Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA KE30

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Αγορα Τριων Sr Απο Θεσσαλονικη
Παλιά 14-12-06, 13:12
aggelos2 Offline:
Μέλος

Περιοχή: xios
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
aggelos2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αγορα Τριων Sr Απο Θεσσαλονικη

θα σας παραθεσω ολη την συναλλαγη για την αγορα και των τριων sr απο θεσσαλονικη και κρινεται εσεις.Η τιμη ηταν στα 6000ευρω.παζαρια δεν γινανε και ανεβηκαμε να παρουμε μονο το μαυρο sr γιατι γιατι το μπλε βγηκε απο βαφειο και δεν ηταν ετοιμο.τι δεν μου αρεσε σε ολη αυτη την ιστορια.
1)το μαυρο μπερδευε συνεχεια τρομαξαμε να κατεβουμε αθηνα
ενω εγω ειχα ζητηση 15ημερες πριν να ρυθμηστει για να μπορεσουμε να το κατεβασουμε αθηνα.
2)το μπλε ηρθε μετα απο 10ημερες χιο και μετα απο πολλη κοπο και ξενυχτι το ετοιμασαμε και το βαλαμε μπρος.απο το μαυρο επειδη ειχε μπλοκε δισκοφρενα και αλλα πολλα καναμε σκατζα και τα βαζαμε στο μπλε γιατι το μαυρο ητανε χρεπι εξωτερικα,μονο ενα σαλονι ειχε και τιποτα αλλο.
Το αποτελεσμα ητανε το μπλε να βγει για την παρθενικη του βολτα και να βαρεσει το κουζινετο του 2ου κυλινδρου να το παρει μεσα και να αρπαξει στροφαλο.κυριολεκτικα εκανε 5χιλιομετρα ολα και ολα και χωρις να πιεστει!σας υπενθυμιζω οτι και το μαυρο ειχε παθει την ιδια ζημια και στην ερωτηση μου πως το φτιαξατε η απαντηση ηταν οτι αλλαχτηκε ολοκληρο το μπλοκ.να υποθεσω οτι πηρανε το μπλοκ απο το μπλε?διοτι και το μπλε ειχε σημαδια οτι ειχε ανοιχτει το καρτερ.ηθελα να ξερω αυτα τα 6000 χιλιαρικα που εδωσε ο komatsu γιατι πραγμα ητανε?μαλλον για να γεμισουμε τον χωρο μας.σιγουρα ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι αλλα πιστευω οτι αυτο το club φτειαχτηκε για να βοηθαει ο ενας τον αλλον.ας το καταλαβουν μερικοι αυτο το πραγμα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-12-06, 14:05
Το avatar του χρήστη alimonos
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: TRUENO ΑΕ86
Περιοχή: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
alimonos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σχόλιο μην περιμένεις από μένα Άγγελε ...
σε παρόμοια περίπτωση (που δεν έφταιγα) είδες πως ξηγήθηκα !
αλλά ειλικρινά περιμένω την απάντηση από Σαλονίκη !!!
Παλιά 14-12-06, 14:27
Το avatar του χρήστη metritis_ae86
metritis_ae86 Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 225
metritis_ae86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ειλικρινα στεναχωρηθηκα πολυ με το συμβαν αλλα αυτα τα σεναρια περι αλλαγης
μπλοκ απο το ενα στο αλλο με στεναχωρεσαν παραπανω γιατι πιστευα οτι θα δημιουργουσα φιλους ,αυτα τα πραγματα δεν τα κανουμε σαν οικογενεια ποτε μου δεν πουλησα κατι με προβλημα εν γνωση μου και να μην το εχω τονισει
απανταω μονο αυτο και ειλικρινα λυπουμαι για αυτην την εκβαση της καταστασης.Πιστευω οτι ημουν σωστος απεναντι σας και επισης οτι θα μπορουσα να προσφερω βοηθεια αλλα με τετοιες συμπεριφορες λυπαμαι πως οχι.
Παλιά 14-12-06, 14:28
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 354
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
αγγελε, επειδη μιλας για μενα, μου επιτρεπεις να αντιπαρελθω σε μερικα σημεια.
Δεν θα μπω σε λογικη του στυλ, γιατι με λες ετσι? κ τετοια γιατι κοιταμε την ουσια τωρα.
Πονηρος δεν ειμαι, να κανω ιστοριες του στιλ βαζω το μπλοκ απο το ενα μοτερ στο αλλο, ελεξτε την αδεια κυκλοφοριας με τα νουμερα κινητηρα και θα δειτε οτι το μπλοκ ειναι το ιδιο.
Απο τον Μιχαλη giannitsa πηρα ενα μπλοκ κομπλε, που ειχε ο φιλος, και απο εκει δανειστηκαμε τον στροφαλο.
επισης τα λεφτα που εχωσα στο μαυρο, ειναι αναμφισβητητα πολλα, οπως και το κανω δυστυχως με το σουπρα.
Επειδη χτυπησε το μοτερ στα χερια σας, δεν σημαινει οτι ηρθε η συντελεια του κοσμου, ευτυχως δεν ειστε βοσκοι, και γνωριζεται απο ζημιες.
Αλλα απο την αλλη , μην κανετε το λαθος κ κανετε πονηρες σκεψεις για μενα, γιατι πιστεψε με, ποτε δεν επραξα ετσι.
Με την ιδια λογικη, οταν ηρθε το σουπρα, ο μηχανικος που τον πληρωσα 600 Ε να το δει, και να δει τα μηχανικα του, ορκιστηκε οτι το 2.8ι μοτερ μου ηταν πιπιλα, αναμεσα σε αλλα 5-6 αυτοκινητα.
Μολις ηρθε , ειχε ενα τικ-τικ, νομιζαμε οτι ηταν ρεγουλα βαλβιδες αλλα τελικα ηταν ιδια ζημια με σας. Μπιελα στον 5 κυλινδρο.
Επειδη την ξερω την δουλεια, απο την στιγμη που ο αλλος δεν το εκανε με δολο, κ απλα ηταν γιδοβοσκος, τι να τον κανω τον μηχανικο αυτο? Να του ζητησω λεφτα? απλα εγινε στα χερια καποιου αλλου κ κατεληξε σε μενα, αλλα δεν τον κατηγορησα ποτε.
εσυ ρε αγγελε με στεναχωρεις που βγαζεις ετσι συμπερασματα, ειλικρινα.

