Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Kit Xenon
Παλιά 26-02-06, 04:51
Chris_E12 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
Chris_E12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Blueprints είναι κάποιο σχεδιάγραμμα για την συνδεσμολογία
Παλιά 26-02-06, 17:10
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Εγω θα ειμαι Αθηνα τελως της εβδομαδας!
Οποτε μαλλον Παρασκευη θα κανω την παραγγελια&Σαββατο πρωι-πρωι βρισκομαστε για τοποθετηση!
Μεχρι την πεμπτη θελω να ειναι ετοιμη η λιστα να ξερω τι θα παραγγειλω!

1)Oxygen
2)Tsport
3)Chis_e12(Μονο αγορα)
4)Μa_corolla(?)
5)--o αδελφος μου--Golf 5

κοστος: 250e με τοποθετηση &σιγουρα λιγοτερα χωρις!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-02-06, 17:18
OxygeN Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Chris_E12";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Blueprints είναι κάποιο σχεδιάγραμμα για την συνδεσμολογία
Σιγουρα θα βγαλω φοτο κατα την διαρκεια της τοποθετησης,&οσο μπορω θα σε βοηθησω!
Ειναι πολυ συνεργασιμος αυτος που θα τα τοποθετησει!!
Δεν ξερω κατα ποσο θα εχουν οδηγιες μεσα,θα δουμε!
εγγυηση εχουν 1 χρονο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-06, 12:29
Tsport Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Lagonisi
Δύναμη Σεβασμού: 260
Tsport είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

καλσησπερα παιδια! μιλησα σημερα το πρωι με τον κωστα Oxygen και επειδη ειπαμε οσο το δυνατον γρηγοροτερα να παραγγειλουμε τα κομματια θα ηθελα μεσα στην μερα αν γινετε να μου δωσετε μια απαντηση οσοι ενδιαφερεστε.. Chris E12, Ma-Corolla..?? Σιγουροι ειμαστε εγω,Oxygen, Oxygen's Brother.ευχαριστω παιδες...!!
Παλιά 02-03-06, 13:51
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδία για να βοηθήσω στην επιλογή του ΚΙΤ ΧΕΝΟΝ που ενδιαφέρεστε, χωρίς να είμαι σε θέση να την κρίνω σας παραθέτω την παρακάτω δημοσίευση που βρήκα στο forum του coltclub :

http://www.coltclub.gr/forum/viewtop...117c23 5fa46e

Αγαπητοι συντοπιτες του forum ξεκιναω αυτο το topic για να ενημερωσω ολους εσας σχετικα με τα μπλε φωτα που ολοι βλεπουμε σε διαφορα αυτοκινητα στους δρομους και στα λεγομενα xenon conversions kits που μετατρεπουν το αυτοκινητο μας που εχει απλες λαμπες αλογονου σε xenon.Αν και εχω ηδη δει παρομοια posts στο site θεωρω οτι αυτο το topic θα ηταν ενα χρησιμο συμπληρωμα σε αυτα.
Ας ξεκινησω το αρθρο με μια αναφορα σε οπτικη φυσικη.Η θερμοκρασια του λευκου φωτος ειναι γυρω στα 4500 με 5000 Κelvin η τιμη εχει ενα ευρος διακυμανσης γιατι επηρεαζεται και απο τις δεδομενες συνθηκες της ατμοσφαιρας εκεινη τη στιγμη, και ειναι το φως που εκπεμπει ο ηλιος στις 12 το μεσημερι περιπου.Αυτο το φως προσπαθουν να αναπαραγαγουν τα φωτα xenon που βλεπουμε στα ακριβα αυτοκινητα βλεπε AUDI,VW,MERCEDES,BMW και αλλα.Στην κλιμακα των KELVIN αν εχουμε λιγοτερο απο 4500 kelvin το χρωμα του φωτος τεινει να κιτρινιζει οπως συμβαινει στα φωτα αλογονου που εχουμε οι κοινοι θνητοι στα αυτοκινητα μας τα οποια ειναι γυρω στα 3200 KELVIN.Αν η θερμοκρασια ειναι πανω απο τα 4500 kelvin το φως μας δινει την εντυπωση οτι ειναι προς το μπλε.Τα φωτα xenon που υπαρχουν στα αυτοκινητα που αναφερθηκαν πιο πανω ειναι στα 4300 KELVIN περιπου για αυτο μας φαινεται ο φωτισμος τους απολυτα λευκος με μια υποψια μπλε η οποια βεβαια οφειλεται και στα κατοπτρα που εχουν αυτα τα αυτοκινητα η δε φωτεινοτητα τους ειναι η διπλασια απο αυτη των αλογονων γυρω στα 3000 lumen εναντι των 1500 lumen που εχουν τα καλυτερα αλογονα.Η θερμοκρασια σε ΚΕLVIN των φωτων αλογονου που εχουμε οι περισσοτεροι ειναι οπως αναφερθηκε ανωτερω στα 3200 KELVIN.Για αυτο το λογο μας φαινονται οτι κιτρινιζουν ελαφρως.Τωρα τελευταια εχουν κυκλοφορησει διαφορα xenon conversion kits που υποσχονται να μετατρεψουν αυτοκινητα που παιρνουν λαμπες αλογονου σε xenon.Σε οτι αφορα αυτα τα ΚΙΤS η κατασταση ειναι χαοτικη.Και εξηγουμαι αμεσως.Στην Ελλαδα η συντριπτικη πλειοψηφια των ΚΙΤ που κυκλοφορουν ειναι κακης ποιοτητας υλοποιησεις και η θερμοκρασια των λυχνιων που χρησιμοποιουν ειναι στα 6000 kelvin στην καλυτερη περιπτωση ενω υπαρχουν και σετακια των 8000Κ και το φως τους πλεον δεν ειναι λευκο αλλα προς το μπλε και δειχνουν φτηνιαρικες κατασκευες παρολο που εχουμε σκασει ενα σωρο λεφτα για να τα βαλουμε.Τωρα τελευταια ομως υπαρχουν υλοποιησεις απο επωνυμους κατασκευαστες με υλοποιησεις των 4300 Κ που ειναι ακριβως τα αυθεντικα ΧΕΝΟΝ τα οποια συν τοις αλλοις δεν παρουσιαζουν τις ασυμβατοτητες που εχουν τα τυχαρπαστα κινεζικα ΚΙΤ αφου συνοδευονται απο πιστοποιησεις.Για αυτο αν καποιος επιθυμει να βαλει ΧΕΝΟΝ ΚΙΤ ας χρησιμοποιησει τα τελευταια που ανεφερα και μακρια απο τα 6000Κ και 8000Κ.Αν θελετε περισσοτερο φως στο δρομο και ψαχνετε για τα καλυτερα αλογονα βαλτε ενα σετακι της osram η της philips που εχουν εξαιρετικο φωτισμο.Οι λαμπες της PIAA δε συστηνονται αφου αφενος ειναι πανακριβες αφετερου δεν παραγουν περισσοτερο περισσοτερο φωτισμο αφου ειναι 55W και ας λεει η PIAA οτι το φως τους ισουται με 100 η 110 w.Εδω να αναφερω οτι οι λυχνιες αλογονου τυπου ΧΕΝΟΝ βλεπε OSRAM COOLBUE KAI PHILIPS BLUEVISION ανεβαζουν την θερμοκρασια των KELVIN στα επιπεδα των 4000Κ με αποτελεσμα να μοιαζουν με XENON αλλα μη γελιεστε γιατι και αυτο εχει το κοστος του διοτι αυτο επιτυγχανεται με την επιστρωσης της λυχνιας με μια αχνη μπλε βαφη που επι της ουσιας της κλεβει μερος της φωτεινοτητας της.Η λυση με την καλυτερη φωτεινοτητα για αλογονα ειναι οι OSRAM SILVERSTAR που βγαζουν το περισσοτερο φως αυτη τη στιγμη σε αλογονο και παραμενουν στα 55W.Επισης εδω να σημειωσω οτι οι υψηλης ποιοτητας λυχνιες αλογονου συνηθως ενσωματωνουν και αεριο ΧΕΝΟΝ προκειμενου να βελτιωσουν οι εταιρειες τη φωτεινοτητα τους και να ανυψωσουν τη θερμοκρασιακη τους κλιμακα η αρχη λειτουργειας τους ομως δεν εχει καμια σχεση με τις λυχνιες εκκενωσεως αεριου.Και κατι τελευταιο οι λαμπες xenon των ακριβων αυτοκινητων ειναι 35 w ενω οι αλογονου ειναι 55 w κατι που επιβαρυνει ασφαλως λιγοτερο και τη μπαταρια.Αυτα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-03-06, 18:31
Chris_E12 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 242
Chris_E12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Oxygen μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο από το μαγαζί να ρωτήσω κάτι που θέλω και μετά να σου πω και τι θα κάνω
Παλιά 04-03-06, 17:46
OxygeN Offline:
banned

