Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-02-08, 20:58
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Θόλωσε το εξωτερικό πλαστικό ή μέσα? Αν είναι έξω φεύγει εύκολα και δεν είναι από τα xenon...για μέσα δεν ξέρω και δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε μένα τουλάχιστον...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-02-08, 11:26
Το avatar του χρήστη acidburn
acidburn Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E12 Facelift 3d Terra
Περιοχή: Χαϊδάρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
acidburn είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ουτε και στα δικά μου έχω δει κάτι τέτοιο. μήπως δεν εχει πιάσει καλά η φλάντζα για τα καλώδια και περνάει υγρασία?
Παλιά 11-02-08, 11:44
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Δύναμη Σεβασμού: 303
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το μέσα πλαστικό κάτοπτρο ο καθρευτάκι κατα μίκος παράλληλα τις xenon λάμπας.έχει θολώσει ο καθρευτάκει δεν φυαλίζει δεν είναι υγρασία.
Παρατηρήθηκε πουθενα σε άλλον???
Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-08, 13:45
Το avatar του χρήστη Alex-poli
Alex-poli Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 511
Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός
Καλημέρα - καλησπέρα...
Λοιπόν σήμερα βρήκα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Τoyota και μου είπε ότι βάζει τύπου xenon λάμπές (μόνο), με 41 Euro και είναι τις toyota. Το ότι είναι toyota το ξεχνάω μη μας περνάει και για μαλ...ες, αλλά απο εκεί και πέρα θέλω να ρωτήσω το εξής και να μου πείτε τη γνώμη σας. Επειδή εμένα, όπως όλους μας, με νοιάζει πρώτα η corollitsa μου, ρωτάω να πάω να τα βάλω? Εξουσιοδοτημένος είναι οπότε είμαι καβατζομένος ,θα βάλει μόνο λάμπες και όχι το kit ολόκληρο με το μετασχηματιστή οπότε ησυχάζω εν μέρει απο τα τυχόν προβλήματα. Το μόνο σίγουρο ότι μπορεί να μην έχουν την απόδοση όσο ένα ολοκληρωμένο σύστημα kit xenon HID αλλά και πάλι θα έχει τον όμορφο λευκό φωτισμό και απ' οτι μου είπαν 50% παραπάνω φως απο τα μαμά φώτα. Τι λέτε?
Το όνομα αυτού για όποιον ενδιαφέρεται Χ. Κατσιπάνος - Θ. Πεταλίδης στο Χαλάνδρι Εθν. αντιστάσεως και φιλ. εταιρίας 37. Τηλ 210 6852477

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex-poli : 16-02-08 στις 14:27.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-08, 15:39
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Είχα δει και στην αντιπροσωπεία στα Γιάννενα πως πουλάνε τέτοιες λάμπες.
Είναι τα ίδια Watt με τις μαμα, αλλά πραγματικά δε νομίζω να έχουν την ίδια απόδοση με τις μαμά... Εδώ οι 100W "xenon" που βάζαμε πριν τα xenon kit και πάλι ελέγχονταν αν ήταν πιο δυνατές από τις μαμά.
Εγώ ψηφίζω xenon
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-08, 16:56
Alex-poli Offline:
Moderator

Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός
Τι να σου πω εμένα μου είπε 50% παραπάνω απόδοση απο της μαμάς. Αν κατάλαβα μιλάμε για λευκό φωτισμό και 50% ακόμα παραπάνω απο ότι τωρα αλλά σίγουρα καμία σχέση με τα xenon (ολο το kit). Θα πάω Δευτέρα (καιρού επιτρέποντος) να τα δώ και δε με χαλάνε και λάμπες μόνο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-08, 16:56
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα - καλησπέρα...
Λοιπόν σήμερα βρήκα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Τoyota και μου είπε ότι βάζει τύπου xenon λάμπές (μόνο), με 41 Euro και είναι τις toyota. Το ότι είναι toyota το ξεχνάω μη μας περνάει και για μαλ...ες, αλλά απο εκεί και πέρα θέλω να ρωτήσω το εξής και να μου πείτε τη γνώμη σας. Επειδή εμένα, όπως όλους μας, με νοιάζει πρώτα η corollitsa μου, ρωτάω να πάω να τα βάλω? Εξουσιοδοτημένος είναι οπότε είμαι καβατζομένος ,θα βάλει μόνο λάμπες και όχι το kit ολόκληρο με το μετασχηματιστή οπότε ησυχάζω εν μέρει απο τα τυχόν προβλήματα. Το μόνο σίγουρο ότι μπορεί να μην έχουν την απόδοση όσο ένα ολοκληρωμένο σύστημα kit xenon HID αλλά και πάλι θα έχει τον όμορφο λευκό φωτισμό και απ' οτι μου είπαν 50% παραπάνω φως απο τα μαμά φώτα. Τι λέτε?
Το όνομα αυτού για όποιον ενδιαφέρεται Χ. Κατσιπάνος - Θ. Πεταλίδης στο Χαλάνδρι Εθν. αντιστάσεως και φιλ. εταιρίας 37. Τηλ 210 6852477
Φίλε ούτε να το σκεφτείς να τις βάλεις, τζάμπα λεφτά θα δώσεις. Τις είχα πάρει κι εγώ πιο παλιά πριν βάλω κιτ xenon και δεν κάνουν μια......Τις έχω στο κουτί τους κάπου καταχωνιασμένες και κάθονται.....

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-08, 17:07
Alex-poli Offline:
Moderator

Ένας φίλος απο Βέροια πήγε και έβαλε και είναι ικανοποιημένος.Δεν ξέρω αρχίζει να μου τι δίνει βάλε, μη βάζεις. Απλά και μόνο εξουσιοδοτημένος είναι οπότε είμαι καβατζομένος ,θα βάλει μόνο λάμπες και όχι το kit ολόκληρο με το μετασχηματιστή οπότε ησυχάζω εν μέρει απο τα τυχόν προβλήματα. Λέω να βάλω 40 ευρόπουλα είναι και να πάει να γαμ....θει. Τι να κάνω δεν είμαι για ρίσκα. Έτσι σκέφτομαι .Τι να κάνω ?/
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-08, 17:19
Το avatar του χρήστη spirosg6
spirosg6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6
Περιοχή: Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
Δύναμη Σεβασμού: 249
spirosg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα - καλησπέρα...
φιλε πολυ ακριβες μπορεις να βρεις εξω και με 20ε ειχα βαλει και γω πριν τα ξενον τα φωτα σου θα γινουν λιγο πιο ασπρα δεν θα δεις μεγαλη διαφορα για να δωσεις 41ε τι φορας Η4 αν ειναι μπορω να σου βρω και εγω και πιο κατω απο 20ε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-02-08, 17:42
Alex-poli Offline:
Moderator

corolla 06

H7 φοράω
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
xenon neoklis Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 0 01-08-22 07:41
XENON KIT ΓΙΑ Ε-111 f/l LISSAS TOYOTA COROLLA 111(G6) 79 01-05-13 13:36
XENON H4 neoklis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 10 12-02-13 18:11
KIT XENON dj.jorge TOYOTA AURIS 8 01-12-11 19:20
Kit xenon trelokomio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 24-06-10 15:59

Page generated in 0,18592191 seconds (79,37% PHP - 20,63% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:35.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com