Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|
 |
επιλογη κινητης τηλεφωνιας |
 |

12-04-07, 19:13
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
επιλογη κινητης τηλεφωνιας
επειδη νευριασα με την επιδοτηση (185 ευρω) που μου δινει η κοσμοτε για νεο κινητο σκοπευω να παω στην ΤΙΜ. τι προγραμματα συμφερουσα υπαρχουν? τελικα ποια ειναι η πιο φτηνη?τι λετε? ποιες οι διαφορες τους? για vodafone δε το συζηταω γιατι δεν πιανει σπιτι μου
|

12-04-07, 21:42
|
 |
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γιατι ρε Πανο νευριασες,δεν καταλαβα δηλ?Ειναι λιγα τα 185ε για επιδοτηση εννοεις?Εμενα ποτε δεν μου εχει ερθει τοσο για επιδοτηση(μαξ 98ε επιδοτηση).Για εμενα ειναι πολυ καλη η επιδοτηση σου,προφανως μιλας πολυ για την δουλεια ε?Παντως εγω δεν ξαναγυρναω σε Τιμ και βονταφον μονο και μονο γιατι δεν θελω να αλλαξω το κινητο,αλλα και γιατι εχω μεινει ευχαριστημενος απο τις χρεωσεις και τις ωρες ομιλιας που εχω.
ΑΑ οσο για την βονταφον,αλλαξε σπιτι να πιανεις σημα ρε!!! 

12-04-07, 22:19
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
καλα σου λεει ρε μαρμελ, πολα ειναι για επιδοτηση.τι λογαριασμους κανεις για να καταλαβουμε γιατι ετσι βγαινει το ποσό.
|

13-04-07, 13:14
|
 |
|
|
Περιοχή:
Πέυκη
|
|
εμενα η vodafone μου εδωσε επιδοτηση 300€ αλλα για 2 αριθμους!! η TIM ειναι η καλυτερη πιστευω!!
|

13-04-07, 14:21
|
 |
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με την vod. επιανα παντου εκτος απο το σπιτι μου εβαλα TIM και ησυχασα,οταν πηγα να κανω διακοπη συμβολαιου μου αυξησαν την επιδοτηση κατα 50 ευρω....τους ελεγα δεν θελω επιδοτηση η κινητα θελω να φτιαξετε το προβλημα για να μπορω να μιλαω στην γειτονια μου....μου ελεγαν θα φτιαχτει συντομα τελικα εφυγα και το προβλημα συνεχιζεται μεχρι και σημερα με τον απεναντι γειτονα που παρεμεινε στην εταιρια

16-04-07, 08:02
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
tim μακρια ειχα και δεν θα ξαναεβαζα ποτε.Αν εκανα συνδεση θα κοιταζα μεταξυ vodafon και cosmote.κοιταζεις τι θελεις ποιο πακετο σε συμφερει και σε τι τιμη δινει η καθε εταιρια το τηλεφωνο με το πακετο!Παντως εξυπηρετηση πελατων η vodafon εχει πολυ καλη...και στην καλλιθεα το μαγαζι εχει απιστευτα μωρα ειδικα αυτο που ειναι στην πορτα και σου λεει "πως θα μπορουσαμε να σας εξυπηρετησουμε?" τι να της πεις τωρα??? χεχε
|

16-04-07, 09:01
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
[...] και στην καλλιθεα το μαγαζι εχει απιστευτα μωρα ειδικα αυτο που ειναι στην πορτα και σου λεει "πως θα μπορουσαμε να σας εξυπηρετησουμε?" τι να της πεις τωρα??? χεχε
|
Ωραίος ο Roy-D... Μου αρέσει που τεκμηριώνεις την άποψή σου με καθαρά τεχνολογικά και οικονομικά κριτήρια...   

16-04-07, 10:14
|
 |
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|

Σωστόοοοοος!!!!!
Όπως βλέπεις Πάνο οι απόψεις διίστανται! Ο καθένας ανάλογα τις απαιτήσεις του προτιμάει και άλλη εταιρία! Προσωπικά όταν έπρεπε να διαλέξω απέκλεισα αμέσως την Cosmote. (συνειρμικά: Cosmote-->ΟΤΕ-->Ελληνικό Κράτος-->Δημόσιο κτλ..... ). Τώρα έχω σύνδεση στην Vodafone με 3.5 ώρες και μια κάρτα TIM για μηνύματα και 8 ώρες με έναν αριθμό!
Απλά σιγουρέψου ότι η TIM πιάνει στο σπίτι σου, γιατί συνήθως Vodafone και TIM έχουν το ίδιο σήμα...
|

16-04-07, 10:26
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
vodafone για να εχεις και λογω να πας στο μαγαζι τους...που δεν σας ειπα,η κοπελα φοραει ενα ωραιο κοντο κοκκινο φορεματακι... επισης εχει και πολυ καλα προγραμματα η συγκεκριμενη εταιρια!
|

17-04-07, 03:50
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
vodafone ...... επισης εχει και πολυ καλα προγραμματα η συγκεκριμενη εταιρια!
|
Και κάνει και κάτι παρακολουθήσεις .... μούρλια!!!!
Μόνο και μόνο γι' αυτό το καραγκιοζιλίκι, το νταβατζιλίκι, το καπέλωμα ενός ολόκληρου δικτύου απονομής δικαιοσύνης καθώς και την εξόφθαλμη κοροϊδία ενός ολόκληρου λαού -ο οποίος (περιέργως) την ανέχεται- θα έπρεπε η εταιρεία αυτή να έχει συνδρομητές ΜΟΝΟ τους υπαλλήλους της και κανέναν άλλο.
Αλλά, τι λέω; Μάλλον ψάχνω να βρω στο τάληρο γωνία ....
Πάνος.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,26110697 seconds (83,40% PHP - 16,60% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|