Αλλο Ενα Νεο 101.. Ζητουντε Πληροφοριες.
Λοιπόν καταρχήν καλημέρα σας και συγχαριτιρια για το όμορφο φόρουμ σας.
Ήμουν κάτοχος ενός Peugeot 205 που παρέδωσε πνεύμα αφού άλλαζε κάθε μέρα 4 διαφορετικούς οδηγούς.
Και έτσι πέρασε στα χέρια μου χωρίς λεφτά το αμάξι του πατέρα μου ένα σενταν E101 του 95 -αγορασμένο 26/12/95- (1.3 / 16v,75ps και υδραυλικό) αλλά και 200.000χλμ όλα από τον πατέρα μου και με όλα τα service στην ώρα τους. Το αμάξι είναι ατρακαριστο πολύ προσεγμένο. Από το γκαραζ μας στο γαραζ τις δουλειάς του πατέρα μου. Δλδ ήλιος και βροχές δεν το έχουνε δει.
Θα ήθελα τώρα και ας πούμε ότι διαθέτω 3.000€ τι μπορώ να του κάνω..
Συμφώνα με μια λίστα από αυτά που θέλω….
1. Θέλω ηλεκτρικά παράθυρα και κλειδαριές. ( ψάχνω σε μάντρες από τρακαρισμένα για φουλ σαλόνι η ότι κάτσει.) αυτό δεν το βάζω μέσα στην τιμή τον 3000€
2. έτσι αρχίζω με το βασικό.. διαβάζω για το 4AGE 20V μοτερακι αλλά δεν βλέπω πουθενά τιμές στην Ελλάδα. (ίσως δεν ψάχνω σωστά) στο εξωτερικό υπάρχει με την τιμή τον 1200€ στα 60.000χλμ να υποθέσω τόσο πάει και Ελλάδα; Αν δεν βρω σε λογική τιμή το μοτέρ τι μπορώ να του κάνω για πάει η τι μοτέρ άλλο υπάρχει;
3. ζαντολαστιχα ας πούμε ότι βρει δύναμη το μοτέρ τι προτείνετε να βάλω, διαστάσεις μάρκες και ενδεικτικές τιμές…
4. επίσης θα ήθελα και τα 2 βασικά φρένα και αναρτήσεις. Εδώ τι επιλογές έχω…
παρακαλώ θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά βασικά πράγματα για να έχω μια ιδέα και όταν σιγά σιγά αρχίζω να το φτιάχνω μια που λεφτά υπάρχουν ίσως τα πούμε και σε καμιά συνάντηση
|