Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕ ΕΕ111 |
|
08-08-08, 22:31
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕ ΕΕ111
καλησπερα σε ολους εχω ενα ΕΕ111 εδω και 8 μηνες , στην αρχη το αμαξι 200σαριζε και τωρα 170-5 με το ζορι.εχει γινει σερβις, φιλτρα κτλ, καινουριο δισκο πλατο,ο εγγεφαλος δεν δειχνει καμια βλαβη και γενικα ολα δειχνουν ενταξει αλλα το corollaki βημα! εχει τυχει σε κανεναν σας?
|
08-08-08, 23:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bolo16v
καλησπερα σε ολους εχω ενα ΕΕ111 εδω και 8 μηνες , στην αρχη το αμαξι 200σαριζε και τωρα 170-5 με το ζορι.εχει γινει σερβις, φιλτρα κτλ, καινουριο δισκο πλατο,ο εγγεφαλος δεν δειχνει καμια βλαβη και γενικα ολα δειχνουν ενταξει αλλα το corollaki βημα! εχει τυχει σε κανεναν σας?
|
καλησπερα φιλε ποσα χλμ εχει το κορολλακι σου?αν ζοριζεται να ανεβασει προς εξατμηση εχεις κοιταξει αν ειναι ολα ο.κ?
|
08-08-08, 23:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Ενας φιλος με swift καινουριο εχει το ιδιο προβλημα δεν παει βημα το αμαξι του. Δεν εχουν βρει κανενα προβλημα και μαλλον λενε ειναι απο τη ζεστη αλλα ως γνωστον τα τουρμπατα μοτερ εχουν προβληματα με ζεστη. Εισαι εντελως μαμα ή φορας κανα φιλτρο?
08-08-08, 23:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Συμπιεση πηρες?
Το εχεις μετρησει με gps που λες οτι 200ριζει?
ολοι αυτο λετε αλλα κανεις δεν το εχει μετρησει με gps. Και γω με το κοντερ 215+ πιανω αλλα με gps 205+
Και σε τεστ που εχω διαβασει, τα ΤΟΥΟΤΑ ειναι αισιοδοξα στη τελικη αλλα αν τα μετρησεις με gps βγαλε 5 με 10 km/h απο αυτο που λεει το κοντερ.
|
09-08-08, 00:23
|
|
Moderator
|
|
|
|
Πολλά μπορεί να παιζουν ρόλο, πρωτα απολα βενζίνη και φίλτρο βενζίνης μήπως πάσχει απο ατροφία το μοτερ. Μετα έλεγξε μπουζι αν είναι αυτά που φορούσες πριν το service. Τελος έχουν να κάνουν και εξωτερικοί παράγοντες όπως θερμοκρασία αέρα εισαγωγής, κλίση οδοστρώματος και ο οδηγός (όσο αφορά σωστές αλλάγές ταχυτήτων)
|
09-08-08, 01:09
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε μου. εμενα μουφα βενζινη μου μυριζει οτι ισως εβαλες, βαζεις απο συγκεκριμενο βενζιναδικο το οποιο δεν ειχες ποτε προβλημα?
09-08-08, 14:58
|
Νεότατος
|
|
|
|
το φιλτρο βενζινης εναι καινουριο γνησιο, τα μπουζι ngk 2ακιδα ,βενζινη βαζω οπου βρω (δεν μπορει να ειναι ολες μουφα) ,το ποβλημα δεν το παρατηρησα μετα το σερβις αλλα πριν. φιλε tolis το 200σαρισμα εννοειτε με το κοντερ γιατι με gps γυρω στα 185 και τωρα με gps παλι εχει πεσει στα 160-5 δηλαδη 15 χαω κατω απ την τιμη της toyota. το αμαξι ειναι εντελως μαμα με 160000 χλμ και πολυ προσεγμενο.
|
10-08-08, 00:58
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bolo16v
βενζινη βαζω οπου βρω (δεν μπορει να ειναι ολες μουφα)
|
Σκεφτηκες οτι μπορει και να απαντησες στο ερωτημα σου με αυτη τη φραση? Πας στο βενζιναδικο Α και εχει καλη βενζινη, πας στο βενζιναδικο Β κι εχει μαπα βενζινη και παει λεγοντας. Οταν χαλας την σειρα του αυτοκινητου σε καποια πραγματα αυτα ειναι αναμενομενα. Αυτο που θα εκανα εγω αν ημουν στη θεση σου θα ηταν να βρω ενα βενζιναδικο το οποιο αποδεδειγμενα να εχει καλη βενζινη και να πηγαινα εκει μονιμα. Αν επιτρεπεται που μενεις, μηπως και μπορεσουμε να σου προτεινουμε κατι?
|
10-08-08, 09:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Εγω λεω να το αφησεις ετσι οπως ειναι γιατι σε προστατευει απο τα ρανταρ των μπατσων.....Lol 400αρα πληρωσα κληση για να δω το κοντερ μου να 200ριζει....
Φιλε αν δεν εχει αλλαξει κατι πανω στο αμαξι θα συμφωνησω κ γω με τα παιδια.....ισως ειναι βενζινη,μπουζι η τπτ βρωμικο φιλτρο βενζινης κλπ σε συνδυασμο με τη ζεστη αντε γεια....
10-08-08, 09:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Ν. ΜΑΚΡΗ
|
|
ετυχε σε μενα και ηταν θεμα καταλυτη.ειχε παρει υγρασια απο μαπα βενζινη...προσεξε το....
Ροπή είναι το πόσο μακριά θα πάρουμε σβάρνα τον τοίχο μαζί μας..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17551088 seconds (82,41% PHP - 17,59% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|