Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2
Παλιά 28-09-06, 09:28
Το avatar του χρήστη admin
admin Offline:
Administrator

Περιοχή: NIKAIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
admin είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2

συνεχιστε ακαθετοι εδω

οκ akis
Παλιά 28-09-06, 11:02
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παιδια έχει ανοιξει ποτε κανενα Corolla TS με Celica TS? τι παιζει ξέρουμε? Πρέπει να την τρώει την Corolla αλλα πόσο????
Παλιά 22-02-07, 01:15
Το avatar του χρήστη ILIASS
ILIASS Offline:
Νεότατος

Περιοχή: KOZANH
Δύναμη Σεβασμού: 0
ILIASS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
nai logo to oti i celica ine pio elafria
Παλιά 28-02-07, 12:00
DimitrisTS Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Aθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 225
DimitrisTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια έχει ανοιξει ποτε κανενα Corolla TS με Celica TS? τι παιζει ξέρουμε? Πρέπει να την τρώει την Corolla αλλα πόσο????
Καλημέρα. Έχω μιά Celica ΤS πρό facelift 01' (- ηλεκτρονικά) και μιά φορά που είχα πετύχει μιά Corolla TS ανθρακί γκρί, με εξάτμιση (πιθανά Greddy) στο σημείο μετά τη Βάρκιζα (Αθήνα) στο τέλος της, στο φανάρι με κατεύθυνση προς Ribas, στην ανηφορική ευθεία που ακολουθεί, εγώ με 95άρα βενζίνη και εντελώς εργοστασιακό το αμάξι, μου ξεκινάει για κόντρα, ανυποψίαστος εγώ εντωμεταξύ. Προλαβαίνει φεύγει ένα, ενάμισι αμάξι μπροστά, ξεκινάω λίγο σπινιαριστός λόγω 14-15.000 χλμ λάστιχα και στη συνέχεια τον μάζευα αργά και σταθερά μέχρι και την δεξιά στροφή στο τελείωμα της ευθείας όπου τον είχα περάσει μισό αμάξι. Για να πώ την αλήθεια δέν έχω ξαναπετύχει απο τότε μιά Corolla TS για να γίνει ένα άνοιγμα σωστό ώστε να βγούν πραγματικά συμπεράσματα και άς είναι και ελάχιστα πειραγμένη η Corolla. Στα μέρη αυτά είμαι συχνά πυκνά (κόκκινη TS).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DimitrisTS : 28-02-07 στις 12:26.
Παλιά 28-02-07, 19:14
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DimitrisTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω μιά Celica ΤS πρό facelift 01' (- ηλεκτρονικά)
φίλε Δημήτρη sorry αλλά τι σημαίνει το (-ηλεκτρονικά).
μηπως είναι τίποτα καλό και δεν το εχω δοκιμάσει.
Παλιά 28-02-07, 19:20
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χωρις ηλεκτρογκαζο??
Παλιά 28-02-07, 19:24
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Δύναμη Σεβασμού: 296
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εννοει μαλλον οτι η προ φασελιφτ δεν ειχε συστηματα εσπ που δεν απενεργοποιειται .
για τη σελικα λεω,γιατι μετα το φασελιφτ δεν βγαινει εκτοσ το εσπ και το αντισπιν.
Παλιά 01-03-07, 11:15
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 308
