Re: Δεν Είμαι 80 Χρονω .... Επιτελους..!
γιατι ασχολουμαστε με αισχη ιταλικα γερμανικα οτι ειναι αυτα.. η ιστορια δειχνει ποιο βγαζει βλαβες ποιο ειναι αξιοπιστο και τα λοιπα. τι να μας πουνε τα alfa romeo που τα προβληματα μηχανολογικης και ηλεκτρολογικης φυσεως δινουν και παιρνουν τα δε γερμανικα του περιβοητου group vag που παρολα τα πολλα των εκκατομυριων που σκας δεν σου προσφερουν τιποτα αλλο απο ενα ωραιο περιτυλιγμα με ενα φτηνο και προχειρο εξωτερικο ενδεικτικα αναφερω απο τον ξαδερφο μου που δουλευει σαν μηχανικος στην audi volkswagen της χαλκιδας οτι τα αυτοκινητα καινε πολλαπλασιαστες για πλακα κοβουν ημιμπαρα για πλακα καθε λιγο και λιγακι και χωρις να τα πας στα ορια την στιγμη που εγω στο corolla που το εχω 13 τωρα χρονια και εχει κανει 45000κμ το σασι εκ των οποιων τα 330000 σε χωματοδρομους με λακουβες πετρες κτλ δεν μου εχει βγαλει την παραμικρη σκουρια δεν μου εχει βγαλει τιποτα οσον αφορα ψαλιδια, ημιαξονια, ημιαμπαρα, μπαλακια κτλ και μιλαμε οτι το αμαξι ετρωγε και τρωει το σκισιμο της ζωης του και δεν το λεω ετσι ξερουν πολλοι πως το παω. και τωρα βγαινουν τα ιταλογερμανικο κουτακια επειδη εχουν μια χ , ψ φινετσα? και εξαλου οσοι προτιμουν τα γιαπωνεζικα δεν ειναι ο λογος η φινετσα αλλα η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ , ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕς δεν εχει αναγκη απο τοσο εντυπωσιακη εμφνιση που κατα την γνωμη μου τα γιαπωνεζικα εχουν εξλιχθει σε πολυ μεγαλο βαθμο... τεσπα οι πωλησεις μιλανε απο μονοι τους...ΤΟΥΟΤΑ when everything keep going wrong TOYOTA keep going right!!!
|