Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Κάλλυμα χειροφρένου ΤΤΕ
Έχει βαλει κανεις το καλλυμα χειροφρενου της ΤΤΕ που ειναι στη φωτο? παιρνω τηλ τις αντιπροσωπειες να το αγορασω κ μου λενε οτι δεν υπαρχει. Αν ξερει κανεις που να το βρω ας μου πει.Ευχαριστω!
Δύναμη Σεβασμού: 458
Για ψαξου κατα e-bay μερια...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Δεν το βρίσκεις στην αντιπροσωπεία, γιατί πολύ απλά πάει πακέτο μαζί με Τιμόνι, λεβιέ και φούσκα ταχυτήτων....
Κοίτα στο www.tte.de στο Corolla E12 facelift, sports interior kit.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Κοντό σασμάν δεν υπάρχει.....Το quick shift είναι ένας πιο κοντός μοχλός ταχυτήτων που που κονταίνει την διαδρομή που κάνει ο μοχλός όταν αλλάζουμε ταχύτητες.....Αυτό το έχω τοποθετήσει στο δικό μου.....
Δύναμη Σεβασμού: 0
σχετικα με ττε ειναι γεγονοσ οτι δεν δινουν παρα μονο σε επισημεσ αντιπροσοποιεσ ομωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω παρα πολυ καλεσ σχεσεισ με καποιο στελεχοσ ττε και μπορω να φερω οτι θελω και σε καλεσ τιμεσ!!!!!!!!!!!!
για αρχη εχω φερει :
1)εμπροσ προφυλακτηρα ts compressor
2)πισω προφυλακτηρα τs compressor
3)αυτοκολλητο ttecompressor
4)διαφορα αυτοκολητα ττε ,toyotamotorsport (εχω βαλει μεσα στο ταμπλο toyotamotorsport σε κοκκινο χρωμα και ττε πανω στο τιμονι <βλεπε foto >και μαυρο χρωμα στην κονσολα εδω τα δινουν με την αεροτομη στα auris και αν θεσ πρεπει να δωσεισ αριθμο πλαισιου να πησ οτι χαλασε και να δουν οντοσ οτι εχεισ αγορασει αεροτομη η spoiler tte.
5)ολα τα ενχειριδια τοποθετησεισ spoiler
6)ολοι την μετατροπη ττε compressor (μονο στα χαρτια) το καλοκαιρι θα την εχω και live
τωρα οσο αναφορα το φιλο που θελει το εσωτερικο πακετο Τιμόνι, λεβιέ και φούσκα ταχυτήτων....εχει περιπου 850
φιλαρακια παντα στην διαθεση σασ
Δύναμη Σεβασμού: 324
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Κοντό σασμάν δεν υπάρχει.....Το quick shift είναι ένας πιο κοντός μοχλός ταχυτήτων που που κονταίνει την διαδρομή που κάνει ο μοχλός όταν αλλάζουμε ταχύτητες.....Αυτό το έχω τοποθετήσει στο δικό μου.....
Ελα ρε συ τετοιο εχω βαλει και γω στην 90-αρα αλλα της TRD!