Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
απατη στα διοδια ελευσινος...
Παλιά 20-08-07, 16:00
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απατη στα διοδια ελευσινος...

εχετε παρει χαμπαρι τι κανουν στα διοδια ελευσινος?

σημερα το πρωι περασα τα διοδια κατα το ρολοι του σταθμου διοδιων στις 08:03.
κοιταω το κινητο μου και το κινητο μου ελεγε 08:17.
παει λαθος το κινητο μου? οχι . το τσεκαρισα. και το τσεκαρισα και στο γυρνα στα διοδια στο λουτρακι. παει σωστα.αντε να εχανε ενα η δυο λεπτα. οχι 15.
λοιποοοννν

το πρωι με τη δροσουλα στις 8 ειναι ενα γεροντακι εκει στα διοδια στην ελευσινα και φοραει πορτοκαλι γιλεκο ταχα μου σκουπιδιαρης.αν παρατηρησετε με το που ξεκινας για να φυγεις απο τα διοδια ειναι γεματο σκουπιδια καθ οτι ελληνες ολοι τα πεταμε.σημερα επειδη ημουν με τη δουλεια κρατησα το χαρτι για να πληρωθω μετα. ηταν και ο λογος που πηγα χαμπαρι την κομπινα.επισης παρατηρησα οτι επειδη ειχα αυτοκινητο μπροστα μου το χαρτακι μου το εδωσε σε κλασμα δευτερολεπτου. η μηχανη που το τυπωνει θελει 2-3 δευτερολεπτα. 2-3 δευτερολεπτα εκανε να μου το δωσει το χαρτακι η κοπελα στα διοδια στο λουτρακι. τι γινεται? δεν ξυπνησαν στο λουτρακι ακομα οι υπαλληλοι?

ο γερος ψαχνει τα ΚΟΛΑΡΙΣΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ και ζουμαρει με τα ματια του ποιο εχει κοπει περιπου 3-5-7 λεπτα πιο πριν και τα επιστρεφει στην-στον ταμια.
δεν μαζευει τα τσαλακωμενα χαρτακια. επειδη κοιταξα την ωρα με την αμφιβολια που ειχα με το κινητο μου αμεσως μολις τον ειδα εβγαλα αλαρμ και σταματησα μες τη μεση του δρομου να δω τι κανει. μολις μαζευει μερικα χαρτακια τα παει στον ταμια και ξανα το ιδιο. στα 100 χαρτακια ειναι 50 ευρω μεροκαματο αερα πατερα και αφορολογητο. και γω καθομαι και ιδρωνω...

λοιπον η καποιοι τον εχουν βαλει εκει το γερο και του δινουν κανα μπουρμπουαρ 20 ευρω
η ειναι και αυτος στο κολπο ταμιας. δεν ξερω τι να πω. σαστισα.
παραδεχομαι ομως το ατρομητο ελληνικο μυαλο που σκεφτεται τα παντα ετσι ωστε να εξοικονομει χρημα και μαλιστα αφορολογητο.

μην ξεχνατε πως και μεις οι ιδιοι δεν παμε πισω. πιο παλια που τα διοδια ηταν χωρις μπαρες και χωρις μηχανημα για την αποδειξη ΟΛΟΙ διναμε το μισο αντιτιμο και ΔΕΝ περναμε χαρτακι. που σημαινει οτι και μεις πληρωναμε τα μισα και αυτοι τα εβαζαν κατευθειαν στην ΒΑΘΕΙΑ τσεπη τους....

αυτα τα ολιγα.....

το κουβεντιασα αυτο στη δουλεια μου σημερα 20-8-2007 και αναφερθηκε ενα παραδειγμα για πιο παλια εποχη μαλλον χωρις τις μπαρες για εναν υπαλληλο που μαλλον δεν ετρωγε και κατειγγειλε ολους τους υπολοιπους ακομα και τον προισταμενο του. το θεμα ειχε βγει στις ειδησεις και ειχε φτασει μεχρι τον υπουργο. τελικα τον απελυσαν. σημαινει αυτο οτι τρωνε παρα πολλοι πισω απο την πλατη μας?

αν εγω θελω να το καταγγειλω αυτο που ειδα σημερα πως μπορω να το κανω? τι πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα η επιπτωσεις μπορει να εχω?

αρα ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΕ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 20-08-07 στις 16:06.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-07, 16:13
MARMEL Offline:
Αdministrator

σαββα τι εχεις να πεις?
Παλιά 20-08-07, 16:14
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Μα γιατί να πετάξεις το χαρτάκι στο δρόμο ρε Πάνο.

1ον. Το χαρτάκι πρέπει να το κρατάς σε περίπτωση που σου γίνει έλεγχος (έτσι γράφει).
2ον. Γιατί να το πετάξεις και να κάνεις σκουπίδια. Το κρατάς στο αμάξι και το πετάς μετά το τέλος της διαδρομής σου σε κάποιο κάδο.

Εμένα από την ιστορία σου πιο πολύ εντύπωση μου έκανε ότι πετάνε τόσοι πολλοί τα χαρτάκια στο δρόμο βρομίζοντας τον ώστε να σκεφτεί αυτό το γεροντάκι την κομπίνα και να βγάζει κανενα 50ευρω μεροκάματο...
Μετανοείτε γήινοι. Κάντε ανακύκλωση. Το τέλος είναι κοντά...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-07, 16:16
MARMEL Offline:
Αdministrator

και γω σου λεω οτι το γεροντακι καποιοι το εβαλαν εκει
Παλιά 20-08-07, 16:20
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Το δέχομαι αλλά μην ξεχνάς πως αν δεν πετούσαμε τα χαρτάκια στο δρόμο, το γεροντάκι θα μάζευε πάπιες και μασέλες σε γηροκομεία και όχι χαρτάκια στα διόδια... ΕΜΕΙΣ δίνουμε το έναυσμα για την συγκεκριμένη κομπίνα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-07, 16:22
MARMEL Offline:
Αdministrator

σωστα αλλα ολο και κατι θα σκεφτοταν το μυαλο για μαυρο χρημα μιχαλη....

