Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Ξεχαρβάλωμα εσωτερικού!
Παλιά 23-07-08, 16:35
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 327
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ξεχαρβάλωμα εσωτερικού!

Μου καρφώθηκε η ιδέα να βάψω κάποια εσωτερικά πλαστικά του αυτοκινήτου, όπως χερούλια, κάποια πλαίσια στις πόρτες που φιλοξενούν τα κουμπάκια των παραθύρων (τώρα που το σκέφτομαι δεν βλέπω να φωτίζονται άρα πρέπει να τα ξηλώσω για να αλλάξω το λαμπάκι), ίσως και ένα κομμάτι πλαστικού που φιλοξενεί τους αεραγωγούς στο ταμπλό.
Χρώμα μάλλον μαύρο από σκούρο που είναι τώρα - αλλά θα δω.

Το σημαντικότερο είναι οτι δεν έχω ιδέα, ούτε πως ξεκουμπώνουν (χωρίς να κάνω ζημιά, γιατί πρέπει να κουμπώσουν πάλι μετά όπως ήταν) ούτε τι υλικά χρειάζομαι, ούτε αν τελικά θα βγει καλό το αποτέλεσμα, γιατί αν δε βγει με βλέπω να ψάχνω στις αγγελίες για μαμά εξαρτήματα...

τι λέτε λοιπόν; βασικά πιστεύω κάποιοι το έχουν προσπαθήσει με καλά αποτελέσματα.

Ας πούμε αρχίζω απ' τις πόρτες. Ποια είναι τα βήματα - τουλάχιστον τα πρώτα - για να την γδύσω;
Μετά τι υλικά χρειάζομαι για βάψιμο πλαστικών.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-07-08, 11:46
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

άντε ρε παλουκάρια! δεν ενδιαφέρει το θέμα;
να το γυρίσω μήπως απαντήσει κανείς; οκ.
Μου καρφώθηκε η ιδέα να ξηλώσω τον 4efe και να βάλω τον 1.8vvtLi...

για να δω τώρα ποιος θα απαντήσει!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-07-08, 12:25
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
4E-FTE βάζεις. :Ppppp στο θέμα με τα πλαστικά είχα ασχοληθεί στο starlet αλλά σε πολλούς δεν άρεσε, τα είχα βάψει μπλε. Εδώ δεν βάφω τίποτα, μόνο τα φρένα κόκκινα έκανα. Αλλά αν ασχοληθείς θέλει ειδική επεξεργασία το πλαστικό με γυαλόχαρτο νερού τρίψιμο καλό, να είναι καθάρο και λείο και χρώμα καλό για πλαστικά, αν δεν βρείς και έχεις για μέταλλα, πρέπει να βάλεις πρώτα πλαστικοποιητή για να κάθετε το χρώμα μετάλλων στο πλαστικό όπως κάνουν και οι φανοποιοί στους προφυλακτήρες και αν υπάρχουν ατέλειες θες και στοκαρίσματα! εγώ τα έκανα χύμα με σπρευ για ξύλα-μέταλλα γιατί βαριόμουνα να κάνω αυτά που είπα παραπάνω, το αποτέλεσμα έγινε καλό στα εσωτερικά μέχρι που διάλυσε το σταρλετ μετά από 3-4 χρόνια δεν ξέβαψαν, αλλά στο εσωτερικό του κινητήρα τα πλαστικά πχ δοχεία δεν άντεξαν ούτε έναν μήνα με τις θερμοκρασίες, τα χρώματα έσκασαν. Προσοχή λοιπόν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-07-08, 12:50
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Θα κλεψω μια φραση ενος μελους. "Μαλλον δε θελουν να σου πουν παρα δε γνωριζουν......" ωστοσο προλαβε και απαντησε ο NikiforosGT.
Εγω πηγα σ' ενα ελαιοχρωματιστηριο εχοντας μαζι μου ενα δειγμα πλαστικου που ηθελα να βαψω. Αυτος μου εδωσε ενα ειδικο σπρευ για εσωτερικα πλαστικα αυτοκινητου. Ρωτησα αν θελει τριψιμο και μου ειπε οχι. Οτι ηθελα να βαψω το καθαρισα καλα και μετα το επλυνα με νερο και παλμολιβ (αναλογα την μποχα που ειχε απανω). Καλυτερα να χρησιμοποιησεις κρυο ή χλιαρο νερο. Εχω βαψει τα μπροστινα καλυμματα των ηχειων εδω και κατι μηνες και δεν εχουν ξεφλουδισει ουτε εχει σπασει το χρωμα. Εβαψα την φουσκα του λεβιε των ταχυτητων και το αποτελεσμα ηταν χαλια γιατι το υλικο της φουσκας ειναι απο μαλακο πλαστικο και με την ζεστη κολαει και αφηνει δακτυλιες. Προσφατα εβαψα τη κονσολα κατω απο το τασακι και το αποτελεσμα ειναι αψογο. Επειδη μου τελειωσε το σπρευ χρησιμοποιησα ενα αλλο για μεταλλα (το συγκεκριμενο σπρευ κανει και για πλαστικα) για να βαψω τη κονσολα που βρισκεται αναμεσα στα μπροστινα καθισματα. Το αποτελεσμα βγηκε πολυ καλο αλλα θα πρεπει να δω πως θα συμπεριφερθει η βαφη στις γραντζουνιες και τα χτυπηματα απο διαφορα αντικειμενα που τοποθετω στη κονσολα.
Αλλα οτι εκανα το εκανα σε πλαστικα που εβγαλα απο το αλλο αυτοκινητο που εχω για ανταλλακτικα. Καλο ειναι πρωτα να βαψεις καποια μερη του αυτοκινητου που δεν εχει προσβαση το χερι, το ποδι ή διαφορα αντικειμενα για να δεις πως θα συμπεριφερθει η βαφη στη ζεστη και στο κρυο.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 24-07-08 στις 12:59.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-07-08, 13:12
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Τολη μη μου κλεβεις τις ατακες.....
Χεχεχεχε

