Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
please help |
|
05-02-07, 18:53
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
HΛΙΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
please help
Καλησπέρα παιδιά, μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τους χρόνους 0-100, 0-400 και 0-1000 για την corolla(facelift) 1.4 5d privellege? Οι χρόνοι που ανακοινώνει ο κατασκευαστης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ενώ στους 4 τροχούς τεύχος 406 αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη είναι αρκετά πιο αργή από το προηγούμενο μοντέλο δηλ πριν το facelift (2004). Και αν όντως είναι πιο αργή τι έχει αλλαξεί? Η ιπποδύναμη και η ροπή πάντως είναι ίδιες με πρίν. Ευχαριστώ...
|
05-02-07, 19:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Η απόκριση αλλάζει, λόγω της ηλεκτρικής πεταλούδας.
Να ξέρεις ότι στις μετρήσεις αυτές παίζουν ρόλο ένα σωρό παράγοντες...
Απο θερμοκρασίες (ασφάλτου- αέρα), μέχρι το πόσο καλά κοιμήθηκε ο δοκιμαστής....
Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό...
Η εταιρίες δεν δοκιμάζουν τα αυτοκίνητα όσον αφορά τις επιδώσεις...
Οι επιδώσεις που θα έχει ένα αυτοκίνητο υπολογίζονται από μαθηματικές σχέσεις, υπολογίζοντας πάρα πολλές συνιστώσες που αφορούν τα κατασκευαστικά στοιχεία ενός νέου οχήματος.
Τέλος πάντων, εκτός των άλλων η συντριπτική πλειοψηφία των δοκιμαζόμενων αυτοκινήτων είναι με "σφικτό" ακόμα μοτέρ.
Πάντως δε νομίζω ότι είναι πολύ πιο αργή από την προ facelift, από την προηγούμενη γεννιά ναι...
Θα σου απαντήσει πάντως και κάποιος πιο ειδικός επί του θέματος όπως τα παιδιά με τις 12άρες.
Α και για να μην ξεχαστώ....
Καλώς όρισες!!!
|
05-02-07, 19:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
HΛΙΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 3
|
|
Σε ευχαριστώ πολύ, άπαιχτη η AE 92 εγώ έχω την 1.6 sedan και δύσκολα αποφάσισα να την αλλάξω
|
05-02-07, 20:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
1,4 και οι δύο γενιές νομίζω ότι έχουν μηχανική πεταλούδα. Μόνο οι 1,6 έχουν ηλεκτρική. Αξιόπιστες μετρήσεις δύσκολο να βρείς. Απόλυτος κριτής το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
|
05-02-07, 20:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
1,4 και οι δύο γενιές νομίζω ότι έχουν μηχανική πεταλούδα. Μόνο οι 1,6 έχουν ηλεκτρική. Αξιόπιστες μετρήσεις δύσκολο να βρείς. Απόλυτος κριτής το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
|
Ωχ ναι...
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό...
Οπότε άκυρο αυτό περί απόκρισης....
|
05-02-07, 21:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Η 1.6 prefacelift είναι ένα κλικ ταχύτερη σε ρεπρίζ απ' ότι κατάλαβα με έναν φίλο που ανοίξαμε λίγο. Από στάση σχεδόν τα ίδια. Αυτά λόγω ηλεκτρόγκαζου. Οι 1.4 είναι χοντρικά ίσα. Χοντρικά πάντα αφού αλλάζει ο οδηγός , ο δρόμος, οι συνθήκες γενικά.
|
12-02-07, 07:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
απ οτι ξερω η facelift εχει και διαφορετικο σασμαν (δες που κουμπωνει η πρωτη στην μια και στην αλλη...)απο την pro και αλζουν καποια πραγματα στην αναρτηση αν δεν κανω λαθος....εγω παντως πιστευω σαν συνολα πανε το ιδιο και για 1,4 πανε τρομερα καλα.....δεν ειναι τυχαιο οτι σε πολλα συγκριτικα το 1,4 παλευει με τα 1,6 λογω δυναμης μοτερ!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14834905 seconds (80,07% PHP - 19,93% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|