δευτερα βραδυ και συνεχιζω.....
φτασαμε παρασκευη....
ο ηρακλης καραδοκουσε στην εισοδο της καρδιτσας...
μας πηγε για φαι.... υπεροχη μα υπεροχη ταβερνα...
το σαβατο καναμε τεραστια βολτα στη λιμνη...........
σαβατο μεσημερι να και ξανα ο ηρακλης επανω στη λιμνη στο ιχθυοτροφειο.
καταπιαμε ζωντανες πεστροφες!!!!! τελειο φαι........
φυγαμε απο κει πηγαμε για καφε οπου ειχε ερθει ο χρηστος απο το βολο και φυσικα ακολουθησε εικοσαβαλβιδη κουβεντουλα........ για μπολικη ωρα αλλα ποτε μα ποτε δε μας φτανει και φυσικα δεν τελειωνει ποτε..........
ξαφνικα χτυπαει το κινητο. στο σπιτι εγινε blackout την ωρα που εκανα μπανιο οι γυναικες... μονες τους με τον ντινο στο σπιτι tongue yell
εγω με το βαγγελεη ειχαμε μεινει ακομα στην καφετερια... παμε σπιτι και βλεπουμε τον ντινο(ηλεκτρολογος και καλα τρομαρα του) να εχει λυσει εσωτερικα την ασφαλει του πινακα και να της εχει βγαλει τη σκονη cussing
καραφλιασα μιλαμε.... την βαζει μεσα την σκονη και ανακαλυπτουμε οτι το ρευμα ειχε πεσει απο το ρολοι εξω επειδη οι γυναικες οτι μπριζα και οτι ηλεκτρικο ειχε το σπιτι το αναψαν... θερμοσιφωνες φορτιστες σομπες αεροθερμα πιστολακια κτλ...
τελικα τη λυση εδωσε το αλουμινοχαρτο που βαλαμε.....
ολα καλα. 10 το βραδυ ειχαμε ραντεβου με τον ηρακλη να μας παει για φαι..
που θα παμε ρωταω....
μυστικο μου λεει.....
μας παει σε μια ταβερνα ρε παιδια που αμα την εψαχνες δεκα gps να ειχες δε την εβρισκες.....
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ φαγητο μιλαμε.......... ευγε
ειχαμε φαει τοοοσο πολυ που μετα........
κυριακη πρωι.... ραντεβου στις 10 για αναβαση μετεωρα ελατη περτουλι.....
καταπληκτικα μερη ρε γμτ. πολυ πρασινο πολυ βλαστηση.....
εν τω μεταξυ εχει σπασει το κινητο μου απο κατι φιλους μου να μου πουν οτιεφαγε τουμπα ο rossi και το πρωταθλημα πηγε εκει που ανηκε παντα... στη HONDA
αφου χωνεψαμε τα χθεσινα λογω της αναβασης του μοναστηριου στα μετεωρα με τα ποδια ηρθε η ωρα του καφε... σε ποταμι κατω απο μια πετρινη γεφυρα......
αναβαση ελατης.... πρασιναδα καργα καστανιες οξιες ελατα πευκα καρυδιες και δεν ξερω γω τι αλλο ειδος δεντρου υπηρχει εκει!!!!!
πηγαμε εως το χιονοδρομικο στο περτουλι και βγαλαμε φωτο ...
αλλα πεινασαμε...
μας λεει ο ηρακλης καθαριζω και εγγυωμαι εγω...
ειπα απο μεσα μου.... να δω που θα μας παει τωρα.......
πραγματικα ηξερε τι εκανε... μας πηγε σε μια ταβερνα ... το παραμυθι..
καταπληκτικο σεναριο μεσα με αντιθεσεις ξυλου πετρας γυαλιου. σου ανοιγε η ορεξη ρε παιδι μου.......
πωωω ρε μασες εκει....... ευγε........
αποχαιρετισμος..... σουρουπο σπιτι μαζεμα δρομο επιστροφης....
αλλα φαγαμε ΜΙΑ ηττα στον αγ κωνσταντινο..... πωωωωωω
παλι καλα που ειχα το car-pc μεσα και με εσωσε 19gb videoclip ειναι αυτα....
και φυσικα τις λαλακιες που λεγαμε με τα ματσακωνια..... αυταααα.... τα ολιγα....
εδω θα τελειωσω τις ευχαριστιες μου στον γιγαντα ηρακλη που μας σταθηκε και δεν ηθελε να μας αφησει λεπτο μονο και μονο απλα για να το ευχαριστηθουμε.....
ενω παρατησε οτι δουλειες ειχε.... ευχαριστουμε την γυναικα του φωτεινη για την παρεα της και φυσικα αλλο ενα μεγαλο ευχαριστω στην μαρινα για την φιλοξενια της.... ακολουθουν φωτο....
ευχαριστουμε και εις το επανειδην....
ΥΓ η ΑΒΕΝΣΑ αψογηηηηηηηη