Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
καθαρισμος φιλτροχωανης (???)
Παλιά 11-04-07, 22:15
Το avatar του χρήστη firebone
firebone Offline:

Μοντέλο: Ε12 1.8
Περιοχή: athenz city
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 264
firebone είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καθαρισμος φιλτροχωανης (???)

φοραω φιλτροχωανη (με σφουγγαρι μπροστα,σορυ αν δε λεω κατι καλα),καποιος που εχει κατι παρομοιο ξερει πως ακριβως συντηρειται ? εννοω πλησιμο και αν του βαζεις κατι μετα(κατι εχω ακουσει για ενα ειδος λαδιου). καθε ποτε να θελει καθαρισμα περιπου? thanx!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-04-07, 22:29
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εγώ φοράω φιλτροχοάνη και είναι ίδια με τη δικιά σου λογικά.Πρόσφατα την καθάρισα και άκου.Έβγαλα το κομμάτι με το ''σφουγγαράκι'' όπως το λές και το βούτηξα σε βενζίνα.Το άφησα για κάνα μισάωρο και μετά έριξα με πίεση νερό από μέσα προς τα έξω για να τα ξεβράσει όλα.Μου το έχει συστήσει μάστορας για να μην νομίζεις ότι έκανα μ@λ@κίες που έβγαλα από το μυαλό μου.Επίσης την διαδικασία την έκανε μάστορας.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-04-07, 11:16
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Βενζίνα???
Όχι ρε παιδιά. Υπάρχουν ειδικά καθαριστικά (ανάλογα και με τη μάρκα της φιλτροχωάνης) για να γίνει η δουλειά!
Εγω έχω πχ της Κ&Ν και υπάρχει ειδικό σετάκι καθαριστικό και λαδάκι που το προμηθευεσαι από καταστήματα με αξεσουάρ. Οι οδηγίες λένε ότι στην αρχή ψεκάζεις την χωάνη με το καθαριστικό καλά, την αφήνεις κανενα 10λεπτο ώστε να κολλησουν επάνω οι βρωμιές και μετά σε ένα λεκανάκι με χλιαρό νερό την βουτας και την ξαναβουτάς μέχρι να καθαρίσει. Αν χρειάστεί επαναλαμβάνεις τη διαδικασία. Μετά την αφήνεις να στεγνώσει φυσικά (δλδ ούτε σεσουάρ, ούτε καλοριφέρ κτλπ) και αφού στεγνώσει ΤΕΛΕΙΩΣ την ψεκάζεις καλά με το λαδάκι. Την αφήνεις κανενα 10λεπτο να αποροφήσει το λαδάκι και μετά την ξαναβάζεις επάνω.
Αυτή είναι η διαδικάσία για φιλτροχωάνες και πανελάκια της Κ&Ν.
Επειδη δεν γνωρίζω τι μάρκα είναι η δικιά σου ούτε ακριβώς τι σχήμα έχει (σα μανιτάρι ακούγεται όπως την περιγράφεις) γνώμη μου είναι να πας σε ένα αξεσουαράδικο να ρωτήσεις αν βγάζει σετάκι καθαριστικών για την συγκεκριμένη στο οποίο θα περιλαμβάνονται και οδηγίες καθαρισμού.
Στο λέω για να μην την καταστρέψεις γιατί πιστεύω πως η βενζίνη και το απευθείας "χτυπημα" από την πίεση του νερού μάλλον θα της κάνουν κακό. Τουλάχιστον στην δικιά μου απαγορεύονται ρητά αυτές οι ενεργειες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-04-07, 21:44
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Εγώ φόλε madvinegar έχω φιλτροχοάνη της Kingdragon και με την διαδικασία που περιέγραψα πιο πάνω είχα άριστα αποτελέσματα.Σεβαστή βεβαίως η άποψή σου.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-07, 11:24
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Κοίτα... η Kingdragon απ' ότι έψαξα στο ιντερνετ, προβλέπει τα φίλτρα της να καθαρίζονται με βενζίνη, και μετά να ξεβγάζονται με νερο (όχι με πίεση). Υστερα θέλουν να ψεκαστεί και με το ειδικό λαδάκι. Ο μάστορας στο ψέκασε με λάδι μετά?