Φιλε μου οπως σου ειπαν τα παιδια παραπανω θελει καλο ασταρωμα με πλαστοφλεξ βαψιμο και θα συνιστουσα αρκετα χερια βερνικι για να γινει ανθεκτικο!
Τωρα για το πως βγαινουν αν και δεν εχω εμπειρια απο το αμαξι σου λογικα θα πρεπει να βγαλεις τις ταπετσαριες απο τις πορτες και να ειναι βιδωτα η κλιπσαριστα πανω τους.
Βγαζεις λοιπον το χερουλι και το λεβιε ρτου παραθυρου με την κρυφη ασφαλεια και επειτα με ισιο κατσαβιδι τα κλιπ περιμετρικα στην πορτα.

Καλα μαστορεματα!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-07-08, 15:39
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
http://nikiforosgt.hi5.com δες εδώ στα albums τις φωτος από το εσωτερικο του starlet! σορρυ για το Link αλλά δεν έχω αλλού φώτος του μακαρίτη. Δες τι δουλειά έχω κάνει και όπως είπα ΔΕΝ έτριψα τίποτα! απλά τα καθάρισα καλά και τα έβαψα από πάνω! βέβαια τα μπλε στο μοτερ έσκασαν και ξεφλούδισαν αλλά λόγω υψηλών θερμοκρασιών δεν άντεξε το χρώμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-07-08, 16:13
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

ok σας ευχαριστώ παιδιά. Θα δοκιμάσω σε πλαστικά άσχετα πρώτα και θα δούμε πως θα πάει.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αλλαγή εσωτερικού φωτισμού panos_z ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 22-03-12 21:49
Βάψιμο εσωτερικού φαναριών FanIsHere TOYOTA COROLLA E*101 28 03-03-12 05:52
καθαρισμός εσωτερικού αυτοκινήτου και περιποίηση δερμάτινων καθισμάτων lazikos1 TOYOTA COROLLA E 12 12 19-12-07 20:55
Καθαρισμός Εσωτερικού Αυτοκινήτων christos_m ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 47 14-11-07 04:14

Page generated in 0,15345192 seconds (81,03% PHP - 18,97% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:35.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com