μπορει να υπαρχει δευτερη ψευτικη μηχανη που τυπωνει ιδια χαρτακια. το ξερει κανενας μας?
Παλιά 20-08-07, 16:42
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω παντος δεν εχω δει κανεναν να πεταει το χαρτακι μετα τα διοδια.Βλεπω οτι ολοι το κρατανε.Τωρα να το πεταξουν και 10 20 ατομα τα μισα θα ειναι τσαλακωμενα και απο τα υπολοιπα ποιοι θα πρωτομοιραστουν τα κερδη?Να μου ελεγες πως ολοι πεταγαν τα χαρτακια να πω ναι.Παντος οσο για την ωρα ξερω οτι τα κοβουν νωριτερα τα χαρτια για να φευγουν γρηγορα τα αυτοκινητα και να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-07, 16:45
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παναγιώτη στην εύλογη απορία σου για το πόσο γρήγορα το τύπωσε το χαρτάκι η απάντηση είναι μία.πολύ απλά με το που έκοψε το χαρτάκι στον προηγούμενο με το ένα χέρι το έδωσε και πήρε τα λεφτά και με το άλλο πάτησε να βγει το επόμενο.έτσι όταν φτάνει ο επόμενος το χαρτάκι είναι έτοιμο κλπ κλπ κλπ
για να μην με κράξεις βέβαια και εγώ πιστεύω πως ναι μπορεί και να κάνουν τη συγκεκριμένη κομπίνα.δεν είναι δα και τόσο δύσκολο.μη ξεχνάμε και την Αττική οδό όπου στους κεντρικούς σταθμούς διοδίων περνάνε και καθαρίζουν πιο συχνά και στους μικρότερους έστω 2 φόρες την εβδομάδα.και ο καθαρισμός γίνεται με μηχάνημα και όχι με σκούπα και φαράσι ή "καρφί" (όπως σε άλλες χώρες).άρα παίδες ο Παναγιώτης μπορεί και να έχει δίκιο.
μόνο μία λύση υπάρχει για να μην μπλέξεις και να μπούν τα πράγματα στη θέση τους(λέμε και καμιά λ@κ@μί@ να περνάει η ώρα).Ευαγγελάτος.να στήσει ένα συνεργείο και να μαγνητοσκοπήσει τα πάντα.μέχρι και κάμερα μέσα στα κουβούκλια θα βάλει.ειδάλως αν πας μόνος σου το πολύ πολύ να τρέχεις στα δικαστήρια με τη παράλληλη μήνυση που θα σου κάνουν.... πιας το αυγό και κούρευτο...

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-08-07, 16:48
MARMEL Offline:
Αdministrator

σημερα μου εκανε πολυ εντυπωση το ολο θεμα επειδη ειδα ΠΟΛΛΑ πεταμενα χαρτακια σημερα. μιλαμε ο χαμος απο χαρτακια....

μα και στην αττικη οδο υπαρχουν πεταμενα...

καλα ρε που κοιτατε?

λαλακια εκανα που δεν τραβηξα βιντεο γμτ η να τον εβγαζα φωτο....

θα βρω και τον μπελα μου στο τελος...
Παλιά 20-08-07, 17:32
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Λοιπόν ακούστε μια ωραία ιστοριούλα...

Πριν μερικά χρόνια, θα το είχατε ακούσει και στις ειδήσεις μερικοί, ήταν κάτι ξύπνια "παλικάρια" που έκαναν την εξής κομπίνα στα διόδια της Πάτρας!

Έβαζαν ένα χαρτί και κάλυπταν το φωτοκύταρρο στην αρχή της γραμμής των διοδίων, που αναγνωρίζει τί είδους όχημα περνάει, έτσι η μπάρα ήταν συνεχώς όρθια!!! Με κάποιο τέχνασμα κρατούσαν χαρτάκια, τα οποία προμήθευαν τους Έλληνες οδηγούς κυρίως. Μερικές φορές δε, δεν έδιναν καθόλου....
Έβαζαν λοιπόν στην τσέπη τους τα λεφτά από τα οχήματα που περνούσαν με την μπάρα ανοιχτή, μιας και έτσι δεν φαίνεται στην ουσία πως περασαν παραπάνω αυτοκίνητα από τα χαρτάκια που έχουν δώσει...

Αυτό λοιπόν πρέπει να προσέχουν όλοι, να είναι η μπάρα κατεβασμένη!!! Έτσι δεν μπορούν να κλέψουν μιας και καταμετρείται το αυτοκίνητο που περνάει.

Υ.Γ. Αυτούς που έπιασαν τότε στα διόδια της Πάτρας, ξέρετε τί του έκαναν???
Τους μετέθεσαν στα δίοδια της Ελευσίνας!!!!! ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΛΑΚΑ!!! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Διοδια endurasKE-30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 735 18-02-14 12:54
cosmoline=απατη MARMEL OFF TOPIC 19 03-04-12 01:05
Απιστευτο Τρακαρισμα στα Διοδια........ davarisx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 12 17-03-11 00:26
SOS - ΑΠΑΤΗ TmNemesis OFF TOPIC 1 01-03-11 00:25
ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ !!!! madvinegar OFF TOPIC 60 20-10-09 23:33

Page generated in 0,18949294 seconds (83,98% PHP - 16,02% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com