Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 247
Sub 12" ή10" μέχρι 200€ μόνο ηχείο. Ποιό;
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να μου προτείνετε με κόστος <=200€ και με βάση την
εμπειρία σας ένα sub 10" ή 12".
Μόνο το ηχείο,χωρίς κούτα.Κούτα θα φτιαχτεί DIY sealed(κλειστού τύπου).
Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Δύναμη Σεβασμού: 247
Πηγή: Pioneer P6800MP
Μπρος: Hertz DSK165
Πίσω: Pioneer A6911
Ενισχυτής: JBL GTO755.6 (4x80+2x107{1x300})
Για το 10" ή 12" μου έχουν πει πως το μεγάλο(12") γίνεται μικρό(10"),
ενώ το μικρό δεν γίνεται μεγάλο...
Δύναμη Σεβασμού: 233
λοιπόν μεγαλε για τα χρηματα που διαθετεις μπορεις να βρεις τετοιο sub. ειναι κατι καινουργια της digital audio τα οποια ειναι παναλαφρα γιατι ειναι ψηφιακα χωρισ μαγνητη. σε αυτα τα χρηματα, δηλαδη 250 μπορεις να παρεις 15'' με 500RMS )= 1000 WATT ΕΝΩ μπορεις να βρεις κ 12'' κ 10'' με λιγοτερο απο 200 ευρω. αν ψαχνεσαι μπορω να σε συστησω σε ενα μαγαζι στην ελευσινα οπου παιρνω κ εγω. good luck.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη john2121 : 06-02-07 στις 22:01.