποδειχτεί σωτήριο. Για μένα χωρίς δεύτερη σκέψη άν οικονομικά είσαι εντάξει 1.6.
(Εγώ σκέφτομαι για μένα το επόμενο στάνταρ 1.8)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-08, 15:06
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 300
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Cool

Μετά από μερικά ταξίδια με 2 άτομα και το αμάξι full σε αποσκευές σε πορτ μπαγκάζ και πίσω καθίσματα και με χρήση κλιματισμού, θα προτιμούσα να είχα το 1,6 και όχι το 1,4. Δεν έχει πρόβλημα να κινηθεί, αλλά γενικά θα ήθελα λίγη σπιρτάδα ακόμα. Ειδικά αν θες να το τρέχεις και λίγο και να μην χρειάζεται να παθαίνει τενοντίτιδα το πόδι στο γκάζι από το πολυώρο πάτημα!

1,6 Δαγκωτό!!!

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-08, 18:08
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετά από μερικά ταξίδια με 2 άτομα και το αμάξι full σε αποσκευές σε πορτ μπαγκάζ και πίσω καθίσματα και με χρήση κλιματισμού, θα προτιμούσα να είχα το 1,6 και όχι το 1,4. Δεν έχει πρόβλημα να κινηθεί, αλλά γενικά θα ήθελα λίγη σπιρτάδα ακόμα. Ειδικά αν θες να το τρέχεις και λίγο και να μην χρειάζεται να παθαίνει τενοντίτιδα το πόδι στο γκάζι από το πολυώρο πάτημα!

1,6 Δαγκωτό!!!
ναι σιγουρα θανε καλητερο αλα μην περιμενεις παπαδες θα σερνετε και παλι και σε μια προσπερασι μπορει και να το σκεφτεσαι, καλητερα παει ενα honda civic vtec sedan η avensis 1.8
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-08, 18:42
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 244
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε luxer ημουν και εγω καποτε σε αυτο το διλυμα.ακομα και τωρα δεν εχω αποφασισει ξεκαθαρα τη ειναι καλυτερο για μενα,ποσο μαλλον για σενα που δεν σε γνωριζω προσωπικα.θα ηθελα μονο να σου πω οτι το 14 ειναι παρα πολυ οικονομικο αυτοκινητο,καιει ελαχιστα,ιδιαιτερα σε ταξιδια.υπηρξαν στιγμες φορτομενο φουλ απο ανθρωπους και πραγματα να πω καλυτερα να ειχα το 16.αλλα υπαρχουν και στιγμες που ακουω τα χρηματα που δινουν καποιοι για καυσιμα και χαιδευω-φυλαω στην κυριολεξια το corolla μου.εχω λοιπον να πω το εξεις:αν φορτωνεις τακτικα το αμαξι σου με πραγματα και αποσκευες,αν εχεις μεγαλη οικογενεια η θα ειναι στο αμαξι σου συχνα πανω απο 4 ατομα προτιμησε το 16.αν δεν συμβαινουν τα προηγουμενα και θελεις ενα πολυ οικονομικο αλλα ταυτοχρονα και δυνατο αμαξι τοτε πηγαινε για το 14.τελος θα ηθελα να σου πω οτι για την περιπτωση μου η ζυγαρια εγερνε και γερνει για το 14 ,ομως εγω εχω τhn e12 1.4 hatchback οπου ειναι ελαφρυτερη απο το sedan.οποιο και να διαλεξεις,καλορυζικο και καλοταξειδο...
Παλιά 13-09-08, 18:44
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι σιγουρα θανε καλητερο αλα μην περιμενεις παπαδες θα σερνετε και παλι και σε μια προσπερασι μπορει και να το σκεφτεσαι, καλητερα παει ενα honda civic vtec sedan η avensis 1.8
Και μια Porsche καλύτερα πάει αλλά αυτό δεν έχει σχέση... Η ερώτηση είναι σαφέστατη, σύγκριση Corolla E15 1,4 vs 1,6. Μην αρχίσουμε να μπλέκουμε άλλα μοντέλα γιατί θα ξεφύγει τελείως η κουβέντα από τον στόχο της.

