Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Μπόσικα στο τιμόνι και αρκετό "αλάφρωμα" πάνω από 110χμ.α.ω
Παλιά 06-09-07, 20:13
THEMIS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 vvti G6
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
THEMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μπόσικα στο τιμόνι και αρκετό "αλάφρωμα" πάνω από 110χμ.α.ω

Σας έχω πρήξει ξέρω, αλλά μιας και μου συμβάινει αυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω και για τη δική σας εμπειρία αν υπάρχει:

Τώρα τελευταία, το τιμόνι παίζει ανεπαίσθητα και έχει μια μικρή ασάφεια (το καταλαβαίνει κανείς μόνο σε ευθεία μιας και όταν στριβεις γίνεται φυσιολογικά λόγω κρεμαγιέρας πιο βαρύ...) και μετά τα 120χμ.α.ω τρέμει ελαφρώς και σου δίνει μια αίσθηση πούπουλου... Ευθυγράμμιση-ζυγοστάθμιση έχει γίνει με τους τροχούς επάνω και δεν είναι από εκεί.

Μπας και έχετε καμιά ιδέα πάνω σε αυτό? Μάλιστα ψάχνοντας είδα και το κάτωθι για το οποίο καμία Toyota δεν με ενημέρωσε μέχρι τώρα (και δεν είναι και καινούργιο απ'ότι φαίνεται..):

"Η Toyota Ελλάς ανακοίνωσε ότι προβαίνει σε προληπτικό έλεγχο τριών μοντέλων της, που αφορά στο ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του συστήματος διεύθυνσης. Ήδη οι κάτοχοι των συγκεκριμένων μοντέλων έχουν ενημερωθεί για να προσέλθουν στα επίσημα σημεία συντήρησης Toyota.

Κατόπιν εντατικών ελέγχων στα αυτοκίνητα τύπου Avensis παραγωγής 2003 μέχρι 2005, Corolla παραγωγής 2001 μέχρι 2004 και Prius παραγωγής 2003 μέχρι 2005 και τα οποία φέρουν ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης τιμονιού, παρατηρήθηκε ότι ενδέχεται να παρουσιαστεί χαλάρωση της σύσφιξης του συνδέσμου του ενδιάμεσου άξονα συστήματος διεύθυνσης υπό αντίξοες συνθήκες χρήσης του τιμονιού. Το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να συμβεί μόνο όταν το σύστημα διεύθυνσης (κρεμαγιέρα) δέχεται υψηλή εξωτερική πίεση από τους τροχούς (π.χ. επανειλημμένο δυνατό χτύπημα τροχών σε κράσπεδο). Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί σχετική περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η Toyota αποφάσισε να ελέγξει τη σύσφιξη του συνδέσμου και στην περίπτωση που παρατηρηθεί χαλάρωση να προβεί στην άμεση αντικατάσταση του ενδιάμεσου άξονα του συστήματος διεύθυνσης, χωρίς απολύτως καμία οικονομική επιβάρυνση του πελάτη.

Η Toyota Ελλάς έχει ήδη φροντίσει για την αποστολή σχετικής ενημέρωσης με επιστολή στους πελάτες-κατόχους αυτοκινήτων Avensis, Corolla και Prius, οι οποίοι σύμφωνα με τα αρχεία της εταιρίας έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα τα οποία πρέπει να υποβληθούν στο συγκεκριμένο έλεγχο.

Στον έλεγχο δεν συμπεριλαμβάνονται τα Corolla Verso, καθώς και τα Avensis που χρησιμοποιούνται ως ταξί."

To δικό μου είναι Ε111 facelift 1.4 vvti G6 2001 Απρίλιος με 115.000χμ περίπου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-07, 20:25
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Το οτι εχεις κανει ευθυγραμιση και ζυγοσταθμιση μην το δενεις γιατι τιποτε δεν αποκλειεται.
Σου τραβαει το αυτοκινητο? Οταν φρεναρεις τραβαει?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-07, 20:28
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κρεμαριερα ωρε....το λιγοτερο να θελει σφυξιμο το πολυ να θες αλλη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-07, 21:27
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κατ' εμε το πρωτο που πρεπει να πας να δεις ειναι οι ζαντες σου.Εμενα μου το εκανε αυτο που λες και ειχαν ψιλοστραβωσει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-07, 16:56
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατ' εμε το πρωτο που πρεπει να πας να δεις ειναι οι ζαντες σου.Εμενα μου το εκανε αυτο που λες και ειχαν ψιλοστραβωσει.
τοτε θελει κρεμασμα αυτος που εκανε ζυγοσταθμηση κ δεν του πε τπτ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-09-07, 10:30
THEMIS Offline:
Μέλος