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Καλημέρα. Έχω μιά Celica ΤS πρό facelift 01' (- ηλεκτρονικά) και μιά φορά που είχα πετύχει μιά Corolla TS ανθρακί γκρί, με εξάτμιση (πιθανά Greddy) στο σημείο μετά τη Βάρκιζα (Αθήνα) στο τέλος της, στο φανάρι με κατεύθυνση προς Ribas, στην ανηφορική ευθεία που ακολουθεί, εγώ με 95άρα βενζίνη και εντελώς εργοστασιακό το αμάξι, μου ξεκινάει για κόντρα, ανυποψίαστος εγώ εντωμεταξύ. Προλαβαίνει φεύγει ένα, ενάμισι αμάξι μπροστά, ξεκινάω λίγο σπινιαριστός λόγω 14-15.000 χλμ λάστιχα και στη συνέχεια τον μάζευα αργά και σταθερά μέχρι και την δεξιά στροφή στο τελείωμα της ευθείας όπου τον είχα περάσει μισό αμάξι. Για να πώ την αλήθεια δέν έχω ξαναπετύχει απο τότε μιά Corolla TS για να γίνει ένα άνοιγμα σωστό ώστε να βγούν πραγματικά συμπεράσματα και άς είναι και ελάχιστα πειραγμένη η Corolla. Στα μέρη αυτά είμαι συχνά πυκνά (κόκκινη TS).
Εγώ πάλι ένα celica ts που είχα πετύχει από 3ες μέχρι 5ες πηγαίναμε κόπια.
Παλιά 01-03-07, 12:37
DimitrisTS Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Aθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 225
DimitrisTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ πάλι ένα celica ts που είχα πετύχει από 3ες μέχρι 5ες πηγαίναμε κόπια.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες απο τη μεριά και των δύο αμαξιών και οδηγών. Συγκεκριμένα, προσωπικά, εκείνη την περίοδο σχεδόν μόλις είχα πάρει το αμάξι μεταχειρισμένο και είχε στα 65.000 χλμ. (καθαρά ανοιγμένο μοτέρ) και τότε δέν το γνώριζα και τόσο καλά (άν και προσπαθούσα να το πηγαίνω αρκετά αξιοπρεπώς). Σημειωτέον ότι υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες γενικά όπως ξέρουμε.
Π.χ απλές Celica's 143ες λίγο ;ή πολύ πειραγμένες (καί χωρίς turbo) και με τα διακριτικά TS και το βασικότερο, ότι οι περισσότεροι κάτοχοι Celica TS, ας πούμε, δέν πιέζουν το αμάξι στα άκρα, γιατί παράδειγμα, ελάχιστες λάθος αλλαγές σε αυτό το μοτέρ και αμάξι .............. (και καλά να είναι στην εγγύηση). Έχει πολλά που ακολουθούν γενικά. Τώρα για στροφές δέν έχει τύχει να συναντήσω Corolla TS (δηλωμένος φάν των κλειστών και του ...... <<μπροστοκίνητου>> ...... driftarίσματος γιατί μου το επιτρέπει το αμάξι, φλικαρίσματα κ.τ.λ) προσωπικά και χωρίς καμία αντιπαράθεση βέβαια (καθαρά φιλικά Toyota προς Toyota), πιστεύω την περνάει αρκετά (ιδιαίτερα άν είναι γνώστης ο οδηγός της Celica), όπως μάλλον θα γνωρίζουμε. Όσο για το προηγούμενο πόστ όπως είπα, η Corolla φορούσε τουλάχιστον εξάτμιση και πιθανά Greedy. Κάτι άλλο άν όχι μοτέρ (1ο στάδιο ολοκληρωμένο π.χ), τουλάχιστον εξωτερικά <<ύποπτο>> δέν υπήρχε (άν και αρκετά γνώστης πιστεύω του αντικειμένου).
Τώρα φίλε Κοσμά γι' αυτό που λές ότι απο τρίτες μέχρι πέμπτες πηγαίνατε κόπια επέτρεψέ μου να κρατήσω μιά επιφύλαξη, καθώς στις γεμάτες τρίτες και πέρα είναι το ..... ζουμί της TS Celica. Βέβαια κάτι ανάλογο θα είναι και στην Corolla, αλλά δέν είναι ολόιδιοι οι κινητήρες μας όπως λέγεται και εν ολίγοις ο χρονισμός μας στον αντίστοιχο εκκεντροφόρο μας δέν είναι ίδιος και κατ'επέκταση τα έκκεντρά του και στη συνέχεια το άνοιγμα των βαλβίδων μας.
Και συγχαρητήρια για το site και το club (άν και άλλου φιλικού club εγώ), γιατί πάνω απ'όλα κυριαρχεί ..... πάθος.