Από την άλλη, τι πάει να πει σέρνεται και το 1,6; Από τα καλύτερα sedan ατμοσφαιρικά 1,6άρια της αγοράς είναι αυτήν την στιγμή. Μια χαρά πάει για την κατηγορία του. Και μια χαρά προσπερνά στον δρόμο...

Σχετικά με την ερώτησή σου φίλε luxer, εάν το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα, τότε δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι. Να πάρεις το 1,6 χωρίς δεύτερη σκέψη. Η διαφορά στο δρόμο είναι πολύ σημαντική και αξίζει με το παραπάνω την διαφορά των 2.500,00 ευρώ. Εγώ έχω την Ε12 την 1,4 και υπήρξαν αρκετές στιγμές στον δρόμο που είπα ότι εδώ χρειάζονταν τα 200 παραπάνω κυβικά και οι περισσότεροι ίπποι, που στην περίπτωση της Ε15 είναι σχεδόν +30. Σημαντικό νούμερο...
Παλιά 13-09-08, 19:12
Το avatar του χρήστη danik
danik Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Carina e
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 256
danik είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χωρις πολλα πολλα καλυτερα να παρεις το 16αρι..να χεις λιγο παραπανω γκαζι. εχει βαρια καροτσα..δεν ειναι yaris.

σε ταξιδια το 14αρι θα το ταλαιπωρεις χωρις λογο. δεν εχει μεγαλη διαφορα σε ασφαλειες και λοιπα.. καλη συνεχεια φιλε και με το καλο να κανεις την αγορα σου.
Παλιά 04-10-08, 18:16
Το avatar του χρήστη LAKISdj
LAKISdj Offline:
Μέλος

Μοντέλο: COROLLA 1.6 SOL M-MT
Περιοχή: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 214
LAKISdj είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Thumbs up

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Και μια Porsche καλύτερα πάει αλλά αυτό δεν έχει σχέση... Η ερώτηση είναι σαφέστατη, σύγκριση Corolla E15 1,4 vs 1,6. Μην αρχίσουμε να μπλέκουμε άλλα μοντέλα γιατί θα ξεφύγει τελείως η κουβέντα από τον στόχο της.

Από την άλλη, τι πάει να πει σέρνεται και το 1,6; Από τα καλύτερα sedan ατμοσφαιρικά 1,6άρια της αγοράς είναι αυτήν την στιγμή. Μια χαρά πάει για την κατηγορία του. Και μια χαρά προσπερνά στον δρόμο...

Σχετικά με την ερώτησή σου φίλε luxer, εάν το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα, τότε δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι. Να πάρεις το 1,6 χωρίς δεύτερη σκέψη. Η διαφορά στο δρόμο είναι πολύ σημαντική και αξίζει με το παραπάνω την διαφορά των 2.500,00 ευρώ. Εγώ έχω την Ε12 την 1,4 και υπήρξαν αρκετές στιγμές στον δρόμο που είπα ότι εδώ χρειάζονταν τα 200 παραπάνω κυβικά και οι περισσότεροι ίπποι, που στην περίπτωση της Ε15 είναι σχεδόν +30. Σημαντικό νούμερο...

ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕΣΕ ΕΙΣΑΙ....!!!!!!

1.6=124hp 1.4=98hp ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΑΣ...????

ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Με την οικογενεια μέσα (4μελες) καροτσάκια βαλίτσες γεμάτο μεσα και το πατησα στην ΕΓΝΑΝΤΙΑ και 3,4 φορες 180-195. ΤΟ 1.6 = 8,1 L ανα 100ΧΛ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKISdj : 04-10-08 στις 18:25.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-08, 21:08
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδια μιλαμε για ε-15 μην λετε για την ε12 στην ε12 δεν εχει τοση διαφορα 14αρα με 16αρα σε επιδοσεις οπως στην ε15
μια ε15 14αρα ειναι πιο αργη απο μια 14αρα ε12 αρκετα

ας μην μιλαμε για αλλα μοντελα το παλικαρι διαλεξε αμαξι μοτερ ψαχνει
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E15

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ποσο Να Αγορασω ΠΟΡΓΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ TOYOTA COROLLA 111(G6) 5 07-04-06 18:12

Page generated in 0,19064689 seconds (84,12% PHP - 15,88% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:13.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com