Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Θελω βοηθεια Ζητηστε βοηθεια και θα χαρουμε να σας βοηθησουμε μονο περι χρησης του forum. |
|
|
Θέλω Τη Γνώμη Σας... |
|
03-05-06, 19:46
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Θέλω Τη Γνώμη Σας...
Σκέφτομαι, δηλαδή το πήρα απόφαση, να αλλάξω το Fiesta μου, mk6 1400cc, με την 3θυρη 1,4 Terra... Λέτε να αξίζει η αλλαγή?
|
03-05-06, 19:52
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
μην μας βάζεις να συγκρίνουμε το fiesta θα βγει χαμένο, πανω από όλα είμαστε αντικειμενικοί σε όλα τα άλλα εκτός από τα corolla μας.
Τέλος πάντων νόμιζω ότι δεν θα σε προδώσει ο Ιαπώνας. Καλωσήρθες
|
03-05-06, 23:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Όπως έχω ξαναπεί το corolla είναι ένα αξιοπρεπέστατο αυτοκίνητο για τα χρήματά του με λογικό εώς χαμηλό κόστος συντήρησης. Αν το σηκώνει η τσέπη σου πάρε το πλούσιο!!!
|
04-05-06, 09:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από almiaris";p="
Σκέφτομαι, δηλαδή το πήρα απόφαση, να αλλάξω το Fiesta μου, mk6 1400cc, με την 3θυρη 1,4 Terra... Λέτε να αξίζει η αλλαγή?
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
[...] Αν το σηκώνει η τσέπη σου πάρε το πλούσιο!!!
|
Έλα όμως που αυτήν την περίοδο η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς δίνει μόνο την τρίπορτη και μόνο την Τerra έκδοση με έκπτωση 1.800 ευρώ, ενώ σε όλες τις άλλες εκδόσεις κάνει έκπτωση 1.000 ευρώ. Φαντάζομαι αυτός είναι ο λόγος που ο φίλος almiaris αναφέρεται στην συγκεκριμένη έκδοση (και με το δίκιο του δηλαδή, δεν είναι και λίγα τα λεφτά της έκπτωσης...)
Πάντως, μην το σκέφτεσαι καθόλου φίλε μου. Η επιλογή σου αυτή είναι η καλύτερη...
05-05-06, 00:00
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Την άποψη αυτή έχω και εγώ... Αλλά έχω μπερδευτεί με όλες τις προσφορές που δίνει η κάθε αντιπροσωπεία... Με έχουν ζαλίσει...
|
|
Re: Θέλω Τη Γνώμη Σας... |
|
05-05-06, 14:21
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Re: Θέλω Τη Γνώμη Σας...
Και μόνο το ότι αλλάζεις κατηγορία προς τα πάνω, θα δεις μεγάλη διαφορά σαν αυτοκίνητο. Το μεγάλο μειονέκτημα των Corolla για μένα ήταν οι "τσιμπιμένες" τιμές αγοράς. Τώρα με τις εκπτώσεις που δίνονται, αυτό μετριάζεται οπότε do it!
Συνεχίζω βέβαια να πιστεύω ότι ο 1.4 δεν είναι και ο καλύτερος κινητήρας για αυτό το αυτοκίνητο αλλά η διαφορά σε χρήματα για να πας στο 1.6 (ήταν για μένα τουλάχιστον) σημαντική
05-05-06, 19:31
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Δυστυχώς, λόγω οικογενειακού κωλλύματος δεν θα παίξει η αλλαγή στην corollitsa που τόσο μου άρεσε...
Δεν πειράζει, θα έρθει ο καιρός της...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14712501 seconds (80,44% PHP - 19,56% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|