Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Αριθμός Στροφών σε Ρελαντί |
|
23-04-07, 21:07
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αριθμός Στροφών σε Ρελαντί
Πόσες στροφές πρέπει να δείχνει το στροφόμετρο όταν το αυτοκίνητο είναι στο νεκρό.
Τον τελευταίο καιρό που το παρατηρώ μου δείχνει ακριβώς 600 στροφές που θεωρώ οτι ειναι λίγες. Το αποτέλεσμα είναι σε ξεκίνημα από μεγάλες σχετικά ανηφόρες να μου σβείνει πολύ εύκολα.
Είναι αυτό το νούμερο στροφών (600) το σωστό ή πρέπει να το ψάξω για σχετικό πρόβλημα;
|
23-04-07, 21:39
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
HΛΙΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 3
|
|
Μην ανησυχείς αυτές είναι οι φυσιολογικές στροφές που δουλεύει ο κινητήρας όταν ζεσταθεί
|
23-04-07, 22:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ναι μια χαρά είναι οι στροφές σου, μην ανησυχείς. Ξεκινά κρύο γύρω στις 1300 - 1400 και μόλις ζεσταθεί πέφτει στις 600 παρά κάτι. Αν ανάψεις air condition πάνε γύρω στις 800 και αν ανάψεις φώτα ελάχιστα πάνω από 600. Αυτό συμβαίνει για μείωση της κατανάλωσης στο ρελαντί και ίσως για θέμα ρύπων. Τώρα στο θέμα σβήσιμο του κινητήρα προφανώς θέλει μια εξοικίωση στο ξεκίνημα, αλλά δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μια χαρά ξεκινάει κ σε ανηφόρες και παντού.
|
14-05-07, 22:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
οι στροφες αυτες ειναι φυσιολογικες.στις ανηφορουλες ριξε μια απαλη γκαζια και κουμπωμενη την πρωτη και εισαι ΟΚ!
14-05-07, 23:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Ναι στις 600 κάθεται και μένα. Δε μου λέτε στα δικά σας στο ρελαντί έχετε κραδασμούς? Αφήστε το στο ρελαντί και ανοίξτε τέρμα την πόρτα του οδηγού και πείτε μου! Το δικό μου κουνιέται αρκετά, και το golf του αδερφού μου ούτε που το καταλαβαίνεις πως είναι αναμμένο....
|
15-05-07, 00:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Ναι στις 600 κάθεται και μένα. Δε μου λέτε στα δικά σας στο ρελαντί έχετε κραδασμούς? Αφήστε το στο ρελαντί και ανοίξτε τέρμα την πόρτα του οδηγού και πείτε μου! Το δικό μου κουνιέται αρκετά, και το golf του αδερφού μου ούτε που το καταλαβαίνεις πως είναι αναμμένο....
|
καταλαβαινω απολυτα τι λες! το συνανταω κι εγω στην TS που εχω στανταρ ρελαντι 900 (λογω πολυστροφικοτητας). εχω ρωτησει και μο εχουν πει οτι ειναι απολυτα φυσιολογικα αρα καθολου ανησυχητικο. οντως οταν οδηγησα ενα golf gti στο ρελαντι νομιζα οτι ηταν σβηστο. τοσο αθορυβο αλλα και ηρεμο. χεχεχε! εμεις βρυχαμεεεεε!!! χαχαχαχαχα!!!
15-05-07, 02:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Ναι στις 600 κάθεται και μένα. Δε μου λέτε στα δικά σας στο ρελαντί έχετε κραδασμούς? Αφήστε το στο ρελαντί και ανοίξτε τέρμα την πόρτα του οδηγού και πείτε μου!
|
Ναι κουνιέται. Άμα πάει 700 στροφές όμως είναι οκ. Ίσως στο golf να παίζει ρόλο αν έχει ποιο ψιλά το ρελαντί.
|
15-05-07, 12:36
|
|
Προσωπικα σπανεια βλεπω ρελαντι 600 στροφες συνηθως 700-800 και οταν ζεσταθει το corollaki. Ισχυει οταν αναβει το βεντιλατερ κουναει πολυ, επισης παρατηρησα πολυ κουνημα μια μερα που γυρναγα απο χαλκιδα με μεση ταχυτητα στην εθνικη περιπου 150 αφου max εφτασα 190 (ειχα στροφες ακομα) αλλα οταν με επιασε φαναρι ενιωσα αυτο το κουνημα εντονα.
Απο τοτε δεν το εχω ξανατρεξει τοση πολυ ωρα και δεν εχω ξαναδει το προβλημα.
|
15-05-07, 16:21
|
|
Μέλος
|
|
|
|
και εμενα τρεμει η πορτα,και δουλευει 700-800 στροφες,τους ειπα να το ελεγξουν στο σερβις,και μου ειπαν οταν εχει ζεστη ετσι δουλευει
|
15-05-07, 23:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vavvas
Προσωπικα σπανεια βλεπω ρελαντι 600 στροφες συνηθως 700-800 και οταν ζεσταθει το corollaki [...]
|
Και το δικό μου κάπως έτσι δουλεύει...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17266703 seconds (82,76% PHP - 17,24% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|