Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
|
Φίλτρο ή χοάνη για Carina E (4AFE) |
|
19-01-07, 13:46
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φίλτρο ή χοάνη για Carina E (4AFE)
Γειά χαρά.
Εχω μια Carina Ε Japan ('93 4AFE) και θα ήθελα να βελτιώσω τον ήχο κυρίως ψηλά χωρίς όμως να χάσω τίποτα άλλο αν γίνεται.
Οσοι έχετε σίγουρες και δοκιμασμένες λύσεις σε Carina θα το εκτιμούσα αν αναφέρετε τι (φίλτρο, χοάνη, πνίχτη ???) και πόσο κόστισε.
(Επειδή ακούω διάφορα και τις περισσότερες φορές να πηγαίνει χειρότερα το αυτοκίνητο μετά από τέτοιο πείραγμα..)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
19-01-07, 14:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Φίλτρο K&N...
Μην φανταστείς ότι θα κάνει σαν Weber αλλά θα κάνει τη βαβούρα του.
70 ευρώ πάνω κάτω κάνει καινούργιο.
|
19-01-07, 16:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
συμφωνο,αν καταργησεις και τα αντιηχεια θα κανει φοβερο θορυβο με κερδος.
αντιηχεια εχει 2. 1 αριστερα κατω απο τον προφυλακτηρα και ενα μικρο πριν την πεταλουδα.μην χαλασεις τους μαμα σωληνες.επισης μην αλλαξεις το μηκος τους και την διαμετρο,απλως βρες πλαστικο ευκαμπτο σωληνα,σαν και αυτο που βαζουν στα βαρελακια και αντεγραψε τους μαμα.
19-01-07, 16:51
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 4
|
|
Αυτό το K&N που προτείνετε το φοράτε κι εσείς ? (βλέπω 4AFE και στους 2 σας)
Γιατί έχω ακούσει ειδικά για τα K&N που το δοκίμασε άλλος φίλος σε Carina ότι μετά το αυτοκίνητο πήγαινε χειρότερα. (νομίζω κρέμαγε ψηλά από ότι θυμάμαι)..
Επίσης σχετικά με τα αντηχεία, αν τα βγάλω πρέπει να τα αντικαταστήσω με κάτι ? (Μηχανικός δεν είμαι για να βρώ σωλήνες και τέτοια..).
Το φίλτρο K&N απλά αντικαθιστά το μαμά φίλτρο μέσα στο φιλτροκούτι χωρίς να πειραχτεί τίποτα και χωρίς να φαίνεται ?
|
02-02-07, 03:42
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
συμφωνο,αν καταργησεις και τα αντιηχεια θα κανει φοβερο θορυβο με κερδος.
αντιηχεια εχει 2. 1 αριστερα κατω απο τον προφυλακτηρα και ενα μικρο πριν την πεταλουδα.μην χαλασεις τους μαμα σωληνες.επισης μην αλλαξεις το μηκος τους και την διαμετρο,απλως βρες πλαστικο ευκαμπτο σωληνα,σαν και αυτο που βαζουν στα βαρελακια και αντεγραψε τους μαμα.
|
Ποιο αντιχειο κατω απο τον προφυλακτηρα? Ενα εχει η carina και ειναι αυτο που παρεμβαλλεται μεταξυ φιλτροκουτιου και πεταλουδας, στο σωληνα της εισαγωγης.. Ο σωληνας που παει τον κρυο αερα στο φιλτροκουτι δεν εχει κανενα αντιχειο, ξενκιναει ελευθερος απο πισω απο το αριστερο φαναρι και καταληγει στο φιλτροκουτι απο κατω χωρις κανενα εμποδιο..
|
02-02-07, 09:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman
Ποιο αντιχειο κατω απο τον προφυλακτηρα? Ενα εχει η carina και ειναι αυτο που παρεμβαλλεται μεταξυ φιλτροκουτιου και πεταλουδας, στο σωληνα της εισαγωγης.. Ο σωληνας που παει τον κρυο αερα στο φιλτροκουτι δεν εχει κανενα αντιχειο, ξενκιναει ελευθερος απο πισω απο το αριστερο φαναρι και καταληγει στο φιλτροκουτι απο κατω χωρις κανενα εμποδιο..
|
Δεν το ηξερα νομιζα οτι εχει σαν το δικο μου.Η πρωτη carina του αδελφου μου δεν ειχα καν σωληνα, τραβουσε κατ΄ ευθειαν απο το φιλτροκουτι και νομιζα οτι τα carina ειναι ετσι,αλλα τη περιμενεις οταν παιρνεις μεταχειρισμενο απο κανιβαλο οπως αποδειχθηκε αργοτερα
19-01-07, 16:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Συμφωνο.Αν καταργησεις κατ τα αντιηχεια θα κανει φοβερο θορυβο με κερδος.
Αντιηχεια εχει 2. 1 Αριστερα κατω απο τον προφυλακτηρα και ενα μικρο πριν την πεταλουδα.Μην χαλασεις τους μαμα σωληνες.Επισης μην αλλαξεις το μηκος τους και την διαμετρο,απλως βρες πλαστικο ευκαμπτο σωληνα,σαν και αυτο που βαζουν στα βαρελακια και αντεγραψε τους μαμα.
19-01-07, 16:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Δεν ξέρω αν το φοράει και ο Ηρακλής, εγώ πάντως δεν είδα κρέμασμα ψηλα.
Όχι τα βγάζεις τελειώς.
|
19-01-07, 19:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Κ&N φοραω και εγω και δεν ειδα κανενα κρεμασμα.Θετικοτατο το μοτερ παντου.Για να καταργησεις τα αντηχεια πρεπει πρεπει να βαλεις σωληνα, ειδικα για αυτο που ειναι πριν το φιλτρο, διαφορετικα θα τραβαει αερα απο μεσα που ειναι κακο για δυο λογους, ο ενας ειναι οτι ο αερας θα ειναι ζεστος και δευτερον δεν θα ερχεται με πιεση απο εξω οπως τωρα, δηλαδη θα χασεις το ram air.Αρα σωληνας και να τραβαει απο το ιδιο σημειο οπως το μαμα, που ειναι πισω απο το αριστερο φαναρι.
Πρωτα βαλε το φιλτρακι και μετα πειραματιζεσαι με του σωληνες.Κανε ενα reset το εγκεφαλο βγαζοντας τους πολους για 5 λεπτα και δωσε του 3-4 ημερες για να κανει calibration.Mονο εσυ θα βγαλεις την αποφαση για το αυτοκινητο σου.
19-01-07, 19:57
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Ε και εγω σαν δικηγορος του διαβολου θα πω οτι η φιλτροχωανη που κλειστου τυπου της simota μια χαρα δουλευει μεσα στο φιλτροκουτι και απο θορυβο ειδικα ψηλα σε πιανει δεος χωρις παραλληλα να ειναι κουραστικη μιας και το αμαξι μεχρι προτινως το οδηγουσε και ο πατερας μου!!! Επισης ειχα βαλει και μανιταρι καποια στιγμη αλλα μου φανηκε οτι τραβαγε πολυ αερα και ειπα να το αφησω για οταν βαλω προγραμμα!! Σκεψου φιλε μου ποσο πολυ περισσοτερο δυναμωσε το αμαξι που οταν για καποιο καθαρισμο που της εκανα εβαλα παλι το νορμαλ φιλτρο τρελαθηκα και ηθελα να πεταξω το αμαξι!!!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17612410 seconds (82,57% PHP - 17,43% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|