Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ |
|
16-07-07, 14:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ
Ο τίτλος νομίζω πως τα λέει όλα.Με κυνηγάει μέχρι αηδίας.Ώς γνωστόν πριν κανα δίμηνο με τράκαραν με τ'αμάξι και δεν έχει βγει ακόμα.Χτες λοιπόν είχα το μηχανάκι του αδερφού μου και πήγαινα Χαιδάρι.Στην Καβάλας λοιπόν όπως βγήκα από το στενό του Βασιλόπουλου για να περάσω απέναντι και να στρίψω προς Αγωνιστών στο φανάρι απέναντι από το κολυμβητήριο(για όσους ξέρουν)ανέβαινε ένα Cooper S μπούνια.Κάνω δεξιά για να περάσει και ξαναμπαίνω αριστερά ωστέ να στρίψω στο φανάρι(κόκκινο για δεξιά πράσινο για ευθεία)και βλέπω να ανεβαίνει μια μηχανή καμια 300άρα μέτρα πίσω από μένα αλλά τον ακούω να ανοίγει.Ισιώνω και περιμένω να περάσει και ακούω το μπαμ και βρίσκομαι κάτω.Εκείνη την ώρα πρέπει να πέρασε ένα παλικάρι από δω απ'το κλαμπ με κόκκινη G6.Παίδες.Η φιλική μου συμβουλή είναι:Μακριά από τα μιχανάκια σκοτόστρες είναι.
16-07-07, 14:08
|
|
|
|
Περιοχή:
Πέυκη
|
|
ρε φιλε!!! πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης!!! μετα το κολυμβητήριο εγινε? στην ανηφοριτσα που κανει ο δρομος??
16-07-07, 14:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ελεος ρε Κυριακο!
Προσεχε ρε συ γιατι σε κυνηγαει.
Χτυπησες?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
16-07-07, 14:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Στο φανάρι που κάνεις αριστερά ακριβώς πριν το κολυμβητήριο.Ευτυχώς δεν χτύπησα μόνο γρατζουνιές και λίγο πονάω στο πόδι.Μα είναι μ@λ@κ@ς γιατί η Καβάλας ήταν άδεια.Δυο μηχανάκια και τρακάραμε.Αυτός πρέπει να με βρήκε στην εξάτμιση γιατί την ξήλωσε όλη.
16-07-07, 14:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
βασικα δεν ειναι τοσο ι γκαντεμια που δερνει τον καθενα μας αλα το οτι εχουμε ενα αμαξι ι οτι διποτε αλο και το εχουμε κανει ταξι κοντρεσ βολτεσ κτλ αυτο που χριαζετε ειναι προσοχη και λιγοτερι κικλοφορια στους δρομους αυτο το μαθημα πιρα μετα απο 4 συνεχομενες στουκες στους 2 μηνες μεχρι που δεν μπορεσα να ισιοσο ποτε το αμαξι και το πιγα για παλιοσιδερα αφου χτυπησα σε κολονα με τουσ κολοδρομους αντε να χαθουν ολοι ευχομαι που ειμαι καλα .......... το θεμα ειναι οτι εσυ μπορει να προσεχεις οι αλλοι σε προσεχουν ομος.????... ΟΧΙ ... ολοι βιαζοντε και ειναι ανεφθηνη γελοιοι και καραγκιοζηδες αυτες οι λεξεις τους χαρακτηριζουν ....0ΧΙ μ@λ@κες γιατι πλεον ολοι ετσι ονομαζομαστε μεχρι και το φιλους μας ετσι τον αποκαλουμε οταν τους θελουμε κατι.....
