Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Πρόβλημα με μπροστινά φρένα σε ΕΕ111 |
|
25-08-08, 13:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πρόβλημα με μπροστινά φρένα σε ΕΕ111
Μετά από αρκετές διαδρομές που έκανα με την corolla με 4Ε-FTE καταλήγω στο συμπέρασμα πως κάτι τρέχει με τα μπροστινά μου φρένα. Το λέω αυτό γιατί ενώ με το starlet ΠΟΤΕ δεν είχανε ανάψει τα φρένα και σε γρηγορότερη οδήγηση στην corolla χωρίς να τα ζορίσω πολύ ανάβουν πολύ εύκολα, συνήθως οι δισκόπλακες γίνονται κάπως μαύρες ή μελιτζανί χρώμα (μωβ) και σε μιά περίπτωση έβγαζαν πολύ καπνό. Κατά έναν βαθμό φταίει και το ότι εγω πχ δεν κατεβάζω πολύ συχνά ταχύτητες με αποτέλεσμα να φρένα να καταπονούνται περισσότερο, αλλά και πάλι στο starlet ποτέ δεν άλλαξαν χρώμα οι δισκόπλακες! θα πω μερικά παραδείγματα διαδρομή Διόνυσος από Εκάλη μέχρι Νέα Μάκρη 15 λεπτά εδώ πήρανε φωτιές στην κυριολεξία! καλά που δεν έχουν στραβώσει ακόμα οι δισκόπλακες! διαδρομή Χίος Χώρα μέχρι Βολισσό 38χλμ ὲγιναν μωβ και τέλος από τα Σταθαίικα ένα χωρίο 10χλμ έξω από το Άργος μέχρι τύμβο Μαραθώνα 188χλμ λιγότερο μωβ από πριν. Εγώ πιστεύω είτε ότι τα τακάκια είναι πολύ σκληρά, είτε ότι τα μαμα μπροστινά φρένα δεν αρκούνε με το μοτερ αυτό. Πίσω έχω φρένα από AE101. Να πω επίσης ότι μπροστά τα τακάκια βγάζουν πολύ μαυρίλα δλδ κάθε εβδομάδα γίνονται χάλια οι ζάντες και επίσης ότι σχεδόν συνέχεια σφυρίζουν! καμιά ιδέα κανείς?
|
25-08-08, 13:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μηπως παιζει ρολο και το γεγονος πως η κορολλα ειναι πιο βαρια απο το σταρλετ?
|
25-08-08, 14:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αυτό σκέφτηκα και εγώ αρχικά, ας μην ξεχνάμε ότι στο starlet GT είχα και φρένα από GT μπρος-πίσω, τώρα τα μπροστινά είναι τα μαμα της ΕΕ111 και πίσω από levin. Μπροστινά από levin βρίσκουμε εύκολα και πόσο πάνε περίπου? και αν γνωρίζει κανείς την διάμετρο που έχουν οι δισκόπλακες, αν είναι διπίστονα και αν χωράνε σε 15αρες ζάντες. Επίσης έχω ακούσει ότι χωρίς να αλλάξω άκρα μπορώ να βάλω διπίστονες δαγκάνες από avensis σαν το ταξί το προηγούμενο μοντέλο, αλλά οι δισκόπλακες δεν κάνουν γιατί ειναι 5μπουλονες ξέρει κανείς τίποτα γιαυτό ?
|
25-08-08, 14:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Νικηφορε εισαι πατριωτης Χιωτης?
Η διαδρομη για Βολισσο εχει στροφιλικια αλλα ρε φιλε οχι πιο πολλα απο τον Κοντιλοπο που παω εγω για Πυργι και τα φρενα ποτε δεν εγιναν μπλε μωβ.
Μηπως να αλλαζες ενα σετ τακακια με καλυτερα απο αυτα που εχεις πριν μπεις σε διαδικασια τοσο μεγαλης αλλαγης?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
25-08-08, 14:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εγώ είμαι από Κόρωνο Νάξου. Ένας θείος μου όμως που του άρεσε εκεί στην Χιο συγκεκριμένα στον Μάναγρο έμενα πήρε οικόπεδο και έκανε σπίτι, έτσι έχω ξαδέρφια εκεί τώρα, γιαυτό και πήγα. Το πρόβλημα όπως είπα έχει παρουσιαστεί και σε άλλες διαδρομές και χωρίς να τρέχω πολύ κιόλας. Θα ξηλώσω καμιά δαγκάνα να δω τι τακάκια έχει πάνω, μήπως και είναι τίποτα πολύ σκληρά. Το παράξενο είναι ότι σφυρίζουν πολύ συχνά τα μπροστινά φρένα και ότι πετάνε ΠΟΛΥ μαυρίλα! όμως δεν βλέπω να είναι φαγωμένα, έχουν πολύ ψαχνό.
|
25-08-08, 17:19
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
μπα θελει κ δισκοπλακες...μελανιασαν οι δισκοπλακες αρπαξαν δεν αποδιδουν καλα......περνα απο κανα φρενα....θα σε κανει μαγκα μου χε πει ενας φρενας παιζει απο αλλα μοντελο παλι 255 δισκος αλλα πιο χοντρος για να αντεχει πιο πολυ
|
25-08-08, 18:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καταρχήν εγώ ότι μπορώ να φτιάξω εγώ στο αμάξι το κάνω μόνος μου και τα φρένα εγώ τα φτιάχνω, δεν πάω σε φρενά δλδ, αν είναι να αλλάξω δισκόπλακες θα έδινα κάτι παραπάνω να βάλω και δαγκάνες να μπεί κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο όπως φρένα από Levin που ήδη πίσω αντικατέστησαν τα μαμά ταμπούρο. Για ποιό χοντρές δισκόπλακες που λες , από αυτά που ξέρω και έχω δει θα χρειάζονται και δαγκάνες και τα πλαίσια για τα τακάκια και ίσως και τακάκια, δεν μπορεί να είναι ποιό χοντρές και όλα τα άλλα να ταιριάζουν, αυτά μπαίνουν με ζορι και κενά για να μπεί κάτι ποιό χοντρό δεν υπάρχει, ακόμα και ποιό χοντρές να είναι η επιφάνεια πέδησης παραμένει η ίδια, οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Η καλύτερη λύση είναι φρένα από Levin πιστεύω.
|
25-08-08, 19:00
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
ωραι βαλε απο λεβν που δεν ειναι ουτε πιο μεγαλεσ ουτε πιο χοντρες
|
25-08-08, 19:02
|
|
Moderator
|
|
|
|
Νικιφορε τι τακάκια φοράς φίλε μου?
|
25-08-08, 19:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
pwpwpali μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα! το levin φοράει μεγαλύτερες από τις μαμα της ΕΕ111. Είναι 255 τώρα και απ' όσο ξέρω του levin είναι ΚΑι διπίστονες και 285mm και είναι και ποιο χοντρές. Τα πίσω φρένα έχω βάλει τώρα και η διάμετρος είναι μεγαλύτερες απο τις μαμα μπροστινες! Αν ήταν τα ίδια κανείς δεν θα έβαζε από levin. Εδώ βάζουν και σε carina! Stetas δεν γνωρίζω έτσι το αγόρασα το αμάξι, πρέπει να βγάλω μια ρόδα και να λύσω δαγκάνα να δω, θα το κάνω τώρα που έχει πέσει ο ήλιος και θα ενημερώσω μετά.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18857098 seconds (82,95% PHP - 17,05% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|