Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Είδατε τις αποδείξεις με το corolla? |
|
21-02-08, 02:21
|
|
Είδατε τις αποδείξεις με το corolla?
Τεχνικοί της εκπομπής μαζί με έναν μηχανικό έκαναν μια βλάβη στο αυτοκίνητο που θα πήγαιναν έπειτα σε 6 εξουσιοδοτημένα servise της toyota.
Το αυτοκίνητο ήταν ένα corolla sedan 2008 μοντέλο. Η βλάβη που έκαναν εσκεμμένα ήταν να χαλαρώσουν τις βίδες του πίσω άξονα και να χαλαρώσουν τις βίδες τις κρεμαγιερας. Μόνο ένα από τα 6 εντόπισαν και έφτιαξαν την ζημιά ήταν το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Toyota Κηφισού α.ε. , όχι να το παινευτώ αλλά και εγώ από εκεί έχω πάρει δυο αυτοκίνητα, ένα corolla και ένα starlet και τα servise τους εκεί τα κάνω χωρίς ποτέ να έχω το παραμικρό πρόβλημα, δεν τους υποστηρίζω ούτε τους κάνω διαφήμιση, παρόλο που η κάμερα ήταν κρυφή καταφερα να αναγνωρίσω το συγκεκριμένο συνεργείο, απλά μερικές φορές η αλήθεια πρέπει να λέγεται.
Πείτε μου σχετικά με αυτό το θέμα δυσάρεστες εμπειρίες που έχετε από συνεργεία.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ??? : 21-02-08 στις 02:31.
|
21-02-08, 02:32
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ναι οπως τα λες ειναι και γω εκει το παω για service και ειναι αψογοι!!!Και γω το αναγνωρισα κατευθειαν απο την εισοδο!
21-02-08, 02:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ναι, αλλά μόνο την κρεμαγιέρα είδαν κ αυτοί! Τον πίσω άξονα τίποτα...τον άφησαν χαλαρό! Τόση ασχετοσύνη δηλαδή...Μέσα στα συνεργεία εντόπισα κ αυτό που πάω κ εγώ...Το ήξερα πως είναι άχρηστοι, αλλά τόσο πολύ? ΕΛΕΟΣ!!!! Γι αυτό πάντα από πάνω τους και να ελέγχουμε κ μόνοι μας κάποια πράγματα....
|
|
|
|
21-02-08, 03:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Τα αυτοκινητα που ειχαν ηταν ενα fiat το οποιο το πηγαν σε 3 εξουσιοδοτημενα αλλα δεν βρηκαν καμια βλαβη. Μετα το corolla το τελευταιο το οποιο το πηγαν σε 4 εξουσιοδοτημενα και το ενα βρηκε και της 2 βλαβες ενω αλλο ενα μονο τη μια. Τα αλλα δυο καμια βλαβη το αμαξι ηταν ετοιμο για ταξιδι .
Τεσπα αυτα πανω κατω τα γνωριζουμε εμενα αυτο που με τρομαζει ειναι τα ημιτασιον ανταλλακτικα τα οποια δεν μπορεις να ξεχωρισεις αν ειναι αυθεντικα μονο αν εισαι πολυ καλος γνωστης του αντικειμενου. Στανταρ ειμαι σιγουρος οτι τα τακακια που εβαλα τη τελευταια φορα ειναι μουφα γιατι μπροστα αλλαξα πρωτη φορα στα 30000 χιλιομετρα μετα στα 60000 και μετα μου λεει στα 75000 θελουν αλλαγμα........να δω τωρα στα 90000 τι θα μου πουν .
Φυσικα υπαρχουν και εξουσιοδοτημενα που κανουν αψογα τη δουλεια τους μη τους βαζουμε ολους σε ενα τσουβαλι, ευτυχως που εχουμε toyota και δεν παθαινει τπτ αλλιως......!!!!!!!
21-02-08, 04:37
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Το θεμα ομως ειναι να ξερεις ποιες αντιπροσωπειες ειναι καλες και ποιες οχι..
|
21-02-08, 05:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
δοκιμαζεις....παντως για τα τακακια εγω σταματησα να βαζω μαμα αφου ηταν πολυ μαλακά για μενα!ασε που το τακακι δεν ειναι ποσα χιλιομετρα βγαζει...μπορει να σου βγαλει 30000 μπορει και 300!!!!αναλογα την χρηση!
|
21-02-08, 06:01
|
|
εχετε δικιο για τα τακακια ειναι αναλογα την χρηση, εγω που παταω πολυ το φρενο γιατι τρεχω και πολυ τα τροω τοσο που εχω καψει και τις δυο μπροστινες δισκοπλακες τις οποιες βεβαια τις αλαξα. εφαγα τα τακακια και μετα φρεναρα με τα σιδερα των δαγκανων τρογοντας τις ....τις αλλαξα με 220 ευρω, δεν επρεπε ομως να μην τις χρεοθω αφου ειχα εγγυηση? ή σε αφτες τισ περιπτοσεις επειδη τα τακακια ειναι αναλοσιμα και πρεπει εσυ να καταλαβαινεις ποτε πρεπει να τα αλαξεις ακουγοντας το χαρακτιριστικο ηχο του σφιρισματος απο τα φρενα να τα αλλαζεις;και αν καψεις τις δισκοπλακες ειναι απο χαζομαρα δικια σου..... θα με βοηθουσατε πολυ αν μου απανταγατε.
|
21-02-08, 09:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγω αυτα τα θεωρω μ@λ@κιες.Εννοως τις εσκεμμένες βλαβες.Που να υποψιαστει ο μηχανικος, οτι αυτοκινητο ενος μηνος, εχει ξεχαρβαλωθει.Εδω το δικο μου ειναι 9 χρονων και 205000 χιλ και δεν ξεσφηξε τιποτα.
Στο συνεργειο πας και λες το προβλημα σου συγκεκριμενα και στο διωρθωνουν,οπως και στον γιατρο.Στον γιατρο δεν πας και τους λες, "γιατρε για ψαξε μηπως εχω τιποτε" πας και τους λες το προβλημα σου συγκεκριμενα.Με ποναει το κεφαλι, η κοιλια, το ποδι,εχω πυρετο κ.α
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 21-02-08 στις 10:07.
|
21-02-08, 19:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Στο συνεργειο πας και λες το προβλημα σου συγκεκριμενα και στο διωρθωνουν,οπως και στον γιατρο.Στον γιατρο δεν πας και τους λες, "γιατρε για ψαξε μηπως εχω τιποτε" πας και τους λες το προβλημα σου συγκεκριμενα.Με ποναει το κεφαλι, η κοιλια, το ποδι,εχω πυρετο κ.α
|
Σωστος...χιχιχι!!!!!!!
21-02-08, 10:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
+10000 στον toyota mania!!! Συμφωνω απολυτως! Και οχι μονο εκαναν εσκεμενα βλαβη, αλλα εκαναν βλαβη που δεν προβλεπεται οχι μονο για αυτοκινητο 1 μηνος αλλα ουτε για 5 χρονων τουλαχιστον, εκτος κι αν ειναι ελαττωματικο.
το μέλλον όμως?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18461108 seconds (84,08% PHP - 15,92% MySQL) with 36 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|