οδικη εχει κανονικοτατα! αφου το λεει παντου, ακόμα και στην ποιο φτηνη εκδοση!
https://www.anytimeonline.gr/economi...surance#cover3 Καμια ασφαλεια ΔΕΝ καλυπτει ανταλλακτικα νεα σε παλιοτερα οχηματα! ΟΥΤΕ και οι μικτες! το αφεντικο μου προσφατα σε honda CRV που ειχε ατυχημα οντως με Εθνικη και μικτη δεν καλυψαν ολόκληρο το ποσό και λογω παλαιοτητας του εκοψαν 4% και το αμαξι είναι του 2003.
Δεν νομιζω πως υπαρχει ασφαλεια που να μην χρεωνει παραπανω αμαξια που εχουν κλεισει 1 χρονο αν βαλουν νεα ανταλλακτικα! ο αδερφος μου με το AURIS με το που εκλεισε χρονο πιανετε λενε παλαιοτητα! και με μικτη!
Αντικατασταση οχηματος σε περιπτωση ατυχηματος ποια ασφαλεια εχει? δεν το εχω δει ποτε αυτο! αυτο ειναι καθαρα θεμα συνεργειου!!! πχ η Toyota ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ σου δινει αλλο αμαξι ακομα και στα service!!!
Η νομικη προστασια ειναι μια βλακεια και μιση, σε καλυπτουν ΜΟΝΟ αν φταιει ο αλλος! το ποιο πιθανο ειναι να το παραδεχτει και ετσι απλα δεν χρειαζεται! και αν εχουμε ασφαλεια απο ανασφαλιστο οχημα και παλι δεν την θελουμε την νομικη προστασια, αν και δεν χρεωνεται πολύ.
το μονο που συμφωνω ειναι πως δεν υπαρχουν μεσαζοντες, αλλα και σε αλλες ασφαλειες που εχουν οι διαφορες ειναι μικρες, ειναι αναλογα την ασφαλεια.
Οδική Βοήθεια
Με την κάλυψη της οδικής βοήθειας προσφέρονται στην Ελλάδα:
Επί τόπου εξυπηρέτηση του αυτοκινήτου.
Μεταφορά του σε τοπικό συνεργείο.
Kάλυψη των εξόδων παραμονής (διανυκτέρευσης) του ασφαλισμένου σε ξενοδοχείο.
Εσωτερικός επαναπατρισμός του αυτοκινήτου.
Κάλυψη των εξόδων επιστροφής του ασφαλισμένου στον τόπο μόνιμης διαμονής του.
Αντίστοιχα, για τις χώρες της Ευρώπης προσφέρονται:
Επί τόπου εξυπηρέτηση ή μεταφορά του σε τοπικό συνεργείο.
Επαναπατρισμός του αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
Κάλυψη των εξόδων επιστροφής του ασφαλισμένου από το εξωτερικό στον τόπο μόνιμης διαμονής του.
Το τηλεφωνικό κέντρο της οδικής βοήθειας είναι το 1158 και οι κλήσεις προς αυτό μπορούν να πραγματοποιηθούν από οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο (από κινητό τηλέφωνο δεν υπάρχει χρέωση, ενώ από σταθερό τηλέφωνο η χρέωση είναι μία αστική μονάδα).
https://www.anytimeonline.gr/auto-va...surance#cover3