Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos
O dinos είναι ο άμμεσα αρμόδιος που μπορεί να απαντήσει με σιγουριά και να πεί τα υπέρ και τα κατά μιας και έχει προβεί στη συγκεκριμένη "βελτίωση"
|
επειδη ως συνηθως θα γινει χασιμο δε θα μπω στη διαδικασια φιλε Νικο....
Αν θελει το παιδι να βρεθουμε απο κοντα η να μιλησουμε κ να του πω 5-10 πραγματακια που ισω μπορει να του πει ο καθενας που εχει ασχοληθει με το θεμα....εγω το μονο που θα πω ειναι οτι στο αμαξι του 1.4 που ζητα βοηθεια στο θεμα ειναι κατι εντελως περιττο προς το παρον κ ισως αντι για καμπερ θα πρεπει να ασχοληθει με αλλα πραγματα πιο ουσιαστικα που θα το φερουν κ μεγαλυτερο αποτελεσμα...το να δωσεις καμπερ σε ενα αμξι χαμηλωμενο με μαμα αμορτισερ κ σιδερενια 14αρα ζαντα το βρισκω εντελως ανουσιο κ περιττο.....απο κει κ περα το αρνητικο της υποθεσης ειναι οτι τρωγεται μονοπαντα το λαστιχο κ θελει διαφορετικο στυλ οδηγησης(στις στροφες τερμα γκαζι με οση δυναμη εχει το αυτοκινητο αλλιως σου διωχνει κωλους κ μουτρα)κ αυτο για να εκμεταλευτεις αυτο που εκανες θελει δοκιμες πολλες....
Θετικο δεν υπαρχει απλα το θεμα καμπερ ειναι ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ενος καλου στησιματος που προυποθετει αναρτηση(ολα τα σχετικα αμορτισερ ελαττηρια)μπαρες θολων, αντιστρεπτικες κλπ.....
Αυτα εχω να πω εντελως φιλικα....αν κανω καπου λαθος διορθωστε με....
Υ.Γ. θα συμφωνησω με τα οσα λεει ο φιλος pwpopali παραπανω κ για να λυσω τυχον αποριες στο δικο μου εχω δωσει 1 κ κατι ψηλα καμπερ πισω...μπροστα δε θυμαμαι τι ειχαμε κανει την τελευταια φορα....δεν εχω βαλει καμπεροβιδες γιατι εκει που το ρυθμισα μου εγγυηθηκαν οτι ειμαι οριακα κ μεχρι εκει δε θα υπαρξει καποιο προβλημα κ αυτο ευχομαι....Παντως η διαφορα που ειδα ειναι οτι θελει διαφορετικο μπασιμο στη στροφη οπως προανεφερα...τερμα γκαζι κ να μη φοβασαι..πρεπει να εκμεταλλευτεις σωστα την οση δυναμη του αυτοκινητου κ φυσικα ποτε να μην το παρακανεις....
Υ.Γ.2 πολλοι απο εμας πιστευουν οτι εχουν ευθυγραμμισμενο αμαξι αλλα λιγοι ζουν στην πραγματικοτητα....οταν ευθυγραμμιζεις ενα χαμηλωμενο αμαξι ποτε δε βαζεις στο μηχανημα αυτα που οριζει ο κατασκευαστης για το μοντελο σου γιατι εστω κ 1εκατοστο χαμηλωμα αλλαζει ολη η γεωμετρια του αυτοκινητου...ποιοι απο εσας λοιπον πηγατε κ κανατε ευθυγραμμιση σωστη(προυποθεση αυτος που την κανει να γνωριζει το συγκεκριμενο μοντελο κ να ρυθμιζει καθαρα απο εμπειρια με νουμερα κ οχι συγκεκριμενες συντεταγμενες με κοκκινα κ πρασιαν)Ξαναλεω αν κανω λαθος διορθωστε με....