Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Φάνη εάν αλλαχτεί το username ο χρήστης θα φαίνεται οτι εγγράφηκε στο φόρουμ σήμερα (την ημέρα που θα τον αλλάξεις εσύ) ασ πούμε και ας είναι παλιός χρήστης?
Ο αριθμός των πόστ μηδενίζεται και πάμε παλι απο την αρχή?
Πληροφορίες προφίλ και ρυθμίσεις τι γίνονται?
Πές μου αν είναι και παραμένουν όλα ως έχουν και απλά αλλάζεις μόνο το ονομα, να σου στείλω και εγώ pm με άλλο username που θέλω να μου το φτιάξεις!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Οκ αφού είναι ετσι δεν εχουμε πρόβλημα θα το αλλάξω και εγώ θα βάλω το καλλιτεχνικό μου!
Φάνη θα στείλω pm!
Θυμάσαι το 2006 Mad που πάρα πολλοί ξαναγραφτήκαμε απο την αρχή!
Και σβήστηκαν όλα και ποστ και λογαριασμοί κτλ!