Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
|
Ιδου η κοπελαρα μου... |
|
17-03-08, 02:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ιδου η κοπελαρα μου...
Μιας και δεν εχω (ακομα) το πολυποθητο διπλωμα ωστε να την φερω σε καποια συναντηση να σας την δειξω απο κοντα, παραθετω μερικες φωτογραφιες. Ειναι μοντελο 12/96, ειναι εφοδιασμενη με τον 4e-fe, εχει αλλαγμενη ολοκληρη την εξατμιση, χοανη Pipercross στην εισαγωγη, μπουζοκαλωδια της TRD. Συνεχεια εχει η αναρτηση, η οποια αποτελειται απο κιτρινα ΚΟΝΙ και 3ποντα ελατηρια MAD. Το περπατημα το εχουν αναλαβει οι ζαντες αλουμινιου της K-Speed, διαστασεων 6,5x15, και φορανε τα Bridgestone Turanza ER300. Αλλαγμενα ειναι και τα φρενα, οπου μπροστα εχει τρυπητοχαρακτους Nippon συνδυασμενους με τακακια Ferodo Premium, ενω πισω εχει γινει μετατροπη απο ταμπουρα (μπλιαααααααχ!!!!) σε δισκοφρενα απο LEVIN, ενω μολις χτες απεκτησε καθισματα semi-bucket, επισης απο LEVIN. Στον τομεα ηχος καπως ποναει, γιατι εχει μονο πισω ηχεια της Rockford, τα οποια ειναι συνδεδεμενα με μια πηγη της Sony απο τη σειρα Xplod. Αυτα τα λιγα!! Το μονο που θελω ειναι να παραμεινει το ιδιο αξιοπιστη που ειναι εδω και 11 χρονια που κυκλοφορει, κι απο κει και περα βλεπουμε.
|
17-03-08, 03:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Μπραβο φιλε πανεμορφη και στη πενα..ασε και κανενα σκουπιδακι ρε δεν θα παθει τιποτα
|
13-10-09, 02:13
|
|
|
|
Περιοχή:
KAVALA
|
|
μπραβο φιλε μου αν για τιν ιλικια του ειναι πανεμορφο και το σιντιρις απσογα...παντα ετσι και μιν μασας τουοτα ειναι θα σου βγαλη πολα χιλιομετρα ακομα...
|
17-03-08, 03:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Δηλαδη αν σου πω οτι ανα τακτα διαστηματα περναω τα τσιμουχακια και τα λαστιχακια της μηχανης με πινελο ποτισμενο με baby oil, τι θα πεις? Μην κοιτας αυτο που ειναι για τη σωληνα του A/C. Αυτο μου ξεφυγε!!!
|
17-03-08, 03:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Εγω μηχανη δεν εχω πλυνει ακομα...πρεπει να καλυψω τιποτα η ετσι οπως ειναι βουρ με το λαστιχο ?
|
17-03-08, 03:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Δεν ξερω για σενα επειδη εχεις Ε12. Εγω παντως πρεπει να καλυπτω τον πολλαπλασιαστη, την χοανη, τον συναγερμο και το διαγνωστικο του εγκεφαλου. Αν δεις στον αριστερο θολο τα δυο μαυρα κουτια, ή αν σε διευκολυνει πιο πολυ στην σωληνα απεναντι. Α, και προληπτικα την μπαταρια. Ελα να βλεπω κριτικες για το κουκλι μου!!
|
17-03-08, 03:56
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
για τους ε12 :P ρίξτε νερό άφοβα όταν πλένω εγώ μηχανή ρίχνω με πίεση κ δεν σκεπάζω τίποτα. ΕΚΤΌΣ αν έχει συναγερμό.αυτό το σκεπάζουμε (για ασφάλεια)
25-04-10, 13:47
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
[quote=Anghel;283086]για τους ε12 :P ρίξτε νερό άφοβα όταν πλένω εγώ μηχανή ρίχνω με πίεση κ δεν σκεπάζω τίποτα. ΕΚΤΌΣ αν έχει συναγερμό.αυτό το σκεπάζουμε (για ασφάλεια)[/q
και εγω δεν σκεπαζω τιποτα
17-03-08, 10:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Φίλε JL συγχαρητήρια για το αμάξι. Το εχεις πραγματικά κουκλί μέσα, εξω και μηχανή.
Μπράβο και παλι μπράβο.
|
17-03-08, 10:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Οχι ρε παιδια δεν κανει να παιρνεις το λαστιχο και να ριχνεις οπου να ναι στην μηχανη.Ειδικα σε ποιο καινουρια αυτοκινητα οπως η Ε12.Ολο ηλεκτρικα εχει(αν και ειναι καλλυμενα) κι ο κινδυνος να βρεξεις καποιο απο αυτα παραμονευει.Πιστεψτε με πολλοι που δεν προσεχαν κι εβρεχαν οτι να ναι ακομα κλαινε απο τις ζημιες που κανανε.Αφηστε το να το κανει κανενας ειδικος.Εκτος κι αν την καθαρισετε με πανακι ελαφρα βρεγμενο και προσεκτικα.
Κουκλα κουκλα!!!!Φιλε μου πολυ ωραια η κοπελαρα σου και φαινετε και καλο κοριτσι!!!χεχε...Φτου φτου!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 17-03-08 στις 11:00.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,30461788 seconds (86,13% PHP - 13,87% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|