Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
Ατυχημα με μηχανακι. |
|
31-07-08, 20:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ατυχημα με μηχανακι.
Παιδια πριν απο 3 ωρες περιπου ειχα ενα ατυχημα με το μηχανακι. Επεσα πανω σε ενα ταξι το οποιο με κοκκινο φαναρι εκανε αναστροφη και βγηκε στο αντιθετο ρευμα. Ενταξει παραδεχτηκε οτι φταιει και αποφασισαμε να μην φωναξουμε την αστυνομια και να μου υπογραψει φιλικη δηλωση. Ηρθε ενας εμπειρογνωμονας απο την δικη του την ασφαλεια τραβηξε φωτογραφιες και το ταξι και το μηχανακι μου, εφτιαξε την φιλικη δηλωση και μου ειπε τωρα πως πρεπει να παω και στη δικη μου την ασφαλεια να την ενημερωσω και πως η ζημια η δικη θα πληρωθει απο την δικη μου ασφαλεια και η δικη του ασφαλεια θα πληρωσει τη ζημια στο ταξι. Κανονικα η ζημια ρε παιδια δεν πρεπει να πληρωθει απο την δικη του ασφαλεια αφου ηταν φταιχτης?? Και πως η ασφαλεια του θα καλυψει την δικη του ζημια?? αφου αυτος εφταιγε. Ρε μπας και μου εστισαν καμια κομπινα και δεν παρω δεκαρα η ετσι γινεται??
sorry για το μακρυσκελες ποστ.
|
31-07-08, 21:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
το μονο λαθος σε ολη την υποθεση ειναι που δεν φωναξες την αστυνομια , γιατι αυτος μπορει να ισχυρειστει οτι θελει μετα.
αλλα κατα τα αλλα ειναι σωστη η συννενοηση που εγινε και θα σε πληρωσει κανονικα η ασφαλιστικη σου.
31-07-08, 21:17
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ναι το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να καλέσεις την ασφάλεια. Τώρα μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει, αλλά αν τα βρήκατε και φαίνεται ότι δεν θα κάνει καμοιά φουστιά ok.
|
31-07-08, 21:51
|
|
|
|
|
Αμα συμπληρωσατε το εντυπο της φιλικης δηλωσης και βαλατε και οι δυο υπογραφες μην ανησυχεις για τιποτα.Επισης σε περιπτωση που οι δυο ασφαλιστικές ειναι στον φιλικο διακανονισμο τοτε για να μην ταλαιπωρείσαι εσυ σε πληρωνει η δικη σου ασφαλιστικη και αυτον η δικη του και μετα τα βρισκουν αυτες μεταξυ τους.Εσυ πηγαινε αν δεν προλαβεις σημερα,αυριο στην ασφαλιστικη σου πες τους τι εγινε και κανε μια αρνητικη δηλωση.Απο εκει και περα θα τα κανονισουν ολα οι πραγματογνώμονες.
|
31-07-08, 22:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Αμα συμπληρωσατε το εντυπο της φιλικης δηλωσης και βαλατε και οι δυο υπογραφες μην ανησυχεις για τιποτα.Επισης σε περιπτωση που οι δυο ασφαλιστικές ειναι στον φιλικο διακανονισμο τοτε για να μην ταλαιπωρείσαι εσυ σε πληρωνει η δικη σου ασφαλιστικη και αυτον η δικη του και μετα τα βρισκουν αυτες μεταξυ τους.Εσυ πηγαινε αν δεν προλαβεις σημερα,αυριο στην ασφαλιστικη σου πες τους τι εγινε και κανε μια αρνητικη δηλωση.Απο εκει και περα θα τα κανονισουν ολα οι πραγματογνώμονες.
|
Στη φιλικη δηλωσει που εγινε ο μονος που υπεγραψε ηταν ο ταξιτζης. Εγω δεν υπεγραψα πουθενα. Επρεπε να υπογραψω και εγω κανονικα?
|
01-08-08, 11:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
H Φιλικη δηλωση ειναι ενας διακανονισμος των εταιριων που εγινε και καλα για ευκολια των πελατων.
Ετσι αποζημειωνεσαι απο την δικη σου ασφαλιστικη ασχετα αν ο υπαιτιος ειναι ασφαλισμενος αλλου και επειτα τα βρισκουν μεταξυ τους.
Να θυμασαι ενα πραγμα παντα!!!
ΦΤΑΙΣ ΔΕ ΦΤΑΙΣ, καλεις ΠΑΝΤΑ την αστυνομια!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
05-08-08, 11:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Οπως είπε ο Κυριάκος είναι. Πάντα την τροχαία... η φιλική δήλωση είναι το ποιο εύκολο πράγμα να την βγάλει άκυρη.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
07-08-08, 13:53
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
AΘΗΝΑ
|
|
Με την φιλικη δηλωση πληρωνεσαι απο την ασφαλιστικη σου εταιρια αλλα παντα μα παντα φωναζεις αστυνομια καθως ετσι κατωχυρωνεις το συμβαν και μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε δικαστηριο καθως οι ταριφες ειναι παμπονηροι...μου εχει τυχη περιστατικο με ταριφα και ετρεχα δικαστηρια οπου δικαιωθηκα και του πηρα και τα σοβρακα του γελιου.....διοτι προσπαθουσε να μας πει οτι ειναι ελεφαντας....
|
07-08-08, 18:31
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
|
|
συμφωνω με τον nolis ...
χωρις να θελω να σε φοβισω,ειναι μεγαλα λαμογια....
πριν κατι μηνες με τρακαρε ενας ταριφας κ παρολο που ηρθε κ η αστυνομια κ υπεγραψε οτι εφταιγε ,με ετρεχε δυο μηνες για μια μαμημενη υπογραφη που ηθελα να του παρω...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16473889 seconds (82,68% PHP - 17,32% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|