Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Όταν φοράς μια νορμάλ εξάτμιση δε νομίζω ούτε ότι θα τρελάνεις κόσμο αλλα ούτε και θα είσαι τελείως ''μαμα''.Και εσύ θα είσαι ευχαριστημένος και ο άλλος θα κοιμάται ήσυχος.Τώρα να βάλεις και κάνα ψιλοπραγματάκι πάνω στ'αμάξι ωστέ να τσιμπήσεις κάνα πόνυ δε σε χαλάει κι όλας.Και ούτε χαλάς την αξιοπιστία του αυτοκινήτου.
|
Ουτε πονυ, ουτε γαιδαρο δεν προκειται να παρει κανεις, εκτος αν ξοδεψει τα μαλλιοκεφαλα του οχι μονο στην ροη αλλα και στα εντοσθια, που καλυτερα να βαλει αλλον κινητηρα (πιο φτηνα του βγαινει). Οποιος νομιζει οτι αλλαζοντας φιλτροκουτια και εξατμισεις με λιγα λεφτα θα κερδισει κατι αλλο εκτος απο θορυβο ειναι γελασμενος. Ολοι μα ολοι δεν ειναι ευχαριστημενοι μετα απο λιγο απο τα αλογα του αυτοκινητου τους και πως αρχιζουν? Ας βαλω μια εξατμιση, κερδιζουν κατι? ΟΧΙ!! Γιατι? "τωρα", τους λενε καποιοι αστερες, "Θες και βαρελακια, ή φιλτρα ελευθερας, ή ξυλωμα καταλυτη......" Κερδιζουν παλι κατι ουσιαστικο? ΟΧΙ!!! μονο θορυβο. Τοσα χρονια , τοσοι ανθρωποι, τοσα λεφτα χαμενα για μια ιδεα: την αυξηση των αλογων. Θελετε αυξηση των αλογων? βαλτε αλλο κινητηρα. Εδω αλλοι μεσα στο forum εχουν γραψει το θεϊκο: "Εβαλα σκουπες, σωληνες, καζανια, αρχ..., μιδια και τα πλακωνω με τον κολλητο μου που εχει ολοιδιο και με αφησε πισω... Μαλλον το επνιξα το ρημαδι." Εχω βαρεθει να γραφουν οτι:" αναμεσα στις 2000 με 3000 αποδιδει καλυτερα", ή "μετα πεφτει, ή μετα τις 6000 σκοτωνει".
Οταν δουλευα καποτε ενα σχεδιαστικο simulation στο οποιο ειχες εναν στανταρ κινητηρα και παιζωντας με την εισαγωγη και την εξαγωγη προσπαθουσες να βελτιστοποιησεις τις αποδοσεις, εκει να δεις γλεντια. Μερονυχτα παιδευομουνα, αναλυσεις, μηκη, γωνιες, διαμετρους. Και θα ερθει ο εξατμισας της γειτονιας σου
και σε μιση μερα θα μου αυξησει και την ιπποδυναμη. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΡΙΜΑΔΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟυΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ!!!
Οποιος θελει αυξηση ιπποδυναμης ας αποφασισει να πληρωσει
ακριβα για αυτο.