δλδ, εγω αλλαξα στροφαλο απο το μπλε στο μαυρο?

παρε ενα τηλ. στο κινητο τον μιχαλη giannitsa username 6944648211 και ρωτησε τον τωρα,εγω δεν τον τηλ. καθολου για να μην λες οτι ετοιμαζω κειμενα, αν πηρα ολο το μπλοκ του, και το οποιο το εχω επισης ετσι.

Το μπλοκ του μαυρου, ειναι το δικο του, με ρεκτιφιε 0,80 πιστονια ειναι επισης του μαυρου. κ απο κει κ μετα στροφαλος, μπιελες , θρος, ειναι απο το μπλοκ στα γιαννιτσα.

δλδ κ το μαυρο τωρα εχει κανα προβλημα το μοτερ του? κριμα ειναι να με αδικειτε ρε παιδια, ενταξει πληρωσατε 6000 μετρητα, το εκτιμω, και ειπα οτι πραματα εχω ειναι δικα σας, εξτρα ενα κεφαλαρι, και ενα μπλοκ, δλδ τι αλλο?

οτι ζημια βγει εγω θα φταιω?

ειλικρινα στο σουπρα εχω πληρωσει πολλαπλασια, αλλα εν γνωσει μου.

εξ αλλου 2 αδειες SR, και 1 ανταλλακτικα κομπλε, και 2 μοτερ 4AGE ,1 κεφαλ, 1 μπλοκ εξτρα, και πορτες, και φαναρια, δεν τα πηρα τζαμπα, τα πληρωσα.

Την γκαυλα μας κανουμε, οποτε δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να εχω κανει μπινια σε ανθρωπο με το ιδιο χομπυ.

Σταθηκατε ατυχοι ναι, οσο αναφορα το μοτερ, αλλα δλδ το μπλε σαν λαμαρινα, βαφη μονο εκανε τοσα..

αν το πιστευεις ακομα, λυπαμαι φιλε.
Παλιά 14-12-06, 15:21
aggelos2 Offline:
Μέλος

εγω φιλε δεν κατηγορω κανεναν.λεω τα γεγονοτα οπως ειναι και εαν λεω κατι λαθος διορθωσεμε.το καρτερ του μαυρου δοξα το που κατεβηκαμε ειχε δυο βιδες.του μπλε ειχε καινουργιες φλατσοκολλες.το θεωρω αδιανοητο ενα μοτερ σαν του μπλε να παθει τετοια ζημια και χωρις να πιεστει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-12-06, 15:51
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
χαλαμε τις καρδιες μας για κατι που ουτε εγω ειμαι υπευθυνος ή γνωριζα.
Παλιά 14-12-06, 17:04
aggelos2 Offline:
Μέλος

