Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Λαμπακι Abs |
|
25-07-07, 20:05
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
kallithea
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λαμπακι Abs
Καλησπερα παιδια!Ειμαι κατοχος ενος AE 111 μοντ.04/99 και το αυτοκινητο εχει 104.000 Km.Προχθες ξαφνικα αναξε το λαμπακι του abs και απο τοτε δεν εχει σβησει..
Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο?ποια ειναι η πιο ενδεδειγμενη λυση?Υπαρχει περιπτωση να εκαναν σωμα τα τακακια και να δειχνει λανθασμενη βλαβη??
Ευχαριστω εκ των προτερων...
|
25-07-07, 20:11
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Φίλε μου,επειδή δεν έχει συζητηθεί κάτι παρόμοιο εδώ,κάνε μια βόλτα από κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο ΤΟΥΟΤΑ ώστε να γίνει η διάγνωση με το tester και βρεθεί και η λύση στο πρόβλημα σου.
|
25-07-07, 22:59
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Mπορει να θελει καθαρισμα ο αισθητηρας που καθετε στο μουαγιε..
πηγαινε σε μια Τoyota και βλεπεις!
Λογικα δεν εχεις abs τωρα?
προσεχε!!
|
26-07-07, 00:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εμένα μου το χε κάνει (σε Ε12 ) όταν είχα τραβήξει ένα χειροφρενο και τσίμπησα κια λίγο φρένο...αναγνώρισε μπλοκαρισμένους τροχούς και άναψε ως βλάβη...Δεν ξέρω να συμβαίνει σε σένα κάτι τέτοιο, απλά το αναφέρω....
|
26-07-07, 00:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
εμενα το ειχε αναψει και τι ειχε γινει??ειχε κοπει ο αισθητηρας επειδι οταν το ειχα χαμηλωσει δεν τον ειχαν πιασει στο πιαστρακι του...120 ευρο ο ενας
|
26-07-07, 10:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εμένα το είχε κάνει όταν είχα πάει για δυναμομέτρηση το αμάξι. Μάλλον επειδή ήταν σε κίνηση μόνο οι μπροστά τροχοί ενώ οι πίσω ήταν σταματημένοι. Αλλά αυτό το έκανε σε όλους εκείνη την ημέρα. Μετά από μια βόλτα απενεργοποιήθηκε μόνο του. Δοκίμασες να το πας καμιά βολτίτσα μπας και απλά έχει φάει κανένα κόλλημα?
|
26-07-07, 11:53
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Σηκώνεις χειρόφρενα?
Αν..
μπορει να τα επαιξε και απο αυτο!
Βγάλε τον ένα πόλο της μπαταρίας για κάνα 10`..μήπως ξεσκαλώσει!
Γενικά να ξέρετε ότι τα αυτοκίνητα με ABS δεν κάνει εν κίνηση να τράβας χειρόφρενο ειδικά αν έχουν δίσκους πίσω
..γιατί παίρνει σήμα ότι μπλόκαραν οι τροχοί (λόγω χειρόφρενου)..ενεργοποιείται η απεμπλοκή (abs)..και παθαίνει αλλεπάλληλα εγκεφαλικά!
|
26-07-07, 12:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Κώστα αν ήταν έτσι όπως τα λες, θα έπρεπε το δικό μου να τα είχε παίξει τελείως...
Επίσης στα δικά μας (Ε12) παρότι έχει δίσκους πίσω, το χειρόφρενο πιάνει στο ταμπούρο.
|
26-07-07, 13:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παιδιά το λαμπάκι σε Ε12 θα ανάψει αν τραβάς χειρόφρενο και ταυτόχρονα πατήσεις φρένο...μόνο τότε...σε χειρόφρενα χωρίς φρένο δεν ανάβει! Γενικά όταν οι μπροστά τροχοί κινούνται και οι πίσω όχι και μόνο αν πατηθεί το φρένο...όπως στη δυναμομέτρηση που είπε ο madvinegar που δε γυρνούσαν οι πίσω τροχοί.
|
26-07-07, 20:16
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
dRiver και σε μενα αναψε το λαμπακι οταν τραβηξα χειροφρενο σε σχεδον επιτοπια στροφη, για παρκαρισμα.μετα το παρκαρισμα αφου εσβησα και ξανα εβαλα εμπρος εσβησε, εκανα μια επιταχυνση φρεναρισα αποτομα και το ABS δουλευε κανονικα.
επισης σε μια δυναμομετρηση εκει που ηταν τερμα τα γκαζια με αναψε το P/S το οποιο εσβησε μετα.αυτο εχει συμβει σε κανεναν?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16968489 seconds (82,47% PHP - 17,53% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|