ειναι γνωστο οτι η αναρτηση ειναι λιγο θορυβωδης. δλδ λογω κατασκευης του ελατηριου μεταφερει περισσοτερο θορυβο στην καμπινα σε σαγρε ασφαλτο.
εγω την εχω σχεδον 9 μηνες και ειμαι υπερ ευχαριστημενος αν εξαιρεσεις τις περιπτωσεις φραπε σε μικρες ανωμαλες αποτομες ομως επιφανειες. αλλα δεν φταιει η αναρτηση και παλι. η αναρτηση ειναι για αγωνιστικη χρηση πραγμα που σημαινει τελειο κρατημα στα πολλα. επισης σημαινει μπες σε πιστα και στριψε χωρις να κοψεις. γενικα συνηθεια ειναι. τ αμαξι γινεται καρτ.βελτιωνεσαι σαν οδηγος ελεγχεις τ αμαξι και στριβεις με τα οσα. ε να ειναι και τελειως αθορυβη δε γινεται!!!!ειδικα για την τιμη της.
εχεις μπει σε αγωνιστικο αμαξι να ακουσεις θορυβους κτλ? πετρα ειναι....
στην περιπτωση που τ αμαξι σου ειναι ψοφιμι ΝΑΙ θες μερικα αλογα ακομα να την ακουει τ αμαξι γιατι δεν γινεται παντα να στριβεις με την φορα που εχεις και οχι με γκαζια ειδικα στη εξοδο...
δεν ειναι οι αναρτηση αυτη για να κουβαλας παιδια και οικογενεια!!!
πηγαινε με 180 και φρεναρισε... να δουμε ψαρευει τ αμαξι? με τιποτα. το χω κανει με 220. καρφι ηταν.
και πηγαινε με 180 και φρεναρισε με την αναρτηση που χες πριν να δεις την διαφορα ποιοτητας που εχει
θα συνηθισεις......
εγω για αυτους τους λογους εβαζα μεσα κοσμο στις συναντησεις και τους εκανα βολτα στα S ακια στο καραισκακη με τα ολα αλλα δεν ξαναμπαινουν μεσα
απλα να δουν την αναρτηση...
ας ερχοσουν σε καμια συναντηση....
αμα φυγει εφυγε? αυτο ισχυει για ολα τα μπροστοκινητα γενικως.
δεν ειπες ομως τα καλα....