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που μπορώ να βρω μεταλλικά δακτυλίδια για τις ζάντες? Θέλω να πάω άμεσα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-09-07, 14:08
THEMIS Offline:
Μέλος

βρήκα την αντιπροσωπία για τις ΑΕΖ εδώ και έχουν δακτυλίδια για corolla (να δω αν είναι ίδια με τα δικά μου...) και μετά θα πάω σε τύπο που θα πάρει τις διαστάσεις και θα τα κάνει αλουμινένια.

Το αποτέλεσμα αναμένεται στις αρχές της άλλης βδομάδας.
Η ενημέρωση μέσω αυτού του πόστ.

Ευχαριστώ θερμά όλους για τη βοήθεια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-07, 01:35
Το avatar του χρήστη tselepis ke70
tselepis ke70 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: KE 70
Περιοχή: Platanos Nafpaktias
tselepis ke70 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε επειδη εχεις προστιοκινητο μοντελο θα σου συνιστουσα να ριξεις και μια ματια στους μπιλιοφορους σου αλλα να κοιταξεις και τα ημιμπαρα σου μηπως εχουν φθαρει.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 07-09-07 στις 09:45.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-07, 12:54
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν το τιμώνι σου απλά παρουσιάζει τρέμουλο μετά τα 120 χιλ/ωρα και μετά τα 130-140 στρώνει τότε αν φοράς ζάντες αλουμινίου άλλαξε τα δαχτυλίδια και κάνε ξανά ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση αλλού.το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και έκανα ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση στην ΤΟΥΟΤΑ και δυστηχώς δεν διορθώθηκε.έπειτα το πήγα για αλλαγή αμορτισέρ επειδή χρειαζόταν επειγόντως και μου έκανε εκεί ο μάστορας ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση και το αυτοκίνητο έστρωσε.το ότι έχεις κάνει ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση το αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι είναι 100% σωστό.όλοι οι μάστορες δεν είναι ίδιοι...

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-07, 14:39
THEMIS Offline:
Μέλος

Σωστά... το πάω στο Δήμο στην Πειραιώς που είναι από τους πιο παλιούς και φίλος και κατέβαζε τα αγωνιστικά της Peugeot και της Renault μέχρι πρότινος...

Το πρόβλημα μπορεί ναι είναι στο δακτυλίδι όντως. Που μπορώ να βρω ποιό δακτυλίδι ταιριάζει με τη ζάντα μου? Έχετε κανένα site ή κάτι αντίστοιχο?
Έχω ένα φίλο που μετρά με μικρόμετρο και βγάζει αλουμινένια (και όχι πλαστικά) δακτυλίδια αλλά είναι μακριά και αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος θα ήθελα να τον ξέρω.

Οι ζάντες είναι οι AEZ Raver 6.5Χ15'' 4/100 pitch cycle diameter, offset 38.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΜΠΟΥΝΙΑ" Η ΚΑΙ "ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΑ" MITSOS Videos 17 18-01-12 01:17
Ayrton Sena. "Έφυγε" πρωτομαγιά πριν απο 17 χρόνια... madvinegar OFF TOPIC 1 02-05-11 17:08
Έναρξη συνεργασίας με το περιοδικό "Αυτοκίνηση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης" agapiou Συνεργαζομενα καταστηματα Θεσσ/νικης 4 14-06-10 22:05
ΠΑΡΑΚΜΗ τι επινοησε ο ανθρωπος, για να πουλησει το "λεσβιακο" πισοκουνα αυτοκινητο? SavvasKE35 TOYOTA COROLLA KE30 17 09-06-07 19:45
Κατέρευσαν "Γιούβε" και "Fiat" akis308 OFF TOPIC 1 16-05-06 12:37

Page generated in 0,17792892 seconds (81,43% PHP - 18,57% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com