Πάντως απλα έγραψα το παραπάνω ποστ γιατί κανονικά δεν μπορείς να πάρεις την ευθύνη και να δώσεις συμβουλές σε κάποιον που δεν ξέρεις ακριβώς τι μαρκα φιλτροχωάνη έχει. Μπορεί το παλικάρι αν βάλει βενζίνη και μετα ρίξει νερό με πίεση, να την καταστρέψει. Καλύτερα λοιπόν να μας πει πρωτα τι μαρκα έχει και βλέπουμε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-07, 18:26
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοίτα... η Kingdragon απ' ότι έψαξα στο ιντερνετ, προβλέπει τα φίλτρα της να καθαρίζονται με βενζίνη, και μετά να ξεβγάζονται με νερο (όχι με πίεση). Υστερα θέλουν να ψεκαστεί και με το ειδικό λαδάκι. Ο μάστορας στο ψέκασε με λάδι μετά?

Πάντως απλα έγραψα το παραπάνω ποστ γιατί κανονικά δεν μπορείς να πάρεις την ευθύνη και να δώσεις συμβουλές σε κάποιον που δεν ξέρεις ακριβώς τι μαρκα φιλτροχωάνη έχει. Μπορεί το παλικάρι αν βάλει βενζίνη και μετα ρίξει νερό με πίεση, να την καταστρέψει. Καλύτερα λοιπόν να μας πει πρωτα τι μαρκα έχει και βλέπουμε.
Σωστός φίλε.Δεν ξέρουμε την μάρκα τυης χωάνης του παλικαριού.Η αλήθεια είναι πως ναι και την ψέκασε με λαδάκι μετά και το νερό δεν έπεσε με πίεση δικό μου λάθος.Ας ψαχτεί τότε το παλικάρι τον καλύτερο τρόπο για την μάρκα της χωάνης του.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-07, 15:47
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παντως ειναι αναλογα την μαρκα της χωανης!Αγορασα καθαρηστικα για την σκουπα μου της green(30 ) και οι οδηγιες λεγαν σε ελευθερη μεταφραση: Πρωτα την φυσάτε με πιεση αλλα απο αποσταση πανω απο 15εκ να φυγουν τα χοντραδια,υστερα με νερακι απο μεσα προς τα εξω,επειτα με το καθαρηστικο οπου το αφηνουμε 15 λεπτα να δρασει.Μετα παλι με ζεστο νερο,την ξαναφυσαμε να φυγουν τα πολλα νερα και την στεγνωνουμε και με πιστολακι εαν θελουμε(!!!!!!!)
Τελος βαζουμε, μολις στεγνωσει τελειως,και λιγο λαδακι!!!!!
Παλιά 13-04-07, 18:32
madvinegar Offline:
Administrator

Σωστόοοοοος!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-07, 18:35
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωστόοοοοος!
Το ξέρω!!!(και όχι δεν είμαι ψώνιο)χα χα χα.Αλλά δεν βλέπω τον φίλο να μας λέει την μάρκα της χωάνης του μπας και του ρίξουμε τα φώτα μας.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-07, 21:35
Το avatar του χρήστη firebone
firebone Offline:

Μοντέλο: Ε12 1.8
Περιοχή: athenz city
Δύναμη Σεβασμού: 264
firebone είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
sorry για την καθυστερηση! η μαρκα ειναι uni filter. ρωτησα σε ενα αξεσουαραδικο στο gelly plast στην κατεχακη και μου ειπε οτι εχει ενα σετ καθαρισμου οπου ειναι για τετοιου στυλ φιλτρα(με σφουγγαρακι,σαν τον μπομπ ¨P ). απ οτι καταλαβα ολες σχεδον τετοιου τυπου σαν το τροπο που ειπε πιο πριν ο madvinegar θα καθαριζεται! ευχαριστω παντως!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
καθαρισμος η οχι? basilakiscorolla TOYOTA COROLLA E 12 19 18-09-14 15:38
Καθαρισμος εξατμισης giannisaug ΦΟΡΟΥΜ 9 03-09-13 13:08
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ INJECTION stamoulis21 TOYOTA COROLLA E 12 9 26-10-11 00:28
καθαρισμος μπεκ tom ks TOYOTA COROLLA 111(G6) 178 25-08-11 22:22
Καθαρισμος MAF Sensor keichi TOYOTA COROLLA 111(G6) 19 08-06-10 09:42

Page generated in 0,19535804 seconds (84,07% PHP - 15,93% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com