Τον τελευταίο καιρό με προβληματίζει αρκετά το θέμα της μοτοσικλέτας. κατά πάσα πιθανότητα θα πάω για δίπλωμα τον Οκτώβριο, αλλά έχω αρχίσει να κοιτάω κάποια μοντέλα (βέβαια υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ πιθανότητα να μην αγοράσω, θα ασκήσει ΒΕΤΟ η οικογένεια).
Με δεδομένη την απειρία μου πιστεύω οτι δεν πρέπει να ξεκινήσω με περισσότερα απο 400 κυβικά. Δε θέλω να μπλέξω με σκούτερ ή παπια κτλ κτλ. Επίσης θα ήθελα να μπορώ να κάνω και κανένα ταξίδι οπότε μάλλον οι λύσεις είναι περιορισμένες. θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες...
Θα ήθελα να είναι και YAMAHA (λόγω συμπάθειας προς την εταιρία) αλλά...
μου άρεσε πόλύ το YAMAHA ZF-125 αλλα τα 125cc ειναι λίγα για να πηγαίνω Πάτρα - Αθήνα. Δυστυχώς η YAMAHA μετά πάει στα 600 κυβικά που πιστεύω οτι είναι πολλά για μένα...
δεν ξέρω και πολλά απο τα μοντέλα που κυκλοφορούν αλλα η μοίρα μάλλον με σπρώχνει προς την KAWASAKI Ninja 250cc (μην αρχίζεις να βρίζεις ρε Πάνο)
ναι ρε πανο, ξερω τι λες για τα Kawa, αλλα τι να πάρω. μου άρεσουν τα Naked (αλλά να εχει και λιγο fering για την εθνικη) και τα street (οχι τα πολυ αγρια)... τι να παρω;
μήπως για ταξίδια πρέπει να πάω στα 400 κυβικά... προσοχή, δε θέλω παραπάνω!!!
παραθέτω και μια φώτο απο τα μοντέλα που ανέφερα και περιμένω να γίνει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 02-09-08 στις 12:55.
|