Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p="54355
Συμφωνώ για τα χωριά μας ρε φίλε. Είναι η μόνη λύση και δεν υπάρχει άλλη καμία. καραμπίνα στον ώμο και βόλτα στα βουνά έτσι φίλε?
|
Ετσι ειναι φιλε, μονο εκει θα βρουμε την ηρεμια μας και ψυχικα και σωματικα.
Παντως με τον μπαρμπα δεν επρεπε να κανεις πισω, οχι επειδη θα τον εδερνες αλλα γιατι ο πουτης θα το ξανακανει.
Ετσι και εγω μια φορα περιμενα την κοπελα μου παρκαρισμενος με τη μηχανη εξω απο το φροντιστηριο. Απεναντι μου και 5 μετρα πιο κατω ηταν μια θεση παρκινγκ.
ερχεται μια κοπελα λοιπον και ενας τυπος με τα αυτοκινητα τους. Η κοπελα ειχε προτεροτητα ετσι και αλλιως στο δρομο και περασε τη διασταυρωση, (ο τυπος ηταν απο αριστερα), βγαζει αλαρμ και σταματαει μπροστα2 μετρα πιο μπροστα απο την θεση. Τσουπ ομως ο τυπος στριβει βλεπει τη θεση και χωνεται μεσα με τη μουρη.
Του κορναρει η κοπελα και εκεινος κατεβαινει να κλειδωσει γραφοντας την κανονικα. Αρχιζει λοιπον το πανηγυρι και τα χωνει ο τυπος στην κοπελα και του λεει εκεινη για να συμπεριφερεσαι ετσι δε φορας παντελονια και πολυ καλα του ειπε. Τοτε αρχιζει ο αλλος και της λεει πως θα την πηδ!ξει και τα συναφη.
Τοτε τα πηρα και εγω που ειχα παρακολουθησει ολη τη φαση και του λεω πως ειναι ντροπη του η ολη φαση και το γεγονος πως πηρε την θεση της κοπελας και οτι μονο και μονο που εχει Ν η κοπελα απο σεβασμο στον νεο οδηγο θα επρεπε και δικη του να ηταν η προτεραιοτητα να την παραχωρησει.
Επιασε να λεει ο τυπος και που το ξερεις εσυ και οταν του ειπα πως ημουν ολη την ωρα εκει το βουλωσε.
Η κοπελα μου ειπε μπραβο το εστειλε στον διαολο και εφυγε να βρει αλλη θεση να παρκαρει.
Κατι τετοιοι τυποι θελουν πολυ ξυλο μα πολυ ξυλο. Ντροπη και μονο που ειναι αντρες.