Καί Corolla υπάρχει στην οικογένεια γι'αυτό έκανα και εγγραφή περισσότερο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DimitrisTS : 01-03-07 στις 12:44.
Παλιά 01-03-07, 13:01
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 308
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες απο τη μεριά και των δύο αμαξιών και οδηγών. Συγκεκριμένα, προσωπικά, εκείνη την περίοδο σχεδόν μόλις είχα πάρει το αμάξι μεταχειρισμένο και είχε στα 65.000 χλμ. (καθαρά ανοιγμένο μοτέρ) και τότε δέν το γνώριζα και τόσο καλά (άν και προσπαθούσα να το πηγαίνω αρκετά αξιοπρεπώς). Σημειωτέον ότι υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες γενικά όπως ξέρουμε.
Π.χ απλές Celica's 143ες λίγο ;ή πολύ πειραγμένες (καί χωρίς turbo) και με τα διακριτικά TS και το βασικότερο, ότι οι περισσότεροι κάτοχοι Celica TS, ας πούμε, δέν πιέζουν το αμάξι στα άκρα, γιατί παράδειγμα, ελάχιστες λάθος αλλαγές σε αυτό το μοτέρ και αμάξι .............. (και καλά να είναι στην εγγύηση). Έχει πολλά που ακολουθούν γενικά. Τώρα για στροφές δέν έχει τύχει να συναντήσω Corolla TS (δηλωμένος φάν των κλειστών και του ...... <<μπροστοκίνητου>> ...... driftarίσματος γιατί μου το επιτρέπει το αμάξι, φλικαρίσματα κ.τ.λ) προσωπικά και χωρίς καμία αντιπαράθεση βέβαια (καθαρά φιλικά Toyota προς Toyota), πιστεύω την περνάει αρκετά (ιδιαίτερα άν είναι γνώστης ο οδηγός της Celica), όπως μάλλον θα γνωρίζουμε. Όσο για το προηγούμενο πόστ όπως είπα, η Corolla φορούσε τουλάχιστον εξάτμιση και πιθανά Greedy. Κάτι άλλο άν όχι μοτέρ (1ο στάδιο ολοκληρωμένο π.χ), τουλάχιστον εξωτερικά <<ύποπτο>> δέν υπήρχε (άν και αρκετά γνώστης πιστεύω του αντικειμένου).
Τώρα φίλε Κοσμά γι' αυτό που λές ότι απο τρίτες μέχρι πέμπτες πηγαίνατε κόπια επέτρεψέ μου να κρατήσω μιά επιφύλαξη, καθώς στις γεμάτες τρίτες και πέρα είναι το ..... ζουμί της TS Celica. Βέβαια κάτι ανάλογο θα είναι και στην Corolla, αλλά δέν είναι ολόιδιοι οι κινητήρες μας όπως λέγεται και εν ολίγοις ο χρονισμός μας στον αντίστοιχο εκκεντροφόρο μας δέν είναι ίδιος και κατ'επέκταση τα έκκεντρά του και στη συνέχεια το άνοιγμα των βαλβίδων μας.
Και συγχαρητήρια για το site και το club (άν και άλλου φιλικού club εγώ), γιατί πάνω απ'όλα κυριαρχεί ..... πάθος.
Καί Corolla υπάρχει στην οικογένεια γι'αυτό έκανα και εγγραφή περισσότερο.
1: Σίγουρα το άνοιγε και σίγουρα δεν το λυπότανε γιατί η 3η του κόφτιασε 2 φορές.(και επίσης αν δεν ήταν ts θα τον είχα καταπιει)
2: Αν το ts που έτρεξες ήταν 1ου σταδίου δεν είχες ουτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητες να τον περάσεις.Και πως κατάλαβες από το αυτοκίνητο πως ήταν greddy η εξάτμηση?
3: Όσο για το τs το δικόμου είναι f/l και ο κινητήρας του πιο εξελιγμένος από celica pro f/l (κόφτη στις 8350, πιο ενυσχημένες βαλβίδες κ.α. που μπορει να σε διαφωτίσει ο nikostrd)

Υ.Γ. Να ξέρεις πως ο τόνος μου είναι άκρος φιλικός γιατί μπορεί να φαίνεται κάτι διαφορετικό.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,75140190 seconds (88,43% PHP - 11,57% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com