Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Πρόβλημα με ρελαντί και πετάλ φρένου |
|
01-10-07, 21:03
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πρόβλημα με ρελαντί και πετάλ φρένου
Η ιστορία έχει ξεκινήσει δυο εβδομάδες τώρα.
Μόλις ζεσταθεί και το αφήσω στο ρελαντί κάνει στις 800rpm ένα βύθισμα το πολύ στις 770rpm και τρέμει το αυτοκίνητο όχι όμως σε σημείο να σβήσει.
Σύγχρονος αν ακουμπάω το πετάλ φρένου ..τρέμει σαν να αυξομειώνει πίεση.
Μοιάζει με την αίσθηση όταν ενεργοποιείται το ABS άλλα με πολύ λιγότερη πίεση.
Είναι σπαστικό σε ένα φανάρι να έχεις αυτό το τρεμούλας
Καμιά ιδέα πριν πάω να το κοιτάξω?
Σημάδια γήρανσης λίγο πριν το κατώφλι των 100000χλμ?
|
01-10-07, 21:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρελαντί έχεις στις 800? Όλες οι Ε12 έχουν λίγο κάτω από 600...έτσι ξέρω και από 2 φίλους κ έτσι μου είχαν πει στα service για λόγους οικονομίας καυσίμου...Το τρέμουλο σαν να σβήνει το κάνει όταν είσαι σταματημένος κ ζεστό το αμάξι....αλλά στις 600...στις 800 δεν κάνει τρέμουλο....Αυτό με το φρένο δε μου χει τυχει....καλύτερα να πας σε καμία αντιπροσωπία να τα τσεκάρεις...κάποια δυσλειτουργία θα είναι...αλλά δε νομίζω σημάδια γήρανσης....
|
01-10-07, 21:20
|
banned
|
|
Περιοχή:
|
|
2 γραμμες κατω απο τις 1000rpm..πρεπει να εχεις δικιο!!
|
01-10-07, 21:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN
2 γραμμες κατω απο τις 1000rpm..πρεπει να εχεις δικιο!!
|
600 είναι το φυσιολογικό...λογικά δε θα ναι κάτι σοβαρό...πήγαινέ το να δεις τι θα πουν στην ΤΟΥΟΤΑ κ βλέπεις....
Υ.Γ. Ήσουν πριν καμια δύο μέρες Γαλατσίου κ Δροσοπούλου παρκαρισμένος σε ένα πεζοδρόμιο?
|
01-10-07, 21:42
|
banned
|
|
Περιοχή:
|
|
Το ρελαντι ειναι οπως παντα φυσιολογικο ..το βυθισμα ειναι το προβλημα μου και το τρεμπουλο στο πεταλ.
περασα την Κυριακη πρωι απο εκει αλλα δεν σταματησα..
|
10-10-07, 12:15
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
σε ευχαριστω παντως πριν ειχα ενα μικρα κ δεν μου το παρουσιαζε αυτο κ μου εκανε εντυπωσει .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akishellas2 : 10-10-07 στις 12:54.
|
10-10-07, 11:38
|
Νεότατος
|
|
|
|
Καλημερα παιδια,εγω αντιμετωπιζω το εξης που προσωπικα δεν μου φαινεται φυσιολογικο,οταν την αλλη μερα παω να βαλω μπρος το αμαξι κ παω να το ξεπαρκαρω ενω αλλαζω ταχυτητα πρωτη οπισθεν στην αρχη που εχω πατησει γκαζι, αν βαλω νεκρα (διοτι εκει το καταλαβαινεις πιο πολυ) λες κ δινει το αμαξι απο μονο του λες κ εχει κολησει το γκαζι δηλαδη για πολυ μικρο διαστημα ,π.χ. πρεπει να παταω φρενο για να μην με σπρωξει,το περιεργο ειναι πως υστερα ενω εχω ξεκινησει ολα καλα δεν μου το κανει.Δεν νομιζω να ειναι επειδη χρειαζεται περισσοτρο ζεσταμα,ειναι προβλημα εντελει?
|
10-10-07, 12:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akishellas2
Καλημερα παιδια,εγω αντιμετωπιζω το εξης που προσωπικα δεν μου φαινεται φυσιολογικο,οταν την αλλη μερα παω να βαλω μπρος το αμαξι κ παω να το ξεπαρκαρω ενω αλλαζω ταχυτητα πρωτη οπισθεν στην αρχη που εχω πατησει γκαζι, αν βαλω νεκρα (διοτι εκει το καταλαβαινεις πιο πολυ) λες κ δινει το αμαξι απο μονο του λες κ εχει κολησει το γκαζι δηλαδη για πολυ μικρο διαστημα ,π.χ. πρεπει να παταω φρενο για να μην με σπρωξει,το περιεργο ειναι πως υστερα ενω εχω ξεκινησει ολα καλα δεν μου το κανει.Δεν νομιζω να ειναι επειδη χρειαζεται περισσοτρο ζεσταμα,ειναι προβλημα εντελει?
|
Είναι φυσιολογικό φίλε μου, όλα το κάνουν (τουλάχιστον το δικό μου το κάνει). Λογικά κρατάει γκάζι ψηλά, αφού είναι παγωμένο. Μετά από λίγο σταματά.
01-10-07, 21:22
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
το ρελαντι σου φαινεται φυσιολογικο θα ελεγα.εμε δουλευει 500-600.οσο για το τρεμουλο στο πεταλι του φρενου μπορει να οφειλεται σε διαφορα,οπως αυξομειωση της πιεσης του υγρου στα σωληνακια. σαλτα καλου κακου σε μια αντιπροσωπεια να δεις τι θα σε πουν και μετα σε ενα καταστημα αποκλειστικα επισκευης φρενων κ συστηματος πεδησης.
δε το κοβω ομως να ειναι κατι πολυ σοβαρο,αλλα φρενα ειν τουτα.
01-10-07, 21:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Πάντα πάνω σε ένα πεζοδρόμιο βρίσκεται αυτός....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17845201 seconds (82,92% PHP - 17,08% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|