Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Φωτογραφίες
Για ακόμη μια φορά δεν συγκεντρώθηκε ο επιθυμητός αριθμός Corolla! Όμως και τα 7 άτομα που μαζευτήκαμε στο Μπαλί περάσαμε τέλεια!! Με τους 3 κατόχους των Corolla (akis308,GUS,κι εγώ) να μιλάμε για αυτοκίνητα... και τις γυναίκες να μας βρίζουν που δεν καταλάβαιναν
Ξεκινήσαμε με τον ¶κη από Ηράκλειο και βρήκαμε τον Κωστή στο Μπαλί! Μπάνιο οι μισοί, μπύρα οι άλλοι μισοί και στην συνέχεια......
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
Λοιπόν αν δεν μπούνε και οι υπόλοιπες φωτογραφίες, θα ανγκαστώ να προβώ σε ενέργειες που δεν θέλω...
vidεάκια και τέτοια...
Ξέρετε εσείς...
Διωρία μέχρι αυριο το βράδυ...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
Re: Φωτογραφίες
Μπηκα μεσα στο αμαξι για να γλητωσω την φοτο αλλα φαινομουν παλι...γμτ!!!! ολες οι φοτο θα μπουνε!ξερεις εσυ γιωργακη....
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
Re: Φωτογραφίες
Ψεματα δεν ειμαι εγω αυτος..τουριστας απο το διπλανο τραπεζι ειναι....τα πιατα τα εχω εγω και....
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
Το TEA MACHINE υοθετήθηκε έτσι? Ε ρε τι μου θυμίζει εκείνη η κορολίτσα με την μπούκα πίσω! Και λέω τι μου θυμίζει γιατί βλέπω αποφάσισες να το πλύνεις ε?Παλιοφουγάρο έτσι και ήμουν εκεί με τα ουζάκια θα στον είχα τρακάρει όλο τον holborn. Εκτός και αν δεν πίνατε ούζο.
Υ.Γ GUS δεν ξέρω αν μου έχεις στείλει p.m ή αν εσύ έχεις λάβει το δικό μου, πάντως εγώ φίλε δεν έχω λάβει τίποτα, κάποιο πρόβλημα υπάρχει.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
Μπυρίτσα....
Εσύ ας χτύπαγες κρασάκι...
Δεν παρεξηγούμε λέω!
Δημοκρατία έχουμε...
Το Tea machine μου το κόλλησες ρε μπαγάσα...
Η επόμενη κίνηση είναι να γεμίσω το δοχείο για το πλύσιμο των παρπριζ με τσαγάκι,
θα γυρίσω και τα μπεκ να κοιτάνε στο θεό
και όποιον πάρει ο χάρος...