Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 209
Ενεργό μέλος στο club
Γειά σας παιδιά...Επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος και αρκετά χαρούμενος που ανήκω σε club του αγαπημένου μου αμαξιού και εισπράτω γνώσεις αλλα και μοιράζομαι θέματα ευρίτερου ενδιαφέροντως με όλα τα μέλη του club θα ήθελα να ρωτήσω πώς θα μπορούσα να γίνω ενεργό μέλος και από πού θα μπορούσα να πρωμηθευτώ αυτοκόλητα του club???
(δεν ξερω αν ειναι το σωστό μερος που εκανα το θεμα αλλα αυτο εβρισκα καταλληλο )
Δύναμη Σεβασμού: 540
Καταρχην απο ποια περιοχη εισαι? Αν εισαι απο Αθηνα, τοτε μπορεις να το πετυχεις αν πας σε μια συναντηση που κανουμε καθε Παρασκευη (και στην οποια εχω να πατησω κι εγω δεν ξερω απο ποτε!!!) Απο κει και περα τα υπολοιπα ερχονται!
Δύναμη Σεβασμού: 209
Οχι ειμαι απο θεσσαλονικη....απλα λεω μηπως γινετε να μου στειλουν τιποτα εντυπα που πρεπει να συμπληρωσω και κανα αυτοκολητο για να κολησω στο corollaki μοι