Καλησπέρα, και εγω θα πω πολυ ωραια αυτα μπορει να μας χρειαστουν. Η κατασταση αυτη πραγματικα ειναι τι να πω....εχω δει παρα πολλες ταινιες σχετικες με ιους και η γνωστη του 2011 οσοι δεν την εχουν δει να την δουν αυτη εδω περα :
https://www.imdb.com/title/tt1598778/?ref_=nv_sr_srsg_5
ακριβως σχεδον οτι ζουμε, ας ελπισουμε να μην γινουν οτι δειχνει στην συνεχεια. Δεν πιστευα ποτέ μα ποτέ οτι θα ζησω κατι τετοιο, ελεγα οτι οι πανδημιες ειναι του παρελθοντος με την τελευταια καπου στο 1920 αν δεν κανω λαθος μαλλον απο το 1918-22 κρατησε νομιζω.
Εγω δουλευω κανονικα παντως οποτε μπορω να κινουμαι τις ωρες εργασιας και + - 1 ωρα απεξω.
Η απορια μου τωρα, ας πουμε ΧΤΥΠΑΜΕ ΞΥΛΟ, οτι κατι επαθε το αμαξι, πως μπορω να το παω συνεργειο κτλ αφου θα βγω εκτος των προβλεπομενων ωρων? εκει τι γινεται ?
Παντως περασα κεντρικους δρομους απο Περιστερι, Ε.Ο, Πατησιων και Αχαρνων, καμια αστυνομια πουθενα!
Μερικοι δρομοι αδειοι εντελως πχ η Αχαρνων πριν λιγο και μερικοι οπως η Ε.Ο με μια σχετικη κινηση.
Ηθελα να ρωτησω επισης αν καποιος εχει κανει παραγγελιες απο Κινα και αν του ερχονται κανονικα.
Και για μενα το χειροτερο ειναι οτι στο εξοχικο εφτιαχνα διαφορα πραγματα στο αμαξι και δυστυχως πλεον δεν θα μπορω να παω, και καλα αυτο αλλα ουτε ποτισματα ουτε μαζεματα θα σαπισουν και τα χαλασουν ολα τα φυτα εκει περα, πολυ κριμα αλλα τι να κανουμε δεν μπορει να γινει κατι αλλο προφανως τωρα, παρα υπομονη 2 εβδομαδες (μεχρι τις 6 Απριλιου δλδ) και ας ελπισουμε να μην εχουμε και νεες απαγορευσεις.
Την υγεια μας να εχουμε να μην κολλησουμε και ολα τα αλλα θα γινουν! Υπομονη σε ολους μονο!