Πηγα χθες να κανω την παραγγελια & μετα λυπης μου ειπε οτι τα ξεπουλησε ολα&περιμενει νεα παραγγελια απο εβδομαδα.
Επι λεξη μου πε οτι"Ολη Ελλαδα βαζει Xenon πλεον!"
Συντομα θα στειλω σε οσους εχουν ενδιαφερθει το τηλ μηνκανω&τσαμπα διαφημιση!
osram&philips λαμπες δεν εχω δει πουθενα να πουλανε&θαθελα να δοκιμασω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-03-06, 22:03
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 282
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Oxygen,αν βρεις λαμπίτσες στείλε ένα pm το μαγαζί,οκ?
Παλιά 07-03-06, 03:16
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Τώρα ακριβώς τι λάμπες θέλετε δεν ξέρω αλλά λάμπες philips βρήκα εδώ --> http://www.e-autoshop.gr/index.php?c...7dc506a8aeec63
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-03-06, 18:23
OxygeN Offline:
banned

Καταρχην να ζητησω την συγνωμη απο τα παιδια που ταλαιπωρω τοσο καιρο με το θεμα αλλα επιτελους εχω καλα νεα!

Μετα απο νεα συνεννοηση με το μαγαζι..βρεθηκαν 5 κομματια στην τιμη των 270Ευρω η τοποθετηση θα γινει Σαββατο πρωι!

το τηλ του μαγαζιου&την διευθυνση θα την στειλω σε οσους ενδιαφερονται για τους γνωστους λογους!

οσο πιο γρηγορα εχω τη λιστα στα χερια τοσο πιο σιγουρη θα ειναι η αγορα(ελπιζω να μην εξαντλιθουν παλι )

1)Oxygen
2)Tsport
3)Chis_e12(Μονο αγορα)
4)Μa_corolla(?)
5)--o αδελφος μου--Golf 5

κοστος: 270e με τοποθετηση &σιγουρα λιγοτερα χωρις!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
xenon neoklis Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 0 01-08-22 07:41
XENON KIT ΓΙΑ Ε-111 f/l LISSAS TOYOTA COROLLA 111(G6) 79 01-05-13 13:36
XENON H4 neoklis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 10 12-02-13 18:11
KIT XENON dj.jorge TOYOTA AURIS 8 01-12-11 19:20
Kit xenon trelokomio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 24-06-10 15:59

Page generated in 0,17867303 seconds (79,83% PHP - 20,17% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:58.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com