|
|
|
|
16-07-07, 14:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
βασικα δεν ειναι τοσο ι γκαντεμια που δερνει τον καθενα μας αλα το οτι εχουμε ενα αμαξι ι οτι διποτε αλο και το εχουμε κανει ταξι κοντρεσ βολτεσ κτλ αυτο που χριαζετε ειναι προσοχη και λιγοτερι κικλοφορια; στους δρομους αυτο το μαθημα πιρα μετα απο 4 συνεχομενες στουκες στους 2 μηνες μεχρι που δεν μπορεσα να ισιοσο ποτε το αμαξι και το πιγα για παλιοσιδερα αφου χτυπησα σε κολονα με τουσ κολοδρομους αντε να χαθουν ολοι ευχομαι που ειμαι καλα .......... το θεμα ειναι οτι εσυ μπορει να προσεχεις οι αλλοι σε προσεχουν ομος.????... ΟΧΙ ... ολοι βιαζοντε και ειναι ανεφθηνη γελοιοι και καραγκιοζηδες αυτες οι λεξεις τους χαρακτηριζουν ....0ΧΙ μ@λ@κες γιατι πλεον ολοι ετσι ονομαζομαστε μεχρι και το φιλους μας ετσι τον αποκαλουμε οταν τους θελουμε κατι.....
|
Πάρα πολύ σωστός.Πάρα πολύ.
16-07-07, 15:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
... αυτο το μαθημα πιρα μετα απο 4 συνεχομενες στουκες στους 2 μηνες ....
|
Μήπως είσαι απρόσεκτος στο τιμόνι? Δεν μπορεί να είσαι τόσο άτυχος.
|
16-07-07, 16:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Μήπως είσαι απρόσεκτος στο τιμόνι? Δεν μπορεί να είσαι τόσο άτυχος.
|
και ομος μια μου πεταχτηκαν απο στοπ μια ξεκινισε με πρασινο και προσπερασε ενας με μια μηχανι και το κοκαλοσε χορις λογο αυτος δεν περασε απο μπροστα της ..τιν απεφιγα αλα εφαγα το φτερο... μια φορα εβλεπα το πορτοκαλι και οπος φρεναρα ολισθενε το αμαξι για 100 μετρα και πιρα το φαναρι... σκεψου αποστασι το κοντερ επασε στα 85 (κολισε) πιγα αφρεναριστος και εφτθχοσ με λιγα οστε να φιλιθουν τα μπροστα καθησματα με τα πισο και να βλεπο τιν ταπα λαδιου στο λεβγιε..... μεχι και το 1% θελουν προσοχι ακομα περισσοτερο αυτο που δεν μπορουμε να αντιλιφθουμε αυτα που λεμε ε για να δο τα πιανο τα 200 με το που το σκεφτεις αυτο μια πετρα ειναι δεν χριαζετε τιποτα αλο για να σκοτοσει
|
16-07-07, 14:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Πέυκη
|
|
σωστα!! τι φταιω εγω που πηγαινω στην δουλεια μου και ερχετε ενας καραγκιοζης και με χτυπαει!! αλλα ετσι ειναι!! επειδη πηραν αμαξια ή μηχανακι (και κυριως μηχανακι) νομιαζουν οτι θα κατακτισουν το κοσμο!! αλλα το κυριοτερο ειναι να μην χανονται ζωες!! τα σιδερα φτιαχνονται!!
|
|
16-07-07, 14:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanassis
σωστα!! τι φταιω εγω που πηγαινω στην δουλεια μου και ερχετε ενας καραγκιοζης και με χτυπαει!! αλλα ετσι ειναι!! επειδη πηραν αμαξια ή μηχανακι (και κυριως μηχανακι) νομιαζουν οτι θα κατακτισουν το κοσμο!! αλλα το κυριοτερο ειναι να μην χανονται ζωες!! τα σιδερα φτιαχνονται!!
|
Μωρέ τα σίδερα φτιάχνονται αλλά τι φταίω που χθες το βράδυ υπέφερα;Δεν μπορούσα να κοιμηθώ.Δεν μπορούσα να βολευτώ και σημερα δεν μπορώ να περπατήσω καλά.Εν τω μεταξύ ο άλλος ούτε ένα συγγνωμη.Με μια απάθεια λέει εντάξει μωρέ μάλλον το έσπασα θα μπω χειρουργείο.Αλλά ήταν απαθής μέχρι αηδίας.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18200994 seconds (84,32% PHP - 15,68% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|