Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
Μεγάλη Απογοήτευση |
|
17-06-06, 16:06
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
japan
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μεγάλη Απογοήτευση
Χθες το απόγευμα πήγα με κάτι φιλαράκια στην Toyota για να παραγγείλω την Corolla Ts. Το θέμα είναι οτι ο πωλητής μου είπε πως δεν υπάρχει πλέον στη γραμμη παραγωγής.
Αν και δεν το πίστεψα το προσπέρασα και αρχησα να ρωταω για το 1.6. Εκτος απο το οτι δεν ήξερε τι εξοπλισμό μπορούμε να βάλουμε στο αυτοκίνητο μου έδειξε το αυτό που ήταν στην έκθεση μπροστά το οπίο ήταν μέσα στη κακοτεχνία. Χτυπημένω μέσα το ταμπλό, ένα κιβώτιο να κόβει βόλτες ακόμα και με τη 1η κουμπωμένη, τισ ενώσεις του δέρματος με τα πλαστικά του στερεφωνικού "σκασμένες" και πραγματικα αναρωτήθηκα "τι γίνετε εδω???". Είναι δυνατόν να μου δείχνει για "καινουργιο" αυτοκίνητο ενα τέτοιου είδους???
Συγκεκριμένα είναι η Toyota i-polis απέναντη απο το ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη στο δρόμο προς αεροδρόμιο.
Αν κάποιος θεσσαλονικιός ξερει να μου κάτι για αυτούς ή να πάω σε κάποια άλλη εκθεση παρακαλώ ας το κάνει γιατι πραγματικά στεναχωρήθηκα.
|
17-06-06, 16:44
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
αν κ δεν ειμαι απο θεσσ θα σου προτεινα να αλλαξεις μεχρι κ νομο να βρεις καποιον αλλο γιατι αυτος μονο επαγγελματιας δεν μου φαινετε...με τετοια εικονα τι σερβις να πας να κανεις εκει?με τι καρδια?
|
|
Re: Μεγάλη Απογοήτευση |
|
17-06-06, 19:34
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
Re: Μεγάλη Απογοήτευση
ακουσε φιλε να σου πω μια και δουλευα στην toyota 2.5 xρονακια η ts οντως εχει σταματησει απο παραγωγη oxi τωρα αλλα εδς και 1,5 χρονο εαν θυμαμαι καλα οπως και το celika ts mr2 αφου η toyota τα θεωρησε μη κερδοφορα γενικως!!!τωρα η polis αξιος για να ξερεις θεωρηται μαμα toyota στην θεσσαλονικη οποτε θελω να πιστευω οτι απλα επεσες στην περιπτωση ασχετου η βαριεστημενου πωλητη αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η εικονα του εκθεσιακου αυτοκινητου!!παντως δεν εχουν ακουστει ασχημα πραγματα γι αυτους απο αποψη υποστηριξης οποτε εξαρταται απο εσενα εαν θα τους δωσεις αλλη μια ευκαιρια η θα πας καπου αλλου!!αλλα εαν θελεις ts μονο μεταχειρισμενη!!για παραδειγμα ενα παλικαρι απο το club πουλουσε την δικια του υπερφωρτομενη εαν δεις στις αγγελιες θα δεις νομιζω το nick του ειναι astakos και οντως το δικο του ειναι σαν αστακος!!!!!
|
17-06-06, 22:17
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
japan
|
|
Να 'σαι καλά. Με καθυσήχασες λίγο.
Η Αξιός μπορείς να μου πείς που περίπου που βρίσκεται???
|
17-06-06, 22:48
|
Μέλος
|
|
|
|
Μπορεις να πας και στην τογιοτα αλεξανδριδης λιγο μετα το αεροδρομιο στο αριστερο σου χερι......
η τογιοτα αξιος βρισκεται δυτικα στην αρχη του περιφερειακου....
|
|
|
18-06-06, 12:53
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
'Οτι έχει σχέση με τις αντιπροσωπείες i-polis ανα την Ελλάδα αφορά την μαμά ΤΟΥΟΤΑ και όχι κάποιον τοπικό αντιπρόσωπο.Μάλλον έτυχες σε "δουλεύταρα" πωλητή
|
|
|
20-06-06, 11:21
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
japan
|
|
Ναι ρε σύ το δέχομαι αυτό με τον πωλητή, αλλα το αμάξι είχε πάνω τρομερές κακοτεχνίες.
Για να γίνω πιό συγκεκριμένος στη πόρτα του πορτ-πορκαζ, στην ένωση της ταπετσαρίας με το αλουμίνιο το κόψιμο ήταν σαν να βλέπεις πατατάκια rufles απο το στραβό κόψιμο.
Στο ταμπλό στην ένωση της πηγής με την ταπετσαρία είχε ένα κενό περίπου ένα δάχτυλο.
Αυτά δεν τα βλέπουν και το βάζουν και σαν αμάξι παρουσίασης. Δηλαδή εγώ τί να πιστέψω για το αυτοκίνητο? Οτι είναι απάτη και σε λίγο καιρό 8α μου γίνει έτσι?
|
21-06-06, 00:18
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από popol@ros";p="
η τογιοτα αξιος βρισκεται δυτικα στην αρχη του περιφερειακου....
|
...στο ΚΤΕΟ.
|
|
|
21-06-06, 10:42
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakis";p="
αλλα εαν θελεις ts μονο μεταχειρισμενη!!για παραδειγμα ενα παλικαρι απο το club πουλουσε την δικια του υπερφωρτομενη εαν δεις στις αγγελιες θα δεις νομιζω το nick του ειναι astakos και οντως το δικο του ειναι σαν αστακος!!!!!
|
Πάρα πολύ καλή περίπτωση TS. Ο astakos είναι πολύ φίλος και έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και φυσικά προσέχει το αυτοκίνητο πάρα πολύ! Για δες το...
|
|
|
21-06-06, 12:51
|
Νεότατος
|
|
|
|
Φίλε Pefterako δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει η αγορά μεταχειρισμένου!
Αν ναι κοίτα εδώ:
http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=3116
Σημειωτέον ότι εγώ είμαι ο Astakos...απλά τώρα γράφω σαν kapios!
Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι πάρε τηλέφωνο...αναγράφεται στην αγγελία!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16498494 seconds (81,69% PHP - 18,31% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|