Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Κυνηγεσία! |
|
20-03-06, 23:41
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Κυνηγεσία!
Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι θα γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών με το τμήμα off topic.
Αν δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε τους κανόνες τους φόρουμ δεν νομίζω ότι αυτό το τμήμα θα βοηθήσει.
Κάποιος που θα γράψει ότι θέλει όπου θέλει, όταν του δωθεί η ευκαιρία θα το κάνει στο ακατάλληλο σημείο. Δεν μας προστατεύει νομίζω αυτό το τμήμα.
Και παρακαλώ τους αρμόδιους μοντ να μας δώσουν τα στατιστικά τους ως προς το πόσο έχει μειωθεί ανάγκη να σβήνουν και να μεταφέρουν διάφορα.
Σκεφτήτε να το δούν τα άλλα κλαμπ. Μας βλέπω copy paste στα καγκουρωτόπικ τους.
Ας τοποθετηθούν και τα μέλη βέβαια.
|
21-03-06, 00:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Αντώνη δεν ξέρω για τι ακριβώς μιλάς αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ καλό που υπάρχει ένας χώρος που μπορούμε να αναφέρουμε και για άλλα πράγματα που μας κεντρίζουν τον ενδιαφέρον. Όσο για τα άλλα site δεν νομίζω πως υπάρχει φόβος γιατί από ότι είδα τα περισσότερα έχουν τέτοια ενότητα. Απλά η άποψή μου είναι ότι δεν είναι κακό να μοιραζόμαστε και άλλα πάθη μας.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
21-03-06, 02:17
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
|
|
Μιχάλη ούτε εγώ ξέρω γιατί πράγμα μιλάς, αλλά σίγουρα είναι καλό να μοιραζόμαστε και άλλα πάθη μας.
Αλλά για αυτό χρειαζόμαστε τόση ελευθερία και χώρο που δεν υπόκειται σε κανόνες; Θα σου άρεσε να ανοίξεις ένα τόπικ για κάτι που σου αρέσει και να μπεί κάποιος και να το μαμήσει; Είτε γιατί δεν ξέρει να φερθεί σε ένα φόρουμ, είτε γιατί δεν του αρέσει το θέμα ή φάτσα σου.
Κατι που επιτρέπεται σύμφωνα και με την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα (..ό,τι μα ό,τι θέλετε.. ).
Εγώ θα διάλεγα να το γράψω στα Γενικά Θέματα ή στα Διάφορα Χόμπυ.
|
|
Re: Κυνηγεσία! |
|
21-03-06, 09:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Κυνηγεσία!
Αντωνη εγω συμφωνω με το Μιχαλη αλλα δε μπορω να πω οτι και η τοποθετηση σου ειναι εσφαλμενη.
Απλα γιατι διαλεξες το συγκεκριμενο τιτλο?
Το σκεπτομουν πολυ σοβαρα να ανοιξω ενα τετοιο τοπικ για τους συναδελφους κυνηγους.
Δεν ειναι κακο να μιλαμε και για αλλα ενδιαφεροντα μας εκτος της κορολλας.
Θα μου πεις τοσα φορουμ υπαρχουν στο διαδικτυο γιατι να μη παω σε καποιο απο αυτα?
Γιατι να μη γνωρισω και απο εμας εαν καποιος ενδιαφερεται? Εξαλλου και στις συζητησεις δε μιλαμε 100% μονο για κορολλακια!
Θυμασαι μεχρι και για εκτροφη καναρινιων και παπαγαλων εχουμε πει.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
21-03-06, 11:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Και για όργια ζευγαρώματος!!!!
|
|
|
21-03-06, 12:25
|
|
Administrator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Η ενότητα αυτή θα βοηθήσει αρκετά στο να αποφεύγονται ποστ τα οποία καταστρέφουν τοπικ στις υπόλοιπες ενότητες. Ο χαρακτηρισμός της ως off topic δίνει σίγουρα μια περισσότερη ελευθερία, η οποία θεωρώ ότι είναι και αναγκαία, αλλά ας μην ξεχνάμε, όπως άλλωστε φαίνεται και στην σχετική ανακοίνωση, η ενότητα διέπεται από τους κανόνες λειτουργίας του forum οι οποίοι και εδώ πρέπει να ακολουθούνται.
|
21-03-06, 13:51
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
|
|
Κυριάκο ο τίτλος επιλέχτηκε γιατί έδενε με τον προηγούμενο τίτλο που (με σοβαρότητα όμως) είχε επιλέξει ο Μιχάλης. (Κυνηγεσία - Κυνοφιλία)
Αν τον θες όμως μπορώ να στον πουλήσω. (χε χε)
Λευτέρη το τμήμα αυτό θα ελαφρύνει λίγο τα υπόλοιπα από άσχετα τόπικ. Ή και πολύ. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά αν εγώ γράψω κάτι αλλού για λάστιχα πχ, και κάποιος όχι επίτηδες θέλει ανεβάσει ένα "καταστροφικό" ποστ δεν θα έρθει εδώ να το γράψει. Θα ποστάρει κάτω από μένα.
Άρα ποια η προστασία του τμήματος αυτού;
|
|
|
21-03-06, 15:18
|
|
Administrator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αυτό που λες δεν είναι δυαντόν να αποφεχθεί άμεσα και όντως όποιος έχει την προθεση να χαλάσει ένα τοπικ θα το κάνει. Αυτή η ενότητα μπορεί όμως σιγά σιγά να συμβάλει στην αποφυγή τέτοιων φαινομένων. Υπάρχει πάντα και ο έλεγχος του site από τους αρμόδιους (στο βαθμό που μπορεί να είναι αυτό εφικτό) όποτε ας περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει βέβαια και η ευαισθησία του κάθε ενός.
|
|
|
21-03-06, 15:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Λοιπον μη χαλατε το τοπικ για το κυνηγι τωρα!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
21-03-06, 18:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="40036
Λοιπον μη χαλατε το τοπικ για το κυνηγι τωρα!
|
χαχαχα
Αντώνη ίσως από μία άποψη συγκρίνοντας το off topic και το γενικά θέματα να έχεις εν μέρει δίκιο ότι είναι ουσιαστικά το ίδιο. Απλά εγώ το εξέλαβα ότι το off topic δεν σημαίνει ότι μπαίνει ο καθένας και μαμάει το topic του άλλου απλά στα γενικά θέματα γράφουμε ότι δεν μπορεί να μπει κάπου αλλού αλλά αφορά πάνω κάτω την αυτοκίνηση και στο off topic γράφουμε για πράγματα ποιο άσχετα με την αυτοκίνηση. Δεν πάει να πει ότι μπορεί κάποιος να χαλάσει ένα topic και κανένας να μην του πει τίποτε. Έτσι το σκέφτομαι εγώ μπορεί να κάνω λάθος (καλό είναι να ακούσουμε μια επίσημη άποψη πάνω σε αυτό)
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16795111 seconds (82,31% PHP - 17,69% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|