Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
Γενικό service |
|
25-07-08, 01:32
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σαλαμίνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Γενικό service
Καλησπέρα στην παρέα. Ηρθε ο καιρός να αλλάξω λάστιχα, αμορτισέρ, δίσκο, φρένα και να βάλω επιτέλους ένα στροφόμετρο γιατί έχω την corolla του ΄99 και έιναι το μοντέλο το οποίο το έδινε χωρίς στροφόμετρο. Έχετε να προτείνετε κάτι ή να με συμβουλεύσετε σε κάτι;
25-07-08, 12:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
ανέβασε μια φωτό της corollas που αναφέρεσε (έστω κι αν δεν είναι της δικής σου), γιατί corolla με 1350cc του '99 και χωρίς στροφόμετρο δεν ξέρω να υπάρχει...
|
25-07-08, 12:26
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
υπαρχει. η βασικη εκδοση με τους μαυρους προφυλακτηρες δεν ειχε ουτε στροφομετρο, ουτε ηλ παραθυρα, ουτε κεντρικο κλειδωμα. μονο αεροσακο οδηγου και υδραυλικο τιμονι
|
25-07-08, 17:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
ok τότε για να το λες. Δεν το ήξερα οτι η βασική βασική στην Ελλάδα δεν είχε ούτε στροφόμετρο!! Πάλι καλά που είχε και τιμόνι...
μα καλά αυτές οι διοικήσεις είναι για τα πανυγήρια ώρες ώρες...
|
25-07-08, 17:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Λάστιχα-αμορτισέρ πας εκτός toyota.
185-60-14 να βάλεις γιατί με 15άρια θα ζορίζεται πολύ, θα ανεβαίνει και η κατανάλωση κτλ.
αμορτισέρ εξαρτάται πως θές να είναι το αμάξι (κούτσουρο ή πιο νορμάλ) και τι λεφτά σκοπεύεις να δώσεις.
Μια φτηνή αλλά τίμια λύση είναι Kayaba μαύρα (κάτω από 300ευρώ με τοποθέτηση) και ανεβαίνουμε.
πχ με 550 περίπου βάζεις Kayaba ρυθμιζόμενη.
Στροφόμετρο πιστεύω θα βρεις στη Φραντζή ή και αλλού από κάποιο μτχ.
Πόσα χλμ έχει η ρόλλα σου; Γιατί να αλλάξεις δίσκους (αν εννοείς δίσκους με τον όρο δίσκο αλλιώς βάλε αυτόν που βάζει η toyota); Στράβωσαν; Άλλαξε μόνο τακάκια αν δεν στράβωσαν. Υπάρχουν επιλογές, αν πας όμως στην toyota βάλε τα μπλέ ή τα χρυσαφί όχι τα μαύρα.
Βάλε και 2 ηλεκτρικά βρε αδερφέ, δε βαρέθηκες τη ροδέλα;
|
27-07-08, 10:30
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σαλαμίνα
|
|
Καλημέρα φίλοι, ευχαριστώ για τις ενημερώσεις σας... η corolla μου έχει ηλ. παράθυρα (ευτυχώς). Όταν έλεγα για δίσκο ενοούσα δίσκο πλατό συμπλέκτη, sorry λάθος διατύπωση. Την πήρα απο ένα φίλο ναυτικό ο οποίος την είχε 5 χρόνια με 22.000 χλμ και εγώ την έχω αλλα τόσα και την έχω φθάσει 125.000χλμ (έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα). απίστευτη αμαξάρα, corolla και πάλι corolla δεν με έχει διαψεύσει ποτέ.
27-07-08, 12:45
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Σου κανει πατιναρισματα και λες για αλλαγη δισκου? Εγω δισκο αλλαξα πριν 6 μηνες αλλα ειχε γραψει με αυτο τον δισκο κατι λιγοτερο απο 170000 χιλιομετρα, και δεν ηταν ευκολα χιλιομετρα αν σκεφτεις οτι ειχε 2 οδηγους αυτα τα χρονια (ο ενας μαλακος ο αλλος αρκετα αποτομος). Στα λεω αυτα για να μην δωσεις παραπανω λεφτα αν δεν του χρειαζεται ακομα.
|
28-07-08, 01:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σαλαμίνα
|
|
Κάνει χοντρό πατινάρισμα και όταν ξεκηνάει απομονόνει πολύ απότομα ο συμπλέκτης. Πήγα σε συνεργείο για να ρυθμήσει τον συμπλέκτη αλλλά δεν πήγαινε άλλο και αυτός μου είπε οτι είναι δισκοπλατό(δυστηχώς βγήκα αληθηνός). Το διασταύρωσα και με άλλα 2 συνεργεία. Να φανταστείς με χειρόφρενο και δευτέρα και το αμάξι δέν δίνει δύναμη να ξεκηνήσει. Μου είπαν για 2 μάρκες δισκοπλατό αλλά κάτι φίλοι δεν είναι ευχαριστημένοι, έχεις κάτι να προτήνεις JL;
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15297103 seconds (81,04% PHP - 18,96% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|