Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*90 1986>1992 |
|
|
|
turbato corollaki τι λετε αξιζει??? |
|
05-01-07, 21:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
turbato corollaki τι λετε αξιζει???
ρε παιδια βρηκα corollaki τρακαρισμενο απο γνωστο οπου ειχε κανει μετατροπη κτλ μοτερ απο σταρλετ gt και δισκοφρενα πισω κτλ του τουρμπατο μοτερ νμε τα 135 αλογα. το βρικα σαν αγορα 700ευρω και κανα 500ευρω εργασια δικοσ μου μηχανικοσ τι λετε καλα ειναι???????? θα δω διαφορα μεγαλη απο τωρα ..
τωρα ειναι 85ps 1300cc 12v
και το καινουργιο 135 1300cc 16v
eeeeeeeeeee
και απο το αυτοκινητο θα παρω ηηλεκτιρκα παραθυρα και κλειδαριες υδραυλικη κρεμαρια αλλα δεν ειναι σιγουρι δισκοφρενα πισω , Α/C κτλ τι λετε
05-01-07, 22:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μόνο το a/c να βάλει συμφέρει. Εκτός αν δεν είναι καθόλου συντηρημένο ή επισκευασμένο το μοτέρ. Με 1200 ευρώ δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο.
|
05-01-07, 22:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Ξέχασες τον ηλεκτρολόγο........
|
|
|
|
08-01-07, 22:29
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
λοιπον απ'οτι μου ειπε το παλικαρι που ειναι μηχναικοσ θα παω αυριο να μιλησουμε με τον μηχανικο που εκανε την μετατροπη. ηλεκτιρκα θα τα βαλερι ο μηχναικοσ μου αφου ειναι ιδι οκ ι μετατροπη απλα βαζεις βγαζεις. το μοτερ ειναι 2e-et turbo 12valve και δουλευεις με πιεση 0.8bar. εγω απο το αμαξι αυτο θα παρω ηλεκτρικες κλειδαριες για ολο το αυτοκινητο, ηλεκτρικα παραθυρα για μπροστα, κρεμαργιερα γιατι η δικια μου εχει κατι μποσικα πολυ μικρα αλλα εχει, το μοτερ και την εξατμιση ολη αλλα οχι το καζανακι εχω ενα χειροποιητο ετσι τουμπανο να του βαλω. ++++ μια σκαστρα + front mount intercooler τι λετε????? ααα και δισκοφρενα εχει μπροστα κατι τεραστια σχετικα με 14αρα ζαντα μενει δυο δαχτυλα καινο ζαντα με δισκο και πισω λιγο πιο μικρα καλο????
09-01-07, 05:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δεν είναι και μεγάλα τα φρένα που έχουν 2 δάκτυλα κενό από 14αρα ζάντα. Το μόνο που θα σου ευχηθώ είναι καλή αρχή και τύχη με την μετατροπή.
|
09-01-07, 12:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
κατα την γνωμη μου για τα λεφτα που δινεις παιρνεις παρα πολλα!!ενα ενα να τα αγοραζες.....!!!
09-01-07, 17:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Τελικα το μοτερ ειναι 12v ;;;μπορουμε να βρεθουμε να δεις πως θα πηγαινει περιπου το αμαξι σου πανω κατω,σε 11αρα η σε 101 τουρμπατη με μοτερ 16v ομως
09-01-07, 17:33
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
n.irakleio
|
|
i diafora pou tha deis sto aytokinito tha einai megali,ayto den to sizitame.eixa ena 101 turbo,douleua o,9 bar kai pigene arketa kala!tora exo ena 111 turbo me polla perissotera kai paei trellaaaa!!!kanto filaraki!!!kali tixi!!!
10-01-07, 00:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
μήπως ξεχάσαμε ότι πρέπει να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες?
|
|
|
|
13-01-07, 03:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
το μοτερ ειναι 12 βαλβιδο με ενα εκκεντροφορο 2Ε-ΕΤ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΠΙΕΣΗ ΤΩΡΑ 0.8bar μιπως υπαρχει καμια σελιδα τπτ να βρω πληροφοριες για το συγκεκριμενο μοτερ???????? δεν βρισκω τπτ
οσο για την μετατροπη ειμαι 50-50 να την κανω η οχι. μου ειπε ακριβως ο μηχανικος μου αν την κανεις την μετατροπη το αυτοκινητο θα το παντρευτεις ακριβως αυτο. διλαδι του λεω και μου λεει καταρχιν τα λεφτα σου δεν τα παιρνεις πισω οτι και να γινει και αν ειναι να κρατισεις το αυτοκινητο και αλλο να την μετατροπη αλλιως αστο......
τι λετε ρε παιδια???????????????????????????????????????
οποιος μπορει να μου δοσει πληροφοριεσ για το μοτερ sosοι φωτογραφιες απο το μοτερ ειναι απο το αλλο αυτοκινητο και η εξατμιση ειναι απο το δικο μου τωρα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gourtz : 13-01-07 στις 03:29.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17779994 seconds (83,72% PHP - 16,28% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|