ελα λιγο στην θεση μου και θα καταλαβεις γιατι τα εχω παρει.εγω απο την συναλλαγη αυτη δεν ειχα κανενα κερδος (που θα μπορουσα να εχω)ισα ισα προσπαθησα να σου τα πουλησω παρα πολυ.τωρα εαν το μπλε δουλευε και παθαινε ζημια στα χερια μας να εισαι σιγουρος δεν θα ελεγα τιποτα.τωρα οσο αφορα τις πονηρες σκεψεις που ανεφερε ο αδελφος σου δεν νομιζω να ευσταθουν.Πχ.σου πουλαω ενα μοτερ σου λεω οτι ειναι πιπιλα κτλ. το βαζεις πανω και βαραει στροφαλο.τι θα σου περναγε απο το μυαλο?ουτε ζητησα απο τον αδελφο σου να πληρωση τα σπασμενα γιατι μαλλον κατι τετοιο καταλαβε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-12-06, 19:17
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

αγγελε, προχθες με πηρε τηλ. ο κοματσου ετσι, καθε μερα με περνει κ δεν μιλησε ποτε ασχημα σε μενα, αν κ σας ειπα αν εχετε κανα προβλημα, ολα τα κανω καθαρα, αλλα να το πειτε πρωτα σε μενα κ μετα με βγαζεις στον τακο, δεν ειναι δικαιο, μιλησαμε μια χαρα με το κοματσου, και επειδη ντρεποταν να με ζητησει τα ρεστα με φωναξες εσυ.
που με τηλ. ειπε οτι πηρε μπρος και σαν να ρεταρει, του ειπα δες παλι το map sensor, απο το μαυρο που ειναι σωστο, to ebale k lεει μετα ολα ενταξει, οτι κανει ενα τσιγαρο, κ οτι το μοτερ δουλευει πιο πιπιλα απο του μαυρου.
οτι ειναι πολυ αθορυβο κ τετοια, κ χαρηκα γιατι οντως ετσι ηταν ο κινητηρας κ δεν τον πειραξαμε, αν ο προηγουμενος που το ειχε ειχε βγαλει ποτε το καρτερ, εμεις δεν το ακουμπησαμε το μοτερ.
το μονο που καναμε πριν 2,5 χρονια αλλαξαμε μια φλαντζα κεφαλης μαμα, γιατι ο μικρος δεν ειχε κανει εξαερωση, κ μετα ολα καλα,(γιατι το μοτερ δεν το περπατησαμε με φλαντζα καθολου).
κ επισης ακομα με αμφισβητεις, δλδ ηταν πιο ευκολο να ανοιξω 2 μοτερ για να κανω ενα? λαλακας ειμαι?
το μαυρο λες επισης οτι ειναι κ αυτο μαπα? πες μου, εκτος απο λαμαρινα, τι αλλο θελει το μαυρο? 2000Ε βγηκε το μοτερ μονο επισκευη με ενα καπακι καινουργιο κυριολεκτικα.
δλδ στο DVD που στειλατε , το μαυρο δεν κανει τιποτα?
με στεναχωρειτε κ θα το μετανοιωσετε μονοι σας αργοτερσ, πανω σε στιγμες πικρας δεν τα χρεωνουμε ολα σε μενα.
με εμφανιζεται οτι με εκανα την καλη μου, αλλα δεν το νομιζω.
Παλιά 14-12-06, 20:59
aggelos2 Offline:
Μέλος

ξαναλεω και παλι και εαν θελετε το καταλαβενετε.τα γεγονοτα αναφερα και τιποτα αλλο.οσο αφορα το μαυρο στο dvd δουλευει με την δικια μου πεταλουδα ή ξεχνας που οταν φτασαμε χιο 5.ΟΟ το πρωι αλλαξαμε τις πεταλουδες για να δουλευψει το μαυρο?θα ηθελα να κλεισω το θεμα αυτο και να μην το τραβηξω αλλο γιατι ετσι οπως παει τελικα θα βρεθουμε εμεις στον τακο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA KE30

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υγραεριο brc θεσσαλονικη pxristos www.LpgPower.gr 1 10-09-15 00:23
Γεια σας απο Θεσσαλονικη!! zzt231gr Ειμαι νεος 15 16-08-10 18:11
Χαρης Φλωρινα-Θεσσαλονικη HarysLark Ειμαι νεος 7 12-11-09 23:35
Ευθυμης Θεσσαλονικη efthimis Ειμαι νεος 10 11-11-09 23:03
Αντηλιακες μεμβρανες 3Μ στη Θεσσαλονικη th@nos ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11 02-06-08 03:24

Page generated in 0,17120004 seconds (83,26% PHP - 16,74% MySQL) with 39 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com