Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Εγώ πάλι ένα celica ts που είχα πετύχει από 3ες μέχρι 5ες πηγαίναμε κόπια.
|
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες απο τη μεριά και των δύο αμαξιών και οδηγών. Συγκεκριμένα, προσωπικά, εκείνη την περίοδο σχεδόν μόλις είχα πάρει το αμάξι μεταχειρισμένο και είχε στα 65.000 χλμ. (καθαρά ανοιγμένο μοτέρ) και τότε δέν το γνώριζα και τόσο καλά (άν και προσπαθούσα να το πηγαίνω αρκετά αξιοπρεπώς). Σημειωτέον ότι υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες γενικά όπως ξέρουμε.
Π.χ απλές Celica's 143ες λίγο ;ή πολύ πειραγμένες (καί χωρίς turbo) και με τα διακριτικά TS και το βασικότερο, ότι οι περισσότεροι κάτοχοι Celica TS, ας πούμε, δέν πιέζουν το αμάξι στα άκρα, γιατί παράδειγμα, ελάχιστες λάθος αλλαγές σε αυτό το μοτέρ και αμάξι .............. (και καλά να είναι στην εγγύηση). Έχει πολλά που ακολουθούν γενικά. Τώρα για στροφές δέν έχει τύχει να συναντήσω Corolla TS (δηλωμένος φάν των κλειστών και του ...... <<μπροστοκίνητου>> ...... driftarίσματος γιατί μου το επιτρέπει το αμάξι, φλικαρίσματα κ.τ.λ) προσωπικά και χωρίς καμία αντιπαράθεση βέβαια (καθαρά φιλικά
Toyota προς Toyota), πιστεύω την περνάει αρκετά (ιδιαίτερα άν είναι γνώστης ο οδηγός της Celica), όπως μάλλον θα γνωρίζουμε. Όσο για το προηγούμενο πόστ όπως είπα, η Corolla φορούσε τουλάχιστον εξάτμιση και πιθανά Greedy. Κάτι άλλο άν όχι μοτέρ (1ο στάδιο ολοκληρωμένο π.χ), τουλάχιστον εξωτερικά <<ύποπτο>> δέν υπήρχε (άν και αρκετά γνώστης πιστεύω του αντικειμένου).
Τώρα φίλε Κοσμά γι' αυτό που λές ότι απο τρίτες μέχρι πέμπτες πηγαίνατε κόπια επέτρεψέ μου να κρατήσω μιά επιφύλαξη, καθώς στις γεμάτες τρίτες και πέρα είναι το ..... ζουμί της TS Celica. Βέβαια κάτι ανάλογο θα είναι και στην Corolla, αλλά δέν είναι ολόιδιοι οι κινητήρες μας όπως λέγεται και εν ολίγοις ο χρονισμός μας στον αντίστοιχο εκκεντροφόρο μας δέν είναι ίδιος και κατ'επέκταση τα έκκεντρά του και στη συνέχεια το άνοιγμα των βαλβίδων μας.
Και συγχαρητήρια για το site και το club (άν και άλλου φιλικού club εγώ), γιατί πάνω απ'όλα κυριαρχεί ..... πάθος.
Καί Corolla υπάρχει στην οικογένεια γι'αυτό έκανα και εγγραφή περισσότερο.