Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
εγγύηση τέλος λόγω.... |
|
21-03-07, 20:42
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εγγύηση τέλος λόγω....
Ολοι εχουν κανει και κατι στο αυτοκίνητο τους όμως διατηρούσαν καποια καλή σχεση με το συνεργείο που το πηγαίναν και όλο και κατι παιρνούσαν όταν ερχοταν η ώρα.
1. Το πρωτο που πρέπει να προσέχουμε είναι τι στοιχεία μπορει να βρουν εδω απο το forum (δεν χρείαζονται και πολλά ενα ονοματεπώνυμο ή αριθμο κυκλοφορίας και με όλα αυτα που δηλώνουμε στα στοιχεία μας είναι σαν να τους δίνουμε την ταυτότητα σας.
2. Δημοσιευση και παρουσίαση της μετατροπής μας σε περιοδικό.
3. Κακοήθεια κάποιου (αυτο το αυτοκίνητο είναι μετατροπή στο τμημα εγγυήσεων της ΤΟΥΟΤΑ και τερμα μπλοκάρει ο αριθμος πλαισίου)
εμενα σε αυτα παει προς το παρον το μυαλό μου, ελπίζω να μην μαθω ποτε για ποιο λόγο εμαθαν στα κεντρικα την μετατροπή και δεν εχω εγγύηση, γιατι δεν ξερω μεχρι που θα φτάσω.
δεν εχω γραψει με το κανονικο nickname μπας και βρω καμμια ακρη να βγω απο την μπλακ λιστ (εσεις βεβαια δεν ειναι δυσκολο να καταλάβατε)
Αν υπάρχει παλι καμμία ακρη βοηθήστε..............
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη cor_ts_03 : 21-03-07 στις 21:38.
|
21-03-07, 20:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
μου ακουγεται απιστευτο φιλος να συνεβει κατι τετοιο...αλλα και απιστευτο ενς απο το συγκεκριμενο τμημα της toyota να μπαινει στο forum ή να διαβαζει περιοδικα για να αποκλεισει καποιον απο την εγγυηση...αυτο ειναι μεγαλη κακια...το λιγοτερο που μπορω να πω!
|
21-03-07, 21:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
τι εγινε ακριβως για να κατατοπιστουν κ οι υπολοιποι???
Αν μπορεις δωσε στοιχεια που κ τι εγινε να ξερουμε...Παντως καλα τα λες ολα αυτα παιζουν αν κ λιγο δυσκολο γιατι δε νομιζω να εχει καποιος τοση κακια....εχει ομως ισως ζηλεια...
Τεσπα,σου εβγαλαν το αμαξι εκτος εγγυησης γιατι εκανες μετατροπη η οποια ομως δε φαινοταν???Σε τι μοτερ-μοντελο?
21-03-07, 21:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
λεει πανω dinos to nick ...corolla ts 03
|
21-03-07, 21:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δηλαδή εννοείς πως πήγες για κάποια βλάβη(?) σε συνεργείο toyota, σε αυτό που προφανώς πας συνέχεια και για service, και ήξεραν πως έχεις κάνει κάποια μετατροπή που δε φαινόταν? Μήπως εκεί το ήξεραν αφού ελέγχουν το αμάξι σου? Μήπως το είχες πει σε κανέναν από τους μηχανικούς και αυτός ίσως άθελά του το είπε σε κάποιον παραπάνω και έγινε η δουλειά? Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος άσχετος με σένα χωρίς να έχει προσωπικό όφελος και μόνο από ζήλια σε έδωσε έτσι...Αν ποτέ μάθεις ποιός είναι φώναξέ μας και μας να ρίξουμε...Πες μας για τι μετατροπή πρόκειται και η εγγύηση που έληξε τι αφορούσε?
|
21-03-07, 21:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
δεν είναι απίθανο roy.
κάτι παρόμοιο έχει γίνει στο RX8 club και έχουν κλειδώσει το σχετικό κομμάτι του forum. τώρα μπαίνουν μονο όσοι είναι συνδρομητές
|
21-03-07, 21:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Λες και αμα θελω εγω δεν μπορω να γινω συνδρομητης σε οτι κλαμπ κυκλοφορει στο νετ.
Παντως λιγο εως πολυ χλωμο το κοβω το θεμα βρε φιλε,καποια αλλη μακαλια εχει γινει και δεν στο περασαν στην εγγυηση
21-03-07, 21:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
Λες και αμα θελω εγω δεν μπορω να γινω συνδρομητης σε οτι κλαμπ κυκλοφορει στο νετ.
|
υποτίθεται ότι οι συνδρομητές είναι μετρημένοι άσε που λογικά θα τους τσεκάρουν με κάποιο τρόπο αλλιώς δεν θα έχει νόημα.
(δεν νομίζω να έχεις λεφτά για πέταμα)
αν δεν έχεις πάει σε άλλο συνεργείο τότε λογικά από εκεί θα σου έχουν κάνει τη μπινιά
|
21-03-07, 21:34
|
Νεότατος
|
|
|
|
εκανα μετατροπή η οποία μολις ανοίξεις το καπό την καταλαβαίνεις αμέσως.
Ομως λόγω καλής σχέσης με το συνέργειο που το πηγαινα ότι και αν χρειαζόμουν το αλλάζα, σαν να μην έβλεπαν τι έχει γίνει στο αμάξι.
Εννοέιται οτι δεν πήγα να αλλάξω πιστόνια και να τους φέρω σε δύσκολη θέση.
Αυτές τις ημέρες πρέπει να αλλάξω εκκεντροφόρο, με τον ίδιο τρόπο θα πέρναγε και αυτό, αλλά μολις πήγαν να ζητήσουν έγκριση για την εργασία τους ήρθε απάντηση για black list του πλαισίου.
Ακόμα και εγω το ψάχνω, αλλά δεν μπορώ να βρω τον σωστό ανθρωπο να μάθω.
|
21-03-07, 21:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
πρεπει να καταλαβα... τεσπα εχω ακουσει πως πολλες φορες μολις πας για service σου φωτογραφιζουν το αμαξι..αυτο αληθευει?την δουλεια συ δεν μπορεις να την κανεις με ενα αλλο ts?να παρεις το ανταλακτικο μεσω αλλου ts και αφου λες πως εχεις καλες σχεσεις να το βαλουν σε εσενα
...το θεμα ειναι οτι δεν επρεπε να γινει ποτε αυτο...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17724800 seconds (84,45% PHP - 15,55% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|