Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
|
Παίδες,θέλω βοήθεια... |
|
25-05-08, 03:51
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παίδες,θέλω βοήθεια...
Γεια και χαρά σε όλους σας...Είμαι νέο μέλος(εδώ και κάτι λεπτά)κι έχω πάθει πλάκα με το site...Βασικά θα ήθελα την βοήθεια σας και την γνώμη σας.Έχω κι εγώ ένα corolla sedan 2000.Το αγαπάω,το πονάω(το έχω 8 χρόνια,πρώτο μου αυτοκίνητο και πρώτο γενικά της οικογένειας),αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το πουλήσω...Εννοείτε ότι θα πάρω toyota πάλι.Βρίσκομαι όμως σε τεράστιο δίλημα καθώς είμαι ανάμεσα σε 2 εντελώς διαφορετικά μοντέλα.Το avensis και την celica...Μου αρέσουν και τα 2 για διαφορετικούς λόγους το καθένα αν και να πω την αμαρτία μου κλείνω πιο πολύ προς celica.Δεν γνωρίζω όμως ούτε την διαφορά στο κόστος συντήρησης,ούτε στην κατανάλωση σε σχέση με την πυραυλάκατο μου και ψιλοκολάω. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε την γνώμη μπας και μου ανοίξετε τα μάτια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 25-05-08 στις 03:59.
|
|
|
|
25-05-08, 04:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
καλησπέρα φίλε και καλός ήρθες στην παρεά του Corolla club.
καλά θα ήταν να μας πεις ακομα 2-3 πραγματάκια για σένα και το corolla σου.
Σχετικά με το θέμα που σε απασχολεί, πιστεύω οτι η λύση είναι απλή, αρκεί να μπορέσεις να απαντήσεις σε μερικές απλές ερωτήσεις:
Κατ' αρχάς θεωρώ δεδομένο οτι μιλάμε για να αγοράσεις μεταχειρισμένο (το Celica δεν βγαίνει καινούργιο).
1. πόσα λεφτά διαθέτεις;
2. θέλεις να έχεις πολλούς χώρους; Είναι το μονοδικό αμάξι στην οικογένεια και πόσα μέλη είστε (γιατι 4 ή 5 άτομα με τις αποσκευες στο Celica δεν μπαίνουν)
3. πόση δύναμη θέλεις.
Αυτά που αναφέρω παρακάτω ισχύουν για μοντέλα απο το 2002 και μετα...! Αν πας πιο πίσω θα βρείς Celica με 1600 κυβικά κτλ κτλ...
- το Avensis βγαίνει με μοτέρ 1600 κυβικά (110 HP), 1800 κυβικά(129 HP) 2000 κυβικά (147 HP)
- το Celica έβγαινε με μοτέρ 1800 κυβικά (142 ΗΡ) και 1800 κυβικά Tsport (192 ΗΡ).
Αν απαντήσεις στα παραπάνω θα οδηγηθείς και στο αμάξι που ταιριάζει για να καλύψει τις ανάγκες σου. Γενικά το κόστος συντήρισης έίναι ίδιο για όλα (ίσως η έκδροση Tsport του Celica να θέλει λίγο πιο ακριβά λάδια).
Οι τιμές που μπορείς να τα βρείς εξαρτάται απο το μοντέλο, την έκδοση, τα εξτρά που έχει, τα χιλιόμετρα, την κατάσταση του μεταχειρισμένου κτλ κτλ...
Αποφάσισε τι θες να πάρεις και μετά θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για να το συζητήσουμε....
φιλικά
Βαγγέλης
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
27-05-08, 00:57
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Αυτά που αναφέρω παρακάτω ισχύουν για μοντέλα απο το 2002 και μετα...! Αν πας πιο πίσω θα βρείς Celica με 1600 κυβικά κτλ κτλ...
-
|
μα κ η πιο παλια celica 1800 ηταν...1600 ηταν αυτη με τα αναδιπλουμενα φωτα που ναι 90 κατι μοντελο
|
25-05-08, 10:56
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα. Πραγματικά, τα ερωτήματα του Ranger θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε αυτό που σου ταιριάζει. Καλή τύχη σε ό,τι και αν διαλέξεις.
τότε μην το πατήσεις!!!
|
25-05-08, 12:31
|
|
Moderator
|
|
|
|
Καλως ήρθες φίλε στην παρέα μας και καλή διαμονή.
Άν είδα καλά έχουμε την ίδια ηλικία περίπου. Αν το δεις πιο ώριμα και με το βλέμα στο μακρινό μέλλον εγώ θα σου έλεγα για το Avensis 1.8. Δεν ξέρω άν έχεις οικογένεια και παιδιά, αν όχι σου το εύχομαι, αλλά για φαντάσου μια οικογένεια μέσα σε μια celica!!Σκέψου και αυτά τα πολύ σωστά που σου είπε και Βαγγέλης (ranger) και διάλεξε. Το θέμα είναι εσύ τι θές, τι σου αρέσει και πόσο το σηκώνει η τσέπη σου. Προσωπικά θα περίμενα να βγεί το καινούργιο Avensis (νομίζω μεσα στο 2009) και θα το χτύπαγα φυσικά στα 1.8.
|
25-05-08, 18:02
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Και παιδια να κανεις φιλε στο μελλον μεχρι που να γινουν 9-10 χρονων θα χωρανε στο celica ! Αλλωστε 2+2 ειναι ! Celica με κλειστα ματια (το celica με τα 192 αλογα εννοειται)
26-05-08, 18:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
εγω αν και εχω avensis το ονειρο μου ειναι να παρω celica ts.
27-05-08, 08:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
εγω αν και εχω avensis το ονειρο μου ειναι να παρω celica ts.
|
Εμενα μια original GT4!!!!4 κουνα και να φτερνιζεται!!!Φιλε μου αν εισαι μονος σου και δεν εχεις οικογενεια παιρνεις celica ασυζητητει...Αν βεβαια θες οικογενειακο παιρνεις Avensis.Βεβαια οπως και να χει κανενα απο τα 2 δε θα σε απογοητευσει μιας και ειναι ΤΟΥΟΤΑ φυσικα...Αν πας για μεταχειρισμενο μεγαλη προσοχη στο αμαξι που θα σου δωσουν...Περνα το πρωτα απο κοσκινο να δεις οτι ειναι ΟΚ και μετα προχωρας και στην αγορα...Αυτα απο μενα και ελπιζω να βοηθησα
27-05-08, 01:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παντως δεν νομιζω το παιδι να θελει να παρει τοσο παλιο μοντελο...
27-05-08, 14:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
xios
|
|
καλως ηλθες φιλε μου στην παρεα μας...
Η δικια μου η γνωμη ειναι να αποφυγεις το ts εχουν βγαλει προβληματα σε στροφαλο.... και χανουνε και τα λαδια τους.... (μηλωντας μονο για το ts)
στα υπολυπα θα συμφωνησω με τα αλλα παιδια!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17141604 seconds (82,78% PHP - 17,22% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|