Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4

CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Τριγμοί στο ταμπλό
Παλιά 16-03-07, 15:21
panosFiliatra Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
panosFiliatra είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τριγμοί στο ταμπλό

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω με μία Carina E. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι η όταν την χτυπάει ο ήλιος αρχίζει να τρίζει το ταμπλό. Μου έτριζε και η κεντρική κονσόλα (που έχει το ράδιοCD, και τα χειριστήρια του A/C) αλλά την έβγαλα και της τοποθέτησα κάτι αυτοκόλλητα μαξιλαράκια και σταμάτησε. Το ταμπλό όμως δεν ξέρω να το βγάλω άσε που θα είναι και πολύ δύσκολο. Σε πρώην μηχανικό της ΤΟΥΟΤΑ που πήγα μου είπε ότι αυτές(Carina) που έρχονταν από Αγγλία λόγο ανακυκλώσιμου πλαστικού του ταμπλό τρίζουν. Μου είπε να βρει από ΤΟΥΟΤΑ η το Ιαπωνικό ταμπλό η το βελτιωμένο που δεν τρίζει και να το τοποθέτηση αλλά ζητάει 400 ευρώ για το ταμπλό και 200 ευρώ για την τοποθέτηση. Τι να κάνω το είχε κανείς το πρόβλημα αυτό και αν ναι πως το έλυσε; Για να δώσω 600 ευρώ δεν το συζητάω δεν αξίζει. Το αμάξι είναι στην πέννα και μόλις το χτυπήσει ο ήλιος νομίζεις ότι θα σου μείνει το ταμπλό στο χέρι από τα τριξίματα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 16-03-07 στις 17:33. Αιτία: Λευκή γραμματοσειρά... δε φαινόταν στο White ουτε στο blue
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-07, 15:51
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καλύτερα να πας σε μια αντιπροσωπία να στο λύσουν και να το μονώσουν. Θα σου στοιχίσει ελάχιστα, αλλά κατά πόσο θα έχει απόλυτη επιτυχία...δεν ξέρω ! Κάτι καλύτερο θα γίνει πάντως. Το ταμπλώ μην το αλλάξεις, δεν αξίζει όντως και δεν ξέρεις πως θα κάτσει το νέο και μην τυχόν είναι χειρότερα. Ή αλλιώς απλά μπορείς να συνηθίσεις τα τριξίματα και να το αφήσεις ως έχει. Ρώτα και μας με τις Ε12...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-07, 17:16
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε μην τα λετε αυτα κ τα βλεπουν απ εξω κ νομιζουν οτι ολα τα κορολλα ειναι κουδουνιστρες :P
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-07, 19:01
Το avatar του χρήστη Ser
Ser Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: HΛΙΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 3
Δύναμη Σεβασμού: 224
Ser είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο δικό μου (ΑΕ 92) που οφείλεται στην ποιότητα πλαστικών και εμφανίζεται το καλοκαίρι λόγω συστολής και διαστολής κατά τη μεταβολή της θερμοκρασίας. Σίγουρη και μόνιμη λύση δε νομίζω να έχεις και καλύτερα μη λύσεις το ταμπλό γιατί όσο και μάγκας να είναι αυτός που θα στο επανατοποθετήσει σίγουρα δε θα συγκρίνεται με την εργοστασιακή τοποθέτηση. Αυτό που μπορείς λοιπόν να κάνεις ανέξοδα είναι να δυναμώσεις λίγο τη μουσική.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-07, 19:45
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε μην τα λετε αυτα κ τα βλεπουν απ εξω κ νομιζουν οτι ολα τα κορολλα ειναι κουδουνιστρες :P
Ναι ρε george...ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό...όχι καμάρι πάντως! Και δεν είναι όλα! Για Ε12 μίλησα. Τα υπόλοιπα δεν έχουν πρόβλημα πλην εξαιρέσεων!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-07, 23:06
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Ούτε όλα τα Ε12 έχουν πρόβλημα. Τα περισσότερα προβλήμα τριγμών που είχαν από εργοστάσιο είναι επιλύσιμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-03-07, 23:40
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Σωστά μην τα ισοπεδώνουμε όλα τα Ε12.....

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-03-07, 00:24
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Εντάξει παιδιά ότι και να λέμε όλα τα Ε12 πριν το facelift τουλάχιστον τρίζαν. Για μετά δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Τώρα αν κάποιος δε δίνει σημασία και δεν τους καταλαβαίνει...άλλος λογαριασμός! Μου έχει τύχει δηλαδή πολλές φορές να μπαίνει κάποιος στο αμάξι μου και να μην καταλαβαίνει τριξίματα ενώ εγώ ήμουν στα όρια τρέλας με αυτά που άκουγα...! Πάντως με όλα αυτά που λέμε σίγουρα δεν προσφέρουμε κάτι στο mikecarin που ρώτησε!

Φιλικά,
Θανάσης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-03-07, 15:27
alex-g

παιδια δεν ειναι τιποτα φιλαρακι πιγενετο να το δεσουν καλητερα το ταμπλο απο τισ θερμοκρασιες εχουν κλοτσισει οι βασεις και τα πλαστικα τον αεραγογον αφτα ερχοντε και δενουν αμα πασ σε κανα φανοπιο ι καπου που να βαζουν φιμε τζαμια θα στο κανει χρηματοκιβοτιο θα κους μονο τιν ανασα σου !!!
Απάντηση με παράθεση
και γω στην ιδια μοιρα..
Παλιά 11-01-08, 09:01
Το avatar του χρήστη danik
danik Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Carina e
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 256
danik είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και γω στην ιδια μοιρα..

παιδια και γω εχω προβλημα με τα πλαστικα οταν το αμαξι ειναι στο ρελαντι...τριζει ο αριστερος αεραγωγος [του συνοδηγου] και μολις τον ακουμπησεις σταματαει..επισης απο τον ηλιο εσπασε το καπακι του αεραγωγου που εχουν τα carina στο ταμπλω για το ξεθαμπωμα του παρ-μπριζ...

πηγα το αμαξι μου για service εκανα οτι χρειαζοταν για να ειναι μια χαρα..600 ευρω εδωσα [αλλαξα ακρομπαρα και 3 βασεις μηχανης και εκανα το καθιερωμενο service για τα 120000 χιλιομετρα..] και οταν γυρισα και ειπα του αρχιμηχανικου να δουν το ταμπλω μου λεει παμε για αλλαγη ταμπλω...το καπακι αυτο δεν αλλαζει...ενταξει λεω δεν παιζει...σιγα μη δωσω τωρα τοσα λεφτα για ενα πλαστικο..και μου λεει δεν ειναι πανω απο 230 ευρω...οπως και να χει το απερριψα με τη μια...

και αν αναλογιστει κανεις οτι το αμαξι ειναι κατασκευασμενο ιαπωνια αυτο δεν εξηγειται..τι να πω? ισως φταιει το γεγονος οτι ποτε του δεν μπηκε σε γκαραζ και το ετρωγε ο ηλιος..ξερω και γω?

το κουφο ειναι οτι μετα το service εχει αρυθμια το ρελαντι μου..και επιβαρυνει την κατασταση και οταν πηγα να το φτιαξουν μου λεει οτι δεν εχει βιδα το μοτερ να το ρυθμισει και μαλλον ειναι μεσω εγκεφαλου... ελεος.

τι να κανω? βοηθεια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danik : 13-01-08 στις 05:24.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τρίξιμο στο ταμπλό soto TOYOTA COROLLA E*101 10 02-10-13 03:13
Χρώμα ταμπλό Ε11 pilotos7 Θελω βοηθεια 14 16-07-10 04:01
Τριγμοί-θόρυβοι. Τι προτότυπο! antonios7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 14-04-08 14:27
Φωτισμός του ταμπλό Fun2Drive TOYOTA COROLLA E*90 110 25-01-08 20:32
Περίεργοι Τριγμοί Και Τρέμουλα!!! Ayrton SUPPORT 2 28-02-05 02:25

Page generated in 0,17217898 seconds (82,79% PHP - 17,21% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com