παιδια και γω εχω προβλημα με τα πλαστικα οταν το αμαξι ειναι στο ρελαντι...τριζει ο αριστερος αεραγωγος [του συνοδηγου] και μολις τον ακουμπησεις σταματαει..επισης απο τον ηλιο εσπασε το καπακι του αεραγωγου που εχουν τα carina στο ταμπλω για το ξεθαμπωμα του παρ-μπριζ...
πηγα το αμαξι μου για service εκανα οτι χρειαζοταν για να ειναι μια χαρα..600 ευρω εδωσα [αλλαξα ακρομπαρα και 3 βασεις μηχανης και εκανα το καθιερωμενο service για τα 120000 χιλιομετρα..] και οταν γυρισα και ειπα του αρχιμηχανικου να δουν το ταμπλω μου λεει παμε για αλλαγη ταμπλω...το καπακι αυτο δεν αλλαζει...ενταξει λεω δεν παιζει...σιγα μη δωσω τωρα τοσα λεφτα για ενα πλαστικο..και μου λεει δεν ειναι πανω απο 230 ευρω...οπως και να χει το απερριψα με τη μια...
και αν αναλογιστει κανεις οτι το αμαξι ειναι κατασκευασμενο ιαπωνια αυτο δεν εξηγειται..τι να πω? ισως φταιει το γεγονος οτι ποτε του δεν μπηκε σε γκαραζ και το ετρωγε ο ηλιος..ξερω και γω?
το κουφο ειναι οτι μετα το service εχει αρυθμια το ρελαντι μου..και επιβαρυνει την κατασταση και οταν πηγα να το φτιαξουν μου λεει οτι δεν εχει βιδα το μοτερ να το ρυθμισει και μαλλον ειναι μεσω εγκεφαλου... ελεος.
τι να κανω? βοηθεια...