Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
|
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ CARINA ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ |
|
16-05-07, 02:00
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ CARINA ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
|
16-05-07, 02:08
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
|
16-05-07, 10:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Τα φρυδακια που εχει η κοκκινη εχω και εγω στο δικο μου.Ειναι κορυφη απο την MATTIG.MADE IN GERMANY, απο πλαστικο και με εγκριση TUV παρακαλω
16-05-07, 19:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Η carina ήταν είναι και θα είναι ένα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα.Το είχα και ποτέ δεν με με πρόδωσε.Πολύ ευκίνητο και ελαστικό αυτοκίνητο που ακόμα και μαμίσιο σου κάνει όλα τα κέφια στο γκάζι χωρίς υπερβολικά άλογα στο μοτέρ του.
18-05-07, 00:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
|
|
Για την εποχή της τα 115 από 1600 ήταν καλά (και για τα κιλά της).
|
19-05-07, 16:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Σωστός αλλά σου λέω δεν ήταν υπερβολικά πολλά.Και δεν μπορείς να πεις πως ήταν πολύ βαρύ αυτοκίνητο αλλά ούτε και ελφρύ.
19-05-07, 16:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Σωστός αλλά σου λέω δεν ήταν υπερβολικά πολλά.Και δεν μπορείς να πεις πως ήταν πολύ βαρύ αυτοκίνητο αλλά ούτε και ελφρύ.
|
Για πες μου ενα αυτοκινητο στην κατηγοριας του που να ειχε περισσοτερα αλογα να ειναι πιο ελαφρυ και πιο γρηγορο;
Mιλαμε για το 92.
19-05-07, 16:54
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΕΡΟΙΑ
|
|
Οχι επειδη εχω carina αλλα βλεπω πολλα καινουρια 1.6αρια αυτοκινητα ιδιας κατηγοριας που δεν μπορουν να το πιασουν στα γκαζια του σε ανεση-χωρους κλπ... Ενταξει το πατημα του στο δρομο σε στροφες δεν ειναι και οτι καλυτερο με μαμα αναρτηση...
Προχθες εκανα 500χλμ με ενα audi a3 2χρονων, πολυ ωραιο πατημα στο δρομο αλλα απο γκαζι πολυ φολα, εκανα κανα δυο προσπερασεις και αγχωθηκα γιατι δεν πηγαινε ενω με το carina θα ηταν παιχνιδακι...
|
|
19-05-07, 16:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikcarina
Οχι επειδη εχω carina αλλα βλεπω πολλα καινουρια 1.6αρια αυτοκινητα ιδιας κατηγοριας που δεν μπορουν να το πιασουν στα γκαζια του σε ανεση-χωρους κλπ... Ενταξει το πατημα του στο δρομο σε στροφες δεν ειναι και οτι καλυτερο με μαμα αναρτηση...
Προχθες εκανα 500χλμ με ενα audi a3 2χρονων, πολυ ωραιο πατημα στο δρομο αλλα απο γκαζι πολυ φολα, εκανα κανα δυο προσπερασεις και αγχωθηκα γιατι δεν πηγαινε ενω με το carina θα ηταν παιχνιδακι...
|
Αυτό λέμε το Carina είναι ελαστικό και σου κάνει τα χατίρια στο γκάζι χωρίς να σε κουράζει ή να σε αγχώνει.
22-05-07, 16:00
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Αυτο ειναι ενα μοντελο που σκεφτηκαν να βγαλουν αλλα τελικα εμεινε μονο στα χαρτια το οποιο θα ηταν 2.0τ με 270ps λογικα 3sgte. κριμα που δεν το εβγαλαν στην παραγωγη
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17482090 seconds (81,75% PHP - 18,25% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|