Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Dunlop, Falken ή Michelin
Ξέρω ότι παρόμοια θέματα υπάρχουν πολλά, τα έχω διαβάσει. Αυτό που ρωτάω είναι πολύ συγκεκριμένο.
Έχω το E12 1.6 και σε λίγο καιρό θα χρειαστώ καινούρια λάστιχα.
Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο φοράει αυτά που ήρθαν από το εργοστάσιο και είναι Dunlop Sport 200E με διάσταση 195/60/15 και δείκτη V.
Με τα συγκεκριμένα ελαστικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, είτε το οδόστρωμα είναι στεγνό είτε είναι βρεγμένο! Είναι επίσης made in Japan και πιστεύω ότι συμβάλει και αυτό τόσο στην απόδοσή τους όσο και στη διάρκειά τους.
Έχοντας ψάξει έχω βρει τα παρακάτω ελαστικά:
1. Dulnop Fast Response 195/60/15 88V
2. Falken ZIEX ZE-512 195/60/15 88V
3. Michelin Pilot Primacy 195/60/15 88V
Θα ήθελα να ακούσω γνώμες μόνο για τα συγκεκριμένα ελαστικά.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
φιλε μου θα ξεφυγω λιγο απο την 3αδα σου και θα σου πω να κοιταξεις
το TOYO T1R!!! απλα απιστευτο ΙΑΠΩΝΙΚΟ λαστιχο σε πολυ καλη τιμη(320-340)!!!!!!
Συγνωμη και παλι που σου λεω για αλλο λαστιχο αλλα ειναι απλως φοβερο ελαστικο!!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Intruder
φιλε μου θα ξεφυγω λιγο απο την 3αδα σου και θα σου πω να κοιταξεις
το TOYO T1R!!! απλα απιστευτο ΙΑΠΩΝΙΚΟ λαστιχο σε πολυ καλη τιμη(320-340)!!!!!!
Συγνωμη και παλι που σου λεω για αλλο λαστιχο αλλα ειναι απλως φοβερο ελαστικο!!!!!
Φίλε μου το ξέρω το συγκεκριμένο λάστιχο, αλλά δυστυχώς δεν βγαίνει στην δική μου διάσταση. Βγαίνει 195/55/15 85V