Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
Συμβουλή Για Συνεργείο
Συγνώμη που ανοίγω νέο τόπικ αλλά επειδή είμαι στη δουλεία δεν μπορώ να κάτσω πολύ ώρα στο site. Αν πειράζει σβήστε το τόπικ να μην γεμίζει το forum. Μια βοήθεια αν είναι δυνατό. Έχω μια corolla του 93 και καθότι έχει 250.000 θέλω να κάνω αρκετές επισκευές. Το αμάξι είναι αρκετά ταλαιπωρημένο. Θα ήθελα να μου προτείνετε συνεργεία που μπορώ να το πάω. Δεν με νοιάζουν τόσο οι μετατροπές όσο ο μάστορας να είναι μάστορας και όχι άσχετος και πάνω από όλα όχι απατεώνας. Έχω καεί πολλές φορές και δεν θέλω άλλες κοροιδίες. Αν μπορείτε βοήθηστε!!! Ευχαριστώ πολύ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
Re: Συμβουλή Για Συνεργείο
Αν ειναι καλο το συνεργείο δεν με πειραζει να πάω όπου και να είναι (έντος Αθηνών). Γενικά η περιοχή της Ν.Ιωνίας θα με βόλευε αλλά δεν με πειράζει να είναι και μακριά.