Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
|
ειναι πολυ βλακες |
|
27-08-07, 12:41
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ειναι πολυ βλακες
παιδια εχτες το απογευμα εγινε απο τα απιστευτα σε εμενα και στην παιχνιδιαρα μου την ΚΕ30.με σταματησαν για ελεγχο οι μπατσοι και ξερετε τι μου βρηκαν και με γραψαν,οτι δεν εχω δεξι καθρεφτη.να τους λεω ετσι εβγενε το αμαξι τιποτα αυτοι να λενε τον εχεις βγαλει εσυ,τους εδειξα και το βιβλιο της toyota που οσοι θα το εχουν δει το αυτοκινητο ειναι εξωφυλο και φενετε ξεκαθαρα οτι εχει μονο 1 καθρεφτη,και αυτοι να μου λενε δεν φενετε ξεκαθαρα.αν δεν μου την σβησουν τι διαδικασιες να κανω?
|
27-08-07, 12:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
πηρες τον αριθμο τους που εχουνε στο μπρατσο? αν οοχι αλι φορα θα περνεις τεσπα θα πας στο τμημα τις περιοχις που λεει το χαρτι και ζητα τον διηκητη εξιγησε του ως εχει δειξτου και το βιβλιο και θα στη σβησει......α και μη το παιξεις εκνεβρισμενος χαλαρος και ευγενικος! μαζι με την κληση θα πας μη το ξεχασεις....
|
27-08-07, 12:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δεν παμε καλά... Τί λογο έχεις εσυ να βγάλεις τον καθρέφτη? Παπάκι είσαι που τον βγάζουν για να μην του κόβει αέρα? ...
Έπρεπε απλά να σε γράψουνε... Δεν θα βρήκανε τίποτα άλλο, και αναγκαστήκανε να πούνε αυτή τη μ*λ*κία...
Πόσο πήγε η κλήση?
Υ.Γ.: Και στην ΕΕ80 που είχα, δεν είχε δεξί καθρέφτη από τη μάνα της... (Ούτε πίσω ζώνες είχε! Θα σε γραψουνε και για αυτό?)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 28-08-07 στις 15:05.
|
27-08-07, 15:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Δεν παμε καλά... Τί λογο έχεις εσυ να βγάλεις τον καθρέφτη? Παπάκι είσαι που τον βγάζουν για να μην του κόβει αέρα? ...
Έπρεπε απλά να σε γράψουνε... Δεν θα βρήκανε τίποτα άλλο, και αναγκαστήκανε να πούνε αυτή τη μ*λ*κία...
Πόσο πήγε η κλήση?
Υ.Γ.: Και στην ΕΕ80 που είχα, δεν είχε δεξί καθρέφτη από τη μάνα της... (Ούτε πίσω ζώνες είχε! Θα σε γραψουνε και για αυτό?)
|
ΕΛ.ΑΣ. το μεγαλειο σου! Η μηπως θα πρεπε να πω η μ@λ@κια σου?!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 28-08-07 στις 15:06.
|
27-08-07, 16:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ&AΓΓΛΙΑΣ το έχουμε ρίξει στην έρευνα...
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Αυτο είναι από τα πιο κουφά ανέκδοτα που έχω ακούσει. Αν υπήρχε καποια οδηγία που να λέει βάλτε δεξί καθρέφτη στα παλια αυτοκίνητα να το καταλάβω. Αλλά ετσι?????
Πάντως ειναι κλασική περίπτωση. Βλέπουν παλιό αμάξι και το σταματάνε γιατι σου λέει όλο και κάτι θα βρούμε να γράψουμε.
Πήγαινε με ηρεμία στο τμήμα και εξήγησε την κατάσταση.
KE-30 Classic
|
27-08-07, 20:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
|
Χαχαχαχαχαχα!!!
Εδω γελανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κωστα πες του.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
27-08-07, 21:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Υ.Γ.: Και στην ΕΕ80 που είχα, δεν είχε δεξί καθρεύτη από τη μάνα της... (Ούτε πίσω ζώνες είχε! Θα σε γραψουνε και για αυτό?)
|
Ηταν σιγουρα ΕΕ80 γιατι εγω δεν εχω δει καμια χωρις δεξι καθρεπτη.
|
27-08-07, 22:11
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Λοιπον παιδια ακουστε.πηγα στο αστυνομικο τμημα καπως τσαμπουκαλεμενος,μιλαω με τον αξιωματικο υπηρεσιας και μου λεει να του αποδειξω οτι αγορασα το αυτοκινητο με εναν καθρεφτη.του λεω αυτο το πραγμα δεν γινετε να το αποδειξω.μετα του λεω να παει στον Κασιδοπουλο οπου αυτος ηταν ο αντιπροσωπος της toyota παλια να του κανει παραπονα γιατι πουλησε το αμαξι ετσι.μετα σηκωνετε παει στον Διοικητη και οταν ηρθε ειπε θα την σβησουμε.και ετσι ολα καλλα.
εχτες που με σταματησαν μου εδειξαν κατι φακελους που ειχαν και εγραφε καπου οτι οταν το αμαξι δεν εχει και τους 2 πλαΙνους καθρεφτες εχει κληση 80 εβρα.
|
28-08-07, 10:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Ηταν σιγουρα ΕΕ80 γιατι εγω δεν εχω δει καμια χωρις δεξι καθρεπτη.
|
Ναί σίγουρα. Έτος κατασκευής Ιούλιος του 1987. Ήταν η πιο φτωχή έκδοση. Ίσως γι΄αυτό δεν είχε δεξί καθρέφτη (τότε το θεωρούσαν φαίνεται ως αξεσουάρ και έξτρα εξοπλισμό).
|
28-08-07, 11:44
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Smurf βγάζεις ακρη;
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18167305 seconds (82,96% PHP